ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tortum Alapınar'da vaşak görüntülendi
Tortum Alapınar'da vaşak görüntülendi
Palandöken MEM'den 23 Nisan Çocuk Köyü etkinliği
Palandöken MEM'den 23 Nisan Çocuk Köyü etkinliği
Erzurum TSD 30'uncu yılında
Erzurum TSD 30'uncu yılında
Oltu Vali Baruş'u ağırladı
Oltu Vali Baruş'u ağırladı
Cenaze nakil aracı kaza yaptı: 2 yaralı
Cenaze nakil aracı kaza yaptı: 2 yaralı
HABERLER>GUNCEL
11 Ocak 2007 Perşembe - 00:00

ERZURUM MEYDAN MÜDÜRÜ ANIL, AÇIĞA ALINDI

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY'nin Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği ek sefere ait yolcu uçağının hava meydanının açılmadığı gerekçesiyle Erzurum semalarında bekletilmesi olayına ilişkin soruşturma açtırdı.

ERZURUM MEYDAN MÜDÜRÜ ANIL, AÇIĞA ALINDI

ERZURUM MEYDAN MÜDÜRÜ ANIL, AÇIĞA ALINDI Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, THY'nin Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği ek sefere ait yolcu uçağının hava meydanının açılmadığı gerekçesiyle Erzurum semalarında bekletilmesi olayına ilişkin soruşturma açtırdı. Alınan bilgiye göre, Ulaştırma Bakanı Yıldırım, 3 Ocak'ta yaşanan olay üzerine, Bakanlığa bağlı Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne (DHMİ) soruşturma açılması için talimat verdi. DHMİ Genel Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı ve bir müfettişi Erzurum'a gönderdi. Bu arada, Erzurum Meydan Müdürü Hamit Tanıl, soruşturmanın selameti açısından açığa alındı. Kurban Bayramı'nda Ankara-Erzurum seferini yapan THY uçağı 08.20 sularında geldiği Erzurum semalarında meydana inmek için kule ile bağlantıya geçmiş, kuleden yanıt alamayınca bir süre uçuşunu sürdürmüş ve ancak 08.40'ta inişini gerçekleştirebilmişti. Erzurum Meydan Müdürü Tanıl, daha önce yaptığı açıklamada, ''uçuş hakkında daha önce bilgi verilmediği için meydanın açılmadığını, THY'nin ek sefer için herhangi bir uçuş planı bildirmediğini, bu nedenle meydanın mesai saati içinde açıldığını, bunda bir hatalarının olmadığını'' söylemişti. THY EK SEFERLER DOLAYISIYLA DHMİ'YE YAZI GÖNDERDİ THY'nin, Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği ek seferler için Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğüne (DHMİ) yazı gönderdiği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, THY'nin Kurban Bayramı nedeniyle düzenlediği ek seferler nedeniyle hava meydanlarının açık tutulması için DHMİ'ye 26 Aralıkta bir yazı gönderdi. DHMİ'nin ek seferler nedeniyle meydanların açık tutulacağı yönünde teyit yazısının da 27 Aralıkta THY'ye ulaştırdığı belirtildi. UÇAK 20 DAKİKA HAVADA BEKLEMİŞTİ THY'nin Kurban Bayramı dolayısıyla ek sefer olarak düzenlediği ve 100'ü aşkın yolcusuyla İstanbul'dan gelen yolcu uçağı saat 08.20 sularında geldiği Erzurum semalarında, Hava Meydanı'na inmek için kule ile bağlantıya geçmiş, fakat kuleden yanıt alınamayan kaptan pilot, Erzurum semalarında uçuşunu sürdürmüş, 08.40'ta Erzurum Hava Meydan Kulesi ile bağlantı kurmayı başararak inişi gerçekleştirebilmişti. Erzurum Hava Meydan Müdürü Hamit Anıl ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, THY'nin uçuş hakkında bilgi vermediği için meydanın zamanından önce açılmadığı iddiasında bulunmuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASİMED’DEN TARİHİ ATILIM
Asılsız Soykırım İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED), Türklerin tarihte ...
VALİ GÜVENÇ:
“ SİSTEM, TOPLUM YAŞAMINA BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK” Adrese ...
TORTUM BELEDİYE MECLİSİ 2007 ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI
Belediye Başkanı Hasan Çakmak başkanlığında toplanan belediye meclisi ...
 
Kamu-Sen'e göre
4 kişilik aile için asgari geçim sınırı 2.106 YTL. Memurlar maaşlarının ...
Sokaklar cam gibi
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Doğu Anadolu Bölgesi'nde dondurucu ...
DİKMEN KÖYÜ’NDE YANGIN PANİĞİ YAŞANDI
Tortum İlçesine bağlı Dikmen Köyü'nde dün gece çıkan yangında, 2 samanlık yandı.
 
YILDIZKENT BÖLGESİNDE ÜÇ KÖPEĞİN ÖLÜ BULUNMASI ÜZERİNE
PALANDÖKEN BELEDİYESİSORUŞTURMA BAŞLATTI Erzurum'u alt kademe belediyelerinden ...
OTOBÜS BEKLERKEN KALP KRİZİNE YENİK DÜŞTÜ
Erzurum Büyükşehir Belediyesi personeli bir şahıs, durakta otobüs beklerken ...
MERHAMETLİ VATANDAŞ, AÇ HAYVANLARI DOYURUYOR
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum'da, doğadaki yabani hayvanlarının ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva