ERZURUM'LU BOKSÖRLER KAMPA GİTTİ
Sırbistan'da 21 Haziran-5 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan Gençler Avrupa Boks Şampiyonası için Çankırı ilinde başlayan milli takım hazırlık kampına katılacak Erzurum Gençlikspor kulübünden Antrenör Mustafa Kalkan, 51 kiloda Murat Korkmaz, 64 kiloda Erol Özkal ve 69 kiloda Ulus Kaya, yola çaktılar.
Kampa katılmadan önce bir açıklama yapan Antrenör Mustafa Kalkan, Erzurum'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Kalkan “Çankırı’da başlayan son etap kampında aynı çalışmalarımızı devam ettirip, Sırbistan’daki Avrupa Gençler Boks Şampiyonası'nda ülkemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek derece ile döneceğiz. Sporcularımın günden güne artan performansları beni ümitlendiriyor” diye konuştu.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'da, "Gençlik spor kulübümüzün üç sporcusunun ve antrenörünün milli takıma davet edilmesi elbette ki gurur vericidir. Son yıllarda Erzurum boksunun iyi bir yere gelmesi tecrübeli hocalarımız sayesinde olmuştur. Bu gibi başarılı sporculara her zaman destek vermek bizlerin görevidir. Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak, bütün branşlarda başarılı olan sporcuların her zaman yanında olduğumuzu defalarca açıkladık, bundan sonrada yanlarında olacağımızı bilmelerini isterim.”dedi.