ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Bitlis şehidini uğurladı
Bitlis şehidini uğurladı
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Şehit annesinden son veda: Hakkım helal yavrum
Kayseri şehidini uğurladı
Kayseri şehidini uğurladı
On binler  şehit Mangura'yı uğurladı
On binler şehit Mangura'yı uğurladı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
Şehit Kani Obi tekbirlerle uğurlandı
HABERLER>TÜRKİYE
28 Haziran 2010 Pazartesi - 00:01

Bölücülere lanet yağdırdılar

Son bir ayda gerçekleşen terör saldırılarına, tüm ülkede tepkiler artan biçimde devam ediyor. Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi'nde teröre tepki yağdı.

Bölücülere lanet yağdırdılar

FERHAT KAYA (İHA) - Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi tarafından düzenlenen 'Teröre Lanet Mitingi'nde teröre tepki yağdı.
Yağmur altında düzenlenen mitingde konuşan Türkiye Harp Malulü Gazi Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Emin Pınar, terör örgütünün arkasında ABD ve İsrail olduğunu söyledi. Pınar, "150 kişilik grup olduğu söylenen terörist grubun İsrail'e milyonlarca dolar ödeyerek satın aldığımız Heronlar tarafından nasıl olup da fark edilmediği, fark edilmişse neden önlem alınmadığı, katırlarla çekilen ağır silahların güvenlik güçleri tarafından nasıl görülmediği aklımıza takılan ve cevap bekleyen sorular olarak hafızalarımızda yer almıştır. 6 ayda yaklaşık 150 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor. Neden bizim şehitlerimizin tabutları tüm dünyanın gözleri önünde defnedilirken, öldürülen teröristlerin leşleri Türk Milleti'ne gösterilerek acımız hafifletilmiyor?" dedi.
//ŞEHİTLERE VE ÜLKEYE SAHİP ÇIKMAK
Teröristbaşı ile görüşen avukatların, ondan aldığı emirleri, terör örgütüne ilettiği ve akabinde bazı kanlı eylemlerin yapılmaya çalışıldığına dikkat çeken Pınar, "Demokratik hakkımızı ortaya koymazsak, bu yangın sadece vatansever Anadolu insanını yakmakla kalmayacak, ülkenin her ocağını yakmaya devam edecektir. Şehitlerimize ve ülkemize sahip çıkmak için tüm siyasi partilerimize bir sonraki şehide kadar sürekli tekrarlanan nutukları atmak yerine kavgaları bir kenara bırakarak teröre çözüm bulacak devletpolitikası belirlenmesi için çaba sarf etmelerini ve bir an evvel idam cezasını Meclis'te çıkararak örgüt elebaşlarını 24 saat içinde idam etmelerini talep etmekteyiz" ifadelerini kullandı.
//YÜREKLER YANGIN YERİNE DÖNDÜ
Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Erdal Büyüksavaş da 25 yıldır şehit edilen evlatların acısının yüreklerde yanardağa dönüştüğünü belirterek, "Artık tahammülümüz kalmadı. Türkiye'nin bir an evvel İsrail, ABD, Avrupa üçleminden kurtularak milli birlik içerisinde tek yumruk olmasını talep ediyoruz. Türkiye'de terör örgütünden kurtulmanın tek yolu teröristbaşının idam edilmesidir" dedi.
Kamu-Sen İl Temsilciliği adına söz alan Ahmet Camuzcu ise terör olayları her gün artarken bölücü başının, "ağırlandığı sarayından" örgüte talimat verdiğini, Meclis'te PKK yandaşlarının devlete kafa tutuğunu söyledi. Bu milletin sabrı taştığı zaman yaşanacakların sorumlusunun kendi ülkesinde soruna çözüm bulamayanlar olacağını belirten Camuzcu, "Bir an önce terör örgütünün ekonomik desteği kesilmelidir. Güvenlik önlemleri almakla terörün son bulmayacağı ortadadır" dedi. Konuşmaların ardından mitinge katılanlar teröre lanet sloganları atarak sessizce dağıldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Çarşamba, şehidine ağlıyor
İstanbul Halkalı'da askeri servis aracına düzenlenen bombalı saldırı sonucu ...
“Türk Milleti tek yürek”
Osmangazi Yörük-Türkmen Dernekleri ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce ...
Bölücülere lanet yağdırdılar
MEHMET YENEN(İHA) - Kütahya Simav’da Hakkari başta olmak üzere yurdun ...
 
Şehitler mevlitle anıldı
AHMET RIFAT VURAL (İHA) - Ardahan'ın Çıldır İlçesinde Milliyetçi Hareket ...
Şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı
YASİN ERDEM (İHA) - Son günlerde artan terör olayları nedeniyle şehit ...
Şehidin köyündeki kadınlardan teröre lanet
SEBAT KARABULUT-ESAD TAŞTEKİN (İHA) - Teröre en büyük cevap Diyarbakırlı ...
 
Avukatlar bölücüleri lanetledi
OKTAY ÖZDEN - HALUK ÖZDEN(İHA) - Eskişehir'de avukatlar, teröre tepki ...
Hakkari'de Şehide Gözyaşı
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde önceki gün gece şehit olan Hakkarili Süleyman ...
Diyarbakır’da bölücülere lanet yağdırıldı
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Diyarbakırlı ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva