ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kaymakam Çelik'ten Bahçecik istişaresi
Kaymakam Çelik'ten Bahçecik istişaresi
Eğilmez İtfaiye geleneğini paylaştı
Eğilmez İtfaiye geleneğini paylaştı
Erzurum’da 412 Gıda işletmesi denetlendi
Erzurum’da 412 Gıda işletmesi denetlendi
Erzurumspor 2. etap kamp çalışmalarını tamamladı
Erzurumspor 2. etap kamp çalışmalarını tamamladı
Trabzonspor’dan Erzurum'da 3. Taraftar buluşması
Trabzonspor’dan Erzurum'da 3. Taraftar buluşması
HABERLER>GUNCEL
2 Nisan 2007 Pazartesi - 00:00

EN SICAK NİSAN AYINI 1997’DE YAŞADIK

Erzurum en sıcak Nisan ayı gününü 25 Nisan 1997’de 23.4 dereceyle yaşadı. Son otuz yıl içinde en soğuk Nisan ayı günü ise eksi 22.4 dereceyle 1 Nisan 2003’de görüldü.

EN SICAK NİSAN AYINI 1997’DE YAŞADIK

EN SICAK NİSAN AYINI 1997’DE YAŞADIK Erzurum en sıcak Nisan ayı gününü 25 Nisan 1997’de 23.4 dereceyle yaşadı. Son otuz yıl içinde en soğuk Nisan ayı günü ise eksi 22.4 dereceyle 1 Nisan 2003’de görüldü. NİSAN AYINDA SICAKLIK ORTALAMASI 5.4 DERECE Devlet Meteoroloji işleri Genel Müdürlüğü verilerine göre Nisan ayı Erzurum’da yağışın en fazla görüldüğü ayların başında geliyor. Uzun Yıllar içinde gerçekleşen ortalama Değerler 1975-2006 araştırma sonuçlarında Nisan ayında ortalama hava sıcaklığı 5.4 derece olarak kaydedildi. Nisan ayında ortalama en yüksek hava sıcaklığı 11.5 derece olurken, ortalama en düşük hava sıcaklığı ise eksi 2 derece olarak belirlendi. NİSAN AYI YAĞMUR AYI Otuz yıllık süreçte yapılan ölçümlere göre Nisan ayında ortalama güneşlenme süresi 6 saat. Ay içinde ortalama yağışlı gün sayısı ise 14.6 gün. Devlet Meteoroloji işleri Genel Müdürlüğü uzun Yıllar içinde gerçekleşen en düşük ve en yüksek değerler analizinde 1975 ile 2006 yıllarını kapsayan dönemde Nisan ayında en yüksek hava sıcaklığının 23.4 dereceyle 25 Nisan 1997 tarihinde, en düşük hava sıcaklığının ise eksi 22.4 dereceyle 1 Nisan 2003 tarihinde ölçüldüğü belirtiliyor. ÜÇ GÜN KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR Devlet Meteoroloji işleri genel Müdürlüğünün hava tahmini verilerine göre bu hafta içinde üç gün Erzurum’da kar yağışı görülecek. Pazartesi günü kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığı en yüksek 5 en düşük ise eksi 3 derece değerlerinde olacak. Salı günü hava sıcaklığı en yüksek 2 ne düşük ise eksi 3 derece olacak, kar yağışı sürecek. Çarşamba günü ise kar yağışıyla birlikte hava sıcaklığının en yüksek 1 en düşük ise eksi 6 derece olması bekleniyor. Perşembe günü kar yağışı ili terk edecek, çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklığı ise en düşük eksi 7, en yüksek ise 7 derece olarak hissedilecek. Haftanın son günü olan Cuma günü ise hava sıcaklığı 9 dereceye kadar çıkacak, en düşük hava sıcaklığı ise 0 derece olacak.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türk Haber İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Özdemir:
“özelleştirme politikaları yeniden gözden geçirilmeli” Türk ...
Tarım sektörüne Halk Eğitim desteği
Olur Halk Eğitim Müdürü Kazım Özkan, ilçede hayvancılığı geliştirecek ...
SPORTİF ORGANİZASYONLARDA 2011’E YOĞUNLAŞMA
Kayseri'de 23 - 25 Mart tarihleri arasında düzenlenen Asım Kurt Kayak ...
 
‘Telekazık’ imza kampanyası
Tüketiciler Birliği Erzurum Şube Başkanı Tahir Aktürk, Türk Telekom'u, ...
BEBEKLER EMEKLEDİ, ANNELER TER DÖKTÜ
Erzurum'da düzenlenen bebek emekleme yarışmasında ilginç anlar yaşandı. ...
Ayşe Teyze, Erzurumlu hanımlarla buluşuyor
Ace reklamlarının Ayşe Teyze’si Ace Akıllı Kadınlar Kulübü’nü ...
 
TİCARET SEKTÖRÜNDE
DURGUNLUK, AŞILAMIYOR Vergi tahsilatında Türkiye ortalamasının yüzde ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
2011 TURİST SAYISINI ARTIRDITürkiye’ye doğa ve spor turizmi ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ADRESE DAYALI NÜFUS KAYIT SİSTEMİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR ÇOLAK, ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva