ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun
Çanakkale Zaferimiz kutlu olsun
ATAUNİV, Tıp ve Sağlık Alanında 2. sırada
ATAUNİV, Tıp ve Sağlık Alanında 2. sırada
'Şüheda 1915'in prömiyeri Külliye'de yapılacak
'Şüheda 1915'in prömiyeri Külliye'de yapılacak
Çiftçi: Türkiye güçlü bir devlettir.
Çiftçi: Türkiye güçlü bir devlettir.
TRENDYOL 1. Ligde 31’inci hafta
TRENDYOL 1. Ligde 31’inci hafta
HABERLER>EKONOMİ
4 Ekim 2008 Cumartesi - 17:13

Bölücülere Lanet Yağıyor

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir tarafından yapılan açıklamada, “Şemdinli’de şehit düşen kardeşlerimiz, milletimizin nazarında Çanakkale şehitleri kadar aziz ve mukaddestir” denilirken, Yol-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Kıyas Daşkaya ise, “Bu hain çabalarla hiçbir yere varılamayacaktır” dedi.

Bölücülere Lanet Yağıyor

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi sınır bölgesinde faaliyet gösteren Aktütün Jandarma Sınır Karakolu’na bölücü terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain saldırıya tepki yağıyor. Aralarında Erzurumlu bir Uzman Çavuş’un da bulunduğu 15 askerin şehit olduğu çatışma, tüm dünya televizyonlarında ‘flaş haber’ olarak yer bulurken, menfur saldırıya Erzurum’dan tepki yağıyor.

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir tarafından yapılan açıklamada, “Şemdinli’de şehit düşen kardeşlerimiz, milletimizin nazarında Çanakkale şehitleri kadar aziz ve mukaddestir” denilirken, Yol-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Kıyas Daşkaya ise, “Bu hain çabalarla hiçbir yere varılamayacaktır” dedi.

  DAŞKAYA: KALLEŞ SALDIRILARLA BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZAMAYACAKLAR

Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya, 15 askerin şehit olduğu hain saldırıyı, yazılı açıklamayla kınadı. Daşkaya, açıklamasında şöyle dedi: “Ramazan Bayramı'nı yeni uğurladığımız şu günlerde, aldığımız acı haber hepimizin yüreğini yaktı. Hainler yine boş durmadılar, Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün Karakolu'na yapılan saldırıda maalesef 15 askerimizi şehit verdik. Bu kalleş saldırı sonucu kaybettiğimiz askerlerimizin acısı hepimizin yüreğini yaktı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Baskın sonucu yaralanan askerlerimize de Allah'tan acil şifalar diliyorum. Hain teröristlerin bu kalleş saldırılarıyla Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını, bu çabaların Türk milletinin sağduyusu ile bertaraf edeceğine yürekten inanıyorum”  

 ÖZDEMİR: MİLLETİMİZ BU OYUNU DA BOZACAK VE GERİ PÜSKÜRTECEKTİR

Türkiye Haber-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Mücahit Özdemir ise, “Bu hain çabalarla hiçbir yere varılamayacak; bu tür saldırılar kahraman ordumuzun göğsüne çarpacak ve etkisiz kılınacaktır” dedi.

1 astsubay, 6 uzman erbaş ile 8 erbaş ve er olmak üzere 15 askerin şehit edildiği hain saldırının, tahrik amaçlı olduğunu ve aynı zamanda milletin endişeye sevk edilmesinin amaçlandığını dile getiren Özdemir, “Ülkemiz sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Tarihte geçmiş yıllardan beri üzerinde çeşitli oyunlar oynanan ülkemiz, bugün de, bölücü terör örgütü PKK adıyla hedef haline getirilmiştir. Ama geçmişte olduğu gibi, milletimiz bu oyunu da bozacak ve geri püskürtecektir. Kurtuluş Savaşı’nda, İzmir’de ve Çanakkale’de, istiklal ve istikbal için nasıl ki binlerce can feda edilmişse, vatanın bölünmez bütünlüğü için bundan sonra da feda edilecektir. Saldırıda şehit düşen kardeşlerimiz, bizler için en az Çanakkale şehitleri kadar aziz ve mukaddestir. Kendilerine rahmet niyaz ediyor, milletimize başsağlığı diliyoruz” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlu Organik Ekmek Tüketecek
Erzurum Organik Tahıl Üreticiler Birliği (EOTÜB) tarafından başlatılan ...
Emekli Bayrama Buruk Giriyor
Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Erzurum Şubesi İkinci Başkanı Hikmet Ateş, ...
Dargelirli, İşporta’yı Seçti
Ramazan Bayramına az bir süre kala Erzurum’un değişik semtlerinde işportacılar ...
 
Ayakkabıcılık Sektörü Darboğazda
Erzurum’da 40 yıldır elle kundura imal eden Zeki Durmuş, ayakkabı fabrikalarının ...
AYGAZ’dan Köy Okullarına Destek
Aygaz Erzurum Dadaşkent ve Ilıca’ya bağlı 13 köy okuluna mobilya yardımı ...
Sulama Yatırımlarına İhtiyaç Var
Erzurum Tarım sektörünün ağırlıklı olduğu bir il olmasına rağmen, ilde ...
 
Benzin Ve Motorine Zam
Benzinin perakende satış fiyatına 5 Ykrş, motorinin fiyatına ise 8 Ykrş zam yapıldı.
SGM’den Prim Ödeme Uyarısı
Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hulusi Bumin, Sosyal Güvenlik Kurumu, ...
Esnaf Kışa Sıkıntılı Giriyor
Kazım Karabekir Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifleri Birliği Başkanı ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Savaşın Tamtamları
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Annem, Şehir Hastanesi ve Bir Teşekkür
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva