ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Altan Öymen hayatını kaybetti
Altan Öymen hayatını kaybetti
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 18 - Gökkuşağı Tepeleri
Doğu Anadolu Doğa Harikaları - 18 - Gökkuşağı Tepeleri
Dede Korkut anısına Aşıklar Şöleni düzenlendi
Dede Korkut anısına Aşıklar Şöleni düzenlendi
Abdulvehhap Gazi ve Beyböyrek dualarla anıldı
Abdulvehhap Gazi ve Beyböyrek dualarla anıldı
İlhamı Ecdat Dede Korkut'tan aldılar
İlhamı Ecdat Dede Korkut'tan aldılar
HABERLER>GUNCEL
10 Ağustos 2006 Perşembe - 00:00

Dadaşkent’e 3 yeni park

Dadaşkent Belediyesi beldedeki yeşil alan sayısını artırıyor. Biri tam teşekküllü iki parkı vatandaşların hizmetine sunan belediye, 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak çok yönlü bir park için de çalışmalarını sürdürüyor.

Dadaşkent’e 3 yeni park

Dadaşkent’e 3 yeni park Dadaşkent Belediyesi beldedeki yeşil alan sayısını artırıyor. Biri tam teşekküllü iki parkı vatandaşların hizmetine sunan belediye, 14 bin metrekare alan üzerine kurulacak çok yönlü bir park için de çalışmalarını sürdürüyor. Yeşile ve çevreye verdiği önem nedeniyle çeşitli sivil toplum örgütleri tarafından “Çevre Dostu Başkan” seçilen Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, beldedeki yeşil alan sayısını artırarak, vatandaşlara temiz ve huzurlu bir çevre sunmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki 5 bin metrekare alana sahip olan Ahmet Yesevi Parkı’nın tam teşekküllü olarak hizmete sunulduğunu kaydeden Başkan Yaylalı, yeşillerle ve çiçeklerle donatılmış park içerisinde havuz, oturma bankları ve özel yürüyüş yollarının yapıldığını kaydetti. Alpaslan Mahallesi’nde de örnek bir park oluşturduklarını vurgulayan Başkan Yaylalı, “Beldemizdeki yeşil alan sayısını artırmakta kararlıyız. Amacımız vatandaşlarımızın boş zamanlarını değerlendirip, stres atıp, dinlenebilecekleri alan sayısını artırmak.” şeklinde konuştu. BELDE HALKINA MÜJDE 200 evler mahallesinde 14 bin metrekare alan üzerine çok yönlü bir pakın yapılacağını da belde sakinlerine müjdeleyen Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, şunları söyledi: 200 evlerde eski şantiye alanında yapılacak olan park belde halkımızın birçok ihtiyacına cevap verecek. Park içinde kafe ve restaurantın yanı sıra havuzlar, çocuk oyun alanları ile birlikte sosyal ve kültürel etkinliklerin gerçekleştirilebileceği alanlar olacak. Bu da beldemizin önemli bir ihtiyacına cevap vermiş olacak.” HERŞEY DADAŞKENT İÇİN Dadaşkent’te sosyal hayata canlılık katacak faaliyet alanlarının yok denecek kadar az olduğunu ifade eden Başkan Yaylalı, “Beldemizin en büyük eksikliği sosyal faaliyet alanlarının yetersiz oluşu. Belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek sosyal ve kültürel etkinliklerle beldenin sosyal hayatına canlılık kazandırıyoruz. Yaptığımız her girişim, gerçekleştirdiğimiz her hizmet Dadaşkent içindir. Beldemizi belediye hizmetlerinden yoksun bırakmamanın yanında, kültürel faaliyetlerimiz ve oluşturduğumuz parklarla halkımızı kaynaştırıp, sosyal hayata bir canlılık kazandırıyoruz.” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KURAKLIK ARICILARI DA VURDU
Arıcılar yaz mevsimini kurak geçmesi dolayısıyla çalışmalarında verim ...
SAĞLIK BAKANI RECEP AKDAĞ:
HÜKÜMET OLARAK TIP FAKÜLTELERİNİ DESTEKLİYORUZ Sağlık Bakanı Recep Akdağ, ...
AK Parti Erzurum Milletvekili Gülyurt:
İlçelerin sorunlarına duyarlı yaklaşıyoruz AK Parti Erzurum Milletvekili ...
 
ERZURUM "İLLER TANITIM FUARI"NDA TANITILDI
Bitlis'in düşman işgalinden kurtuluşunun 90. yılı kutlamaları çerçevesinde ...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Müdürlüğü nezdinde
193 işçi hak aradı İş kanunu içerisinde uyumazlık konusunda önemli ...
ŞÜPHELİ ÇANTA, BOŞ ÇIKTI
Erzurum'da, bir otomobilin önüne bırakılan şüpheli çanta paniğe neden oldu.
 
CHP’DEN ERZURUMLU ÇİFTÇİLER İÇİN SORU ÖNERGESİ
Ulusal bir gazetede, Erzurum’da tarım Krediye borcu bulunan, borçlarını ...
"YÜZEN ADA"NIN SAHİBİ ÇIKTI
Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. ...
4 KİŞİLİK AİLENİN AÇLIK SINIRI 542.57 YTL
Türk Harb-İş, geçen ay itibarıyla 4 kişilik ailenin açlık sınırının 542.57 ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva