ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Canibek Yaylası Ormanı yenileniyor
Canibek Yaylası Ormanı yenileniyor
Faik Güngör Ortaokulundan örnek proje
Faik Güngör Ortaokulundan örnek proje
PFDK’dan Özbalta’ya ceza
PFDK’dan Özbalta’ya ceza
Mürsel Bakü Paşaya vefa çağrısı
Mürsel Bakü Paşaya vefa çağrısı
Palandöken'de kar kalınlığı 1 metreyi buldu
Palandöken'de kar kalınlığı 1 metreyi buldu
HABERLER>GUNCEL
6 Ocak 2007 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

Kar ulaşımı olumsuz etkiledi UÇAK PİSTTEN ÇIKTI Erzurum Havaalanı'nda Onur Air'e ait bir uçak kayarak pistten çıktı. Edinilen ilk bilgilere göre, dün öğlen saatlerinde başlayan kar yağışının ardından sis ve tipi Erzurum Havaalanı civarında etkili oldu.

Erzurum Gazetesi Arşiv

Kar ulaşımı olumsuz etkiledi UÇAK PİSTTEN ÇIKTI Erzurum Havaalanı'nda Onur Air'e ait bir uçak kayarak pistten çıktı. Edinilen ilk bilgilere göre, dün öğlen saatlerinde başlayan kar yağışının ardından sis ve tipi Erzurum Havaalanı civarında etkili oldu. Dün saat 14.44'te İstanbul'dan Erzurum'a gelmekte olan ve inişe geçen Onur Air Havayolları'na ait yolcu uçağı pistte dönüş yaptığı sırada kayarak eski askeri havaalanının bulunduğu kısma 500 metre içeri girdi. Uçağın pilotunun manevrası sonucu buradaki askeri nöbet kulübesine yakın bir mesafede durduğu gözlendi. Uçağın durmasının ardından içerisinde bulunan 160 yolcu aşağı indirilerek otobüslerle aprona götürüldü. Onur Air yetkilileri, yolcu ve mürettebatın sağlıklı bir şekilde alana getirildiğini söyledi. Uçak yolcuları, kayma sırasında düştüklerini zannettiklerini belirterek, korkudan ağladıklarını ifade etti. Bu arada uçağın piste çekilmesi için çalışma başlatıldı. Öte yandan pistin müsait olmaması sebebiyle Ankara-Erzurum seferini yapacak Türk Hava Yolları uçağının da Ankara'dan havalanmadığı öğrenildi. YÜREĞİMİZ AĞZIMIZA GELDİ Yolcular, iniş yapan uçakta bir süre korkulu onlar yaşadıklarını ifade ettiler. Yolculardan Naci Aydoğan, uçak inişe geçerken sarsıldıklarını belirterek, ''Uçak, pistte yaklaşık 1 kilometre kadar gitti ve sürüklenerek durabildi. Bu sırada korkulu anlar yaşadık. Büyük bir kaza atlattık. Hepimize geçmiş olsun'' dedi. Yolculardan Hayati Beyhan da uçağın indikten sonra bir süre gittiğini, kayarak zor durabildiğini söyledi. Beyhan, ''İndiğimizde, uçağın tel örgülere az mesafe kalarak durabildiğini gördük. Bir süre panik yaşadık'' diye konuştu. İstanbul-Erzurum seferini yapan Onur Air'e ait yolcu uçağı Erzurum Havaalanı'na inişte, kayarak bir tekerinin pistten çıkması sonucu durabilmişti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
Yakutiye Belediye Başkan Yardımcılarının acı günü Yakutiye Belediyesi ...
İTO YÖNETİM KURULU BAŞKANI YALÇINTAŞ:
“2011’i Erzurum’un almasına çalışıyoruz” İstanbul ...
Erzurumlu Hacılar 22 Ocak’ta dönecek
Erzurum İl Müftüsü Ahmet Arslantürk, hac kafilelerinin Ocak ayı içerisinde ...
 
VERGİ İADE FORMU SON KEZ DOLDURULUYOR
Erzurum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ESMMMO) Başkanı Zeki ...
“BELEDİYE YER TAHSİS TALEBİNDE BULUNMADI”
Kültür ve Turizm İl Müdürü Fikret Öztürk, İstanbul Belediyesi’nin ...
BİLİRDÖNMEZ, ETB BASIN DANIŞMANLIĞINA GETİRİLDİ
Erzurum Ticaret Borsası Basın ve Halkla ilişkiler Danışmanlığına gazeteci ...
 
Halkımız hizmetin en iyisine layıktır
Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, belde esnafına bayram ziyaretinde ...
Piyasalarda yaprak kıpırdamıyor
Bayram tatili sonrası işbaşı yapan esnaf, durgunluktan şikâyetçi. Çarşı ...
2006 yılının işsizlik profili açıklandı
Kış aylarında işsizlik oranı artıyor 2006 yılına ilişkin İşsizlik rakamları ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyuncakcının Oyunları
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Bütçedeki rakamdan vatandaşın hayatına
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir şelalenin ötesindeki zenginlik
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sütün kıymeti, emeğin hakkı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva