ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Memur-Sen’den ‘1007 Kazanım’
Memur-Sen’den ‘1007 Kazanım’
GSB Yaz Gençlik Kampları başvuruları başladı
GSB Yaz Gençlik Kampları başvuruları başladı
Sanayi üretimi yıllık yüzde 2,5 arttı
Sanayi üretimi yıllık yüzde 2,5 arttı
Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı
Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı
FETÖ operasyonunda 77 tutuklama
FETÖ operasyonunda 77 tutuklama
HABERLER>GUNCEL
25 Ağustos 2006 Cuma - 00:00

Çocuk yuvasına anlamlı ziyaret

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 6-12 yaş grubu çocukların barındığı Zübeyda Hanım Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.

Çocuk yuvasına anlamlı ziyaret

Çocuk yuvasına anlamlı ziyaret Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı 6-12 yaş grubu çocukların barındığı Zübeyda Hanım Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Dadaşkent Belediyesi sosyal faaliyetleri kapsamında AK Parti Dadaşkent Belde Kadın Kolları ve beldeden bir grup çocukla yuvada barınan çocukları ziyaret eden Başkan Yaylalı, beraberinde getirdiği giysi, oyuncak ve kitaptan oluşan çeşitli hediyeleri çocuklara dağıttı. Erzurum Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Kılıç’ın da hazır bulunduğu ziyarette, çocukların mutluluğu gözlerinden okunurken, Başkan Yaylalı’ya gösterdikleri sevgi gösterisi de dikkatlerden kaçmadı. Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, yuvada barınan çocuklara karşı herkesin bir sorumluluk üstlenmesi gerektiğini belirterek, “Yuvada ve yurtta barınan çocuklar, bizim çocuklarımız. Onlardan beklentilerimiz var, ancak onlara karşı sorumluklularımız da var. Devlet olarak çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılamada sorun yok. Ancak başta yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve imkanları elverişli olan hayırsever vatandaşlarımızın buralara karşı sorumlulukları biraz daha fazla. Biz bu sorumluluğumuzun bilincinde olarak belirli aralıklarla, imkanlarımız ölçüsünde ziyaretler gerçekleştirip, çeşitli hediyeler takdim ederek bu çocuklarımızın sahipsiz olmadıklarını gösteriyoruz. Buradaki çocuklarımızın daha fazla sevgiye ve şefkate ihtiyaçları var. Devlet çatısı altında yetiştirilen çocuklarımıza devletimizin gerekli sevgiyi ve şefkati gösterdiğinden eminiz. Buralara karşı halkımızın da gerekli hassasiyeti gösterdiğini biliyoruz. Bu çocukları sahipsiz bırakmamak, bizlerin öncelikli görevidir. Bundan sonra da ziyaretlerimizi sıklaştırıp, bu çocuklarımıza karşı sorumluğumuz yerine getirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu. Erzurum Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Kılıç ise, yuvada barınan çocuklara devletin her türlü sevgi ve şefkati gösterdiğini söyledi. Başkan Yaylalı’nın yuvada barınan çocuklara karşı özel bir hassasiyet gösterdiğini ve bunun da kendilerini son derece mutlu ettiğini belirten Kılıç, “Sayın başkanın gerçekleştirdiği ziyaretler burada barınan çocuklara ayrı bir mutluluk veriyor. Geleceğimiz olan bu yavrularımıza karşı hepimizin sorumluluğu oldukça fazla. Devletimiz onlara gereken sevgi ve şefkati gösteriyor. Ancak Başkan Yaylalı gibi yerel yöneticilerimizin de onlara sahip çıkması bizim için ve çocuklarımızı için büyük mutluluk. Sayın başkana desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum.” diye konuştu Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kamil Kılıç, 6-12 yaş arası toplam 129 kimsesiz çocuğun barındığı yuva ile ilgili Başkan Yaylalı’ya bir ihtiyaç listesi sundu. Çocukların giysi ve ayakkabı ihtiyaçlarının olduğu liste ile ilgili Başkan Yaylalı gereken çalışmayı yapacağını ve hayırsever işadamlarının da desteği ile bu ihtiyaçların karşılanacağını söyledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“Kampanyalı satışlardan konut alırken dikkatli olun”
Kampanyalı satış yapan firmaların bakanlıktan izin belgesi almaları gerektiği ...
SAĞLIKTA PERFORMANS UYGULAMASI, VERİMLİLİĞİ ARTIRDI
Sağlık personeline, performans uygulamasına geçilen 2004 yılında, net ...
Haftasonu Sıcak Geçecek
Erzurum’da uzun süredir mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava ...
 
ARAS EDAŞ’TAN ELEKTRİK KESİNTİSİ UYARISI
Erzurum'un bazı semtleri ile Horasan İlçesi'nin bazı köylerine, bakım ...
BAZI CADDELER TRAFİĞE KAPATILACAK
Erzurum'da 30 Ağustos Zafer Bayramı provaları sebebiyle 25 Ağustos Cuma ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Haziran ayında Erzurum trafiğine her gün 16’ya yakın motorlu ...
 
BUNA KİM DUR DİYECEK!
Gez Mahallesini Üniversite kavşağına bağlayan, DSİ Bölge Müdürlüğü Lojmanlarının ...
ERZURUM'DA SU KESİNTİSİ
Erzurum'da bazı semtlere 24 Ağustos Perşembe (bugün)günü su verilemeyeceği bildirildi.
Hamidiye Köprülü Kavşağı’nda geri sayım başladı
Çaykara Caddesi ile 50. Yıl Caddesi kesimine yapılan yeni köprülü kavşağında ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva