ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Sivasspor maçı 9 Ağustosta
Erzurumspor – Sivasspor maçı 9 Ağustosta
Gurbetçiler festivalde hasret giderdi
Gurbetçiler festivalde hasret giderdi
Oltu'da Üç Orcuk Yayla Şenliği düzenlendi
Oltu'da Üç Orcuk Yayla Şenliği düzenlendi
1.7 ton kaçak nargile tütünü elegeçirildi
1.7 ton kaçak nargile tütünü elegeçirildi
Oltu MYO'da Akkuş dönemi
Oltu MYO'da Akkuş dönemi
HABERLER>GUNCEL
18 Aralık 2004 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

KÜÇÜK METİN'E ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR SÜTBEYAZ SAHİP ÇIKTI... İNSANLIK BUDUR! ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ, İNŞAATLARDA KULLANILAN EL ARABASIYLA SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜLEN KÜÇÜK METİN'İN TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİ.

Erzurum Gazetesi Arşiv

KÜÇÜK METİN'E ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR SÜTBEYAZ SAHİP ÇIKTI... İNSANLIK BUDUR! ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ, İNŞAATLARDA KULLANILAN EL ARABASIYLA SAĞLIK OCAĞINA GÖTÜRÜLEN KÜÇÜK METİN'İN TEDAVİSİNİ ÜSTLENDİ. BÜTÜN MASRAFLARI KARŞILANACAK Erzurum'da 7 yaşındaki iki ayağı kırık çocuğun sağlık ocağına el arabasıyla taşındığı haberlerinin basında yer almasının ardından harekete geçen Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü, küçük Metin'in tedavisini üstlendi. HABER, REKTÖRLÜĞÜ HAREKETE GEÇİRDİ Erzurum'da 2 ay önce evinin önünde oyun oynadığı sırada otomobilin çarpması sonucu 2 ayağı kırılan 7 yaşındaki Metin Sarıer, anne ve babası tarafından her gün 2 kez evine bir kilometre uzaklıktaki sağlık ocağına el arabasıyla götürülüyordu. Metin'in bu durumu dün basına yansımıştı. REKTÖR SÜTBEYAZ TALİMAT VERDİ Haber üzerine Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Sütbeyaz'ın talimatıyla harekete geçen Aziziye Araştırma Hastanesi uzman ve hemşireleri bugün küçük Metin'in evine giderek onu ambulansla Aziziye Araştırma Hastanesi'ne götürdüler. Hastanede yapılan ilk muayenesinin ardından açık yarası temizlenen Metin Sarıer, tedavi altına alındı. 20 gün süre ile hastanede tedavi görecek Metin'in tüm tedavi giderlerinin üniversite yönetimince karşılanacağı bildirildi. BABA SARIER MUTLU Oğlunun Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü'nce tedavi ettirileceğini öğrenen işsiz baba Fehim Sarıer duygularını ifade etmekte zorlandı. "Allah devletimize zeval vermesin" diyen baba Sarıer, oğlunun tedavisini üstlenen üniversite yönetimine teşekkür etti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuzhan Saygılı 4 Aralık 2009 Cuma 18:13

Kıymetli Hocam; Yazılarınızdan mümkün mertebe istifade etmeye çalışıyorum. Türkiye'nin unutulmaması gereken beyinlerini tanıtıyorsunuz. Lütfen bu aydınlarımızı anlatmaya devam ediniz. Varlığınız gazetemize güç katmaktadır. Sağolun, varolun. Allahaısmarladık. Oğuzhan Saygılı Gaziantep

Yorumu oyla      7      5  
cevat kamalı 1 Aralık 2009 Salı 12:09

osmanlı beyefndisi de ne demek?Beyefendi bir niteleme bir sıfattır. ve tek başına yeterlidir. Ha başına birşey gelecekse o da mesela istanbul beyefndisi olabilir veya Erzurum beyefendisi yahutta Türk beyefendisi gibi. Osmanlı dediğiniz şey zorlama birz tanım gibi oluyor.

Yorumu oyla      7      5  
abdurrahman zeynel 1 Aralık 2009 Salı 08:59

Orhan Okay Hoca bir blim adamı onunda ötesinde tam bir Osmanlı Beyefendisiydi.Erzurumda olduğu süre içinde bir kaç arkadaşım bir mesele için hocanın evine akşam 21 sularında giderler.Zili çalıp beklemeye başlarlar.Bir süre sonra kapı aralanır.Hoca gelenlere isteklerini sorar.Arkadaşlar hocam sizinle görüşmemiz lazım deyince;hoca bekleyin elbiselerimi giyip geleyimder ve gider.Bir süre sonra kapı açılınca hoca takım elbiselerini giymiş,kıravatını takmı bir durumda arkadaşlarımızı içeriye alır.İkramlardan sonra sorular sorulur,cevaplar alındıktan sonra ayrılma vaktidir.Hoca Talebelerini kapıya kadar yolcu eder.Tabii arkadaşlarda bu nezaket karşısında küçük dillerini yutarlar.Orhan Hoca öyle değerli bir insandı.

Yorumu oyla      7      5  
murat ertaş 1 Aralık 2009 Salı 08:15

öğrencisi olma şerefine erdiğim çok kıymetli hocamın, Erzurum'la ilgili önemli tespit ve hatıralarını kamuoyunun istifadesine sunduğunuz için siz değerli hocama çok teşekkür ederim. Kendi değerleriyle barışık, milletinin kültür zenginliğinin farkında gerçek bir entelektüel olan Hocam Orhan Okay'a ve size selam ve saygılarımla...

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NDEN KINAMA
Atatürk Üniversitesi Senatosu, Leyla Zana ve arkadaşlarının Le Monde ve ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Doğu soğuk krizinde Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkisini sürdüren ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
"BİNBİR HATİM" DUASI YAPILDI Erzurum'da asırlardır devam eden ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kar para yutuyor Karayolları karla mücadele 4 milyon dolar ...
BEBEKLERE D VİTAMİNİ DESTEĞİ
Sağlık Bakanlığınca yapılan yapılan açıklamayla, D vitamini yetersizliğinin ...
Çocuk ne görürse onu uyguluyor
Uzmanlar aile içi şiddetin temelinde çocukluk davranışları olarak belirtirken, ...
 
Sabun Kullanımına Dikkat!
Erzurum’daki genel tuvaletlerin hemen hiçbirinde sıvı sabun kullanılmıyor. ...
Sarıkamış şehitleri anısına
Soğanlı Dağı yürüyerek aşılacak Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) tarafından ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
DOĞUYA KIŞ DESTEĞİ Batı illerinde kışın kullanılmayan iş makineleri, ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva