ALİ EREN, MAVİBEYAZLI OLDU
Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi takımlarından Erzurumspor, dış transferde tecrübeli futbolcu Ali Eren Beşerler ile prensipte anlaşmaya vardı.
Kulüp Başkanı Bekir Ilıcalı, gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi veren bir kadro oluşturmak istediklerini, transfer çalışmalarını da bu doğrultuda yürüttüklerini belirterek, "İç transferde 10 oyuncumuzla anlaşma sağladık. 4-5 oyuncumuzla görüşmelerimiz sürüyor, onlarla da anlaşacağız. Dış transferde de taraftarları tribünlere çekecek, tecrübeli, ama futbol oynama iştahı ve hevesini kaybetmemiş önemli futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. Ali Eren de bunlardan biri. Kendisiyle prensipte anlaşmaya vardık. Hocamız da bu transfere sıcak baktığını ifade etti. Bu transfer birkaç gün içerisinde tamamlanacak" diye konuştu.
İÇ TRANSFERDE SORUN YAŞANMAYACAK
İç transferde görüştükleri tüm oyuncuların Erzurumspor'da kalmak için çok istekli ve arzulu olmalarının işlerini kolaylaştırdığını ifade eden Başkan Ilıcalı, "Yönetim olarak transferde tavan ve taban ücreti belirledik ve oyuncularla tek tek masaya oturduk. Oyuncularımıza, ödeyebileceğimiz rakamları teklif ettik ve onlar da bunu kabul etti. Erzurumspor ile yeniden anlaşan futbolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.
HALİM VE ABDULKADİR’LE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
İç transferi büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Başkan Ilıcalı, birkaç gün içerisinde de Halim ve Abdulkadir Şakşak ile görüşeceklerini açıklayarak, "Bu oyuncularla da anlaşmayı istiyoruz. Aramızda bir sorun çıkacağını sanmıyorum" diye konuştu. Nurettin, Melik ve kaleci Okan'ın da transferi için çalıştıklarını kaydeden Ilıcalı, "Bu futbolcularımız kulüplerindeki yönetim belirsizliği nedeniyle şu an için bizimle masaya oturmalarının doğru olmayacağını ifade etti. Ancak önümüzdeki yıl Erzurumspor'da oynamayı çok istiyorlar. Bu oyuncuları bonservislerini alarak kadromuza katacağız" ifadelerini kullandı.