Ceylan güven tazeledi
Kamu_Sen Konfederasyonu’na bağlı Türk Diyanet Vakıf_Sen Erzurum Şubesi olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Gürsey Ceylan’ın tek aday olarak girdiği kongrede, Ceylan ve yönetimi delegelerin tamamının oyunu alarak yeniden Türk Diyanet Vakıf_Sen Erzurum Şube Başkanı oldu. PTT Başmüdürlüğü lokalinde yapılan kongrede konuşan Gürsel Ceylan, üyelerinin haklarının savunması noktasinda büyük gayret sarfettiklerini söyledi.
Kongrede Divan Başkanlığı’na Yaşar Aydın, Divan Katipliği’ne ise Muhsin Topaloğlu ve Cevdet Satılmış oy birliği ile seçildiler.
Kongre sonrasında Gürsel Ceylan Başkanlığı’ndaki il yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu: “Osman Temel, Hüseyin Çıranlıoğlu, Ümit Kızılkaya, İbrahim Yıldız, Mustafa Moroğlu ve Abdurrahman Karslıoğlu.”
Denetim Kurulu’nda, Eyüp Arslan, Hasan Padır ve Mikail Oğuş yer alırken, Disiplin Kurulu, Bahattin Ataç, İbrahim Bayrak ve Yusuf Çimen isimlerinden oluşuyor.
Türk Diyanet Vakıf_Sen Erzurum Şubesi’nin Üst Kurul Delegeleri ise şu isimlerden oluşuyor. “Gürsel Ceylan, Muhsin Topaloğlu, Hüseyin Çıranlıoğlu, Osman Temel, İbrahim Yıldız ve Ferit Yenice.”