ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Memur-Sen’den ‘1007 Kazanım’
Memur-Sen’den ‘1007 Kazanım’
GSB Yaz Gençlik Kampları başvuruları başladı
GSB Yaz Gençlik Kampları başvuruları başladı
Sanayi üretimi yıllık yüzde 2,5 arttı
Sanayi üretimi yıllık yüzde 2,5 arttı
Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı
Cumhurbaşkanlığı atama kararları yayımlandı
FETÖ operasyonunda 77 tutuklama
FETÖ operasyonunda 77 tutuklama
HABERLER>TÜRKİYE
26 Haziran 2010 Cumartesi - 08:58

Şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

YASİN ERDEM (İHA) - Son günlerde artan terör olayları nedeniyle şehit olan askerler için Karabük'te cuma namazı sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı. Karabük Alperen Ocakları İl Başkanlığı tarafından organize edilen şehitler için gıyabi cenaze namazı Köprübaşı Camii'nde kılındı.

Şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı

//ALPERENLER ŞEHİTLERİ ANDI
Daha sonra temsili olarak şehit olan asker için gıyabi cenaze namazı kılındı. Karabük Alperen Ocakları İl Başkanı Dursun Kıraç ve diğer ocak yöneticileri ile vatandaşların katıldığı gıyabi cenaze namazı sonrası Karabük Alperen Ocakları İl Başkanı Dursun Kıraç basın açıklaması yaptı. Son günlerde ülkemizde hızla tırmanışa geçen kanlı terör olaylarının masum vatandaşlarımızın ve sivil asker gözetmeksizin herkesi hedef seçtiğini anlatan Kıraç, "Ne yazık ki ülkemizin parlamentosuna girmiş terör uzantıları ve uşakları adeta milletimizle alay etmektedir. Bu gün olayların bu noktaya gelmesinde en az iktidar kadar muhalefet partileri de sorumludur. Milletimizin parlamentoya kendilerini temsil için gönderdikleri parlamenterler (sözde milletin vekilleri) genel başkanlarının ve şer güç odaklarının temsilcileri gibi durmakta ve milletin vicdanının sesine kulak asmamaktadır" dedi. İktidar ve muhalefet partilerini uyaran Kıraç, şöyle konuştu: "Asıl bu işin muhatabı olan, evlatlarımızı emanet ettiğimiz üst düzey ordu yöneticileri bir araya gelip ortak kesin ve kati kararlar almak yerine, medya kanalı ile birbirleri ile laf düellosu yapmaktadırlar ve aralarında günah keçisi aranmaktadır. Oysa bu milletin vebali hepsinin üzerindedir. Karabük Alperen Ocakları olarak soruyuz. İmralı'da beslediğiniz bebek katilinin, insan görünümlü kan içen canavarın miladı dolmadı mı? Daha ne kadar ödediğimiz vergilerle besleyeceksiniz bebek katilini? Yine merak ediyoruz, bu ağzı kan kokan canavara benim devletimle pazarlığa girme cesaretini kim veriyor? Eğer bu milletin beklentisini siz yapamaz iseniz, anaların gözyaşlarını dindiremezseniz, bırakın bize bir gecede İmralı'yı susturur kandili söndürürüz."

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şehidin köyündeki kadınlardan teröre lanet
SEBAT KARABULUT-ESAD TAŞTEKİN (İHA) - Teröre en büyük cevap Diyarbakırlı ...
Avukatlar bölücüleri lanetledi
OKTAY ÖZDEN - HALUK ÖZDEN(İHA) - Eskişehir'de avukatlar, teröre tepki ...
Hakkari'de Şehide Gözyaşı
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde önceki gün gece şehit olan Hakkarili Süleyman ...
 
Diyarbakır’da bölücülere lanet yağdırıldı
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan Diyarbakırlı ...
Efeler bölücüleri lanetledi
KADİR YEŞİL(İHA) - Uşak'ta sivil toplum örgütleri ile bazı siyasi partiler, ...
“Vatan için ölmeye hazırız”
Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde vatandaşlar terörü lanetlerken, askere ...
 
Şehit Bayram, dualarla uğurlandı
CEM ATAKAN - ALPARSLAN ÖTÜKEN - NECATİ ÇİÇEK(İHA) - İstanbul, Halkalı'da ...
“Hepimiz Mehmetiz; PKK’ya yeteriz”
CEM ULUCAN (İHA) - İstanbul'da, servis aracına düzenlenen hain terör saldırısında ...
İskenderun şehidine ağladı
OSMAN KOÇAK-AHMET SEHER (İHA) - İstanbul Halkalı'da askeri otobüse teröristlerce ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva