ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum'dan Hatay'a itfaiye köprüsü
Erzurum'dan Hatay'a itfaiye köprüsü
Geleneksel Türk Okçuluğu kemankeşleri buluştu
Geleneksel Türk Okçuluğu kemankeşleri buluştu
Çiftçi aşure bereketini paylaştı
Çiftçi aşure bereketini paylaştı
Sağlık çalışanları Gazze için yürüdü
Sağlık çalışanları Gazze için yürüdü
Uçar'dan 'Hizmet ve Eser Siyaseti' mesajı
Uçar'dan 'Hizmet ve Eser Siyaseti' mesajı
HABERLER>SİYASET
24 Ekim 2008 Cuma - 01:08

Aksak, Bingöl Merkez ilçe Kongresini Yönetti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Erzurum milletvekili Muhittin Aksak Bingöl Merkez ilçe kongresine katıldılar.

Aksak, Bingöl Merkez ilçe Kongresini Yönetti

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, TBMM İdare Amiri ve AK Parti Erzurum milletvekili Muhittin Aksak Bingöl Merkez ilçe kongresine katıldılar.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, bölge halkının ülkeyi bölmek isteyenlere en güzel cevabının AK Parti'ye verdikleri oylar olduğunu söyledi.

BAĞIŞ’TAN TEŞEKKÜR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, AK Parti Erzurum milletvekili Muhittin Aksak, Antalya milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu ile Bingöl milletvekilleri Cevdet Yılmaz, Yusuf Coşkun ve Kazım Ataoğlu ile birlikte Merkez İlçe Kongresi'ne katıldı.

Bağış, burada yaptığı konuşmada, partilerine verdikleri yüzde 72 oyla Türkiye rekoru kırdıran Bingöl halkına teşekkür etti. Ülkeyi bölmek isteyenlere verilen en güzel cevabın bu oylar olduğunu belirten Bağış, "Bizi bize kırdırmak isteyenlere bölge halkı,özellikle Bingöl halkı haykırdı ve verdiği yüzde 72'lik oyla cevap verdi. Bu oylar, Türk, Kürt, Laz, Sünni, Alevi, genç, yaşlı, her kesimden insanın, ortak paydalarından faydalandığı bu memlekette kardeş olduğunu gösterdi" ifadelerini kullandı.

HİZMETTE BÖLGE FARKI YOK

Partilerinin İstanbul'a, İzmir'e, Adana'ya ne hizmet götürmüşse aynı hizmetin Doğu ve Güneydoğu illerine de geldiğini belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bağış, bunun da hizmet yapılırken ayrım yapılmadığı anlamına geldiğini vurguladı. Türkiye'nin her bir köşesine, her bir noktasında eşit imkanları, eşit hizmetleri götürme çabasında olduklarını ifade eden Bağış, "Bizim medeniyetimiz bütün yaradılanları Yaradan'dan ötürü sevmemizi gerektirir. Bizim medeniyetimizde bir can almak, bütün insanlığıkatletmek, Allah'ın emrini yıkmakla eşit olarak değerlendirilir. Böyle bir medeniyetten gelmiş insanlarız. Böyle bir yaradılışa sahip olan insanların sivil halka, insanlara karşı girişmiş oldukları zulmü, helalinden ekmeğini kazanmak isteyen insanlara zorla, tehditle, baskıyla kepenk kapattırmaya kalkışmalarını anlamış değiliz. Bizim kültürümüzde bütün insanların değerini kabul etmek vardır. AK Parti olarak bizler her zaman insanı, bireyi öncelikli aldık. Biz yola çıkarken, 'İnsanı yücelt ki, devletyücelsin' dedik. İnsan yücelmedikçe devlet yücelse ne olur. Devlet kim için vardır? Devlet bizim için vardır. Onun için bu devlete bölmek için ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, ne kadar çabalarlarsa çabalasınlar, bu milleti birbirine düşüremezler. Biz hepimiz bu topraklarda kardeşiz" dedi.

DEMOKRATİK HAKLAR

Parti olarak son 6 yıldır ülkeye kazandırdıkları demokratik haklarda, bireysel özgürlüklerden tek bir adım bile geri atmadan terörle mücadele ettiklerini vurgulayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Egemen Bağış, "AK Parti'nin kurulmasının ilk 16. ayında, o zamanki iktidar partisindekiler, vatan sevmeyi bıyık bırakma ile orantılı zannedenler hükmedemeyeceklerini anladı. Yönetemeyeceklerini anladılar ve erken seçim istediler. Ülke halkı, bölge halkı, 'Biz artık köyümüze, yol, su, elektrik getirenlere, bizartık çocuklarımıza iyi eğitim verecek öğretmenleri, daha iyi doktor, hemşireleri bizim hizmetimize sunanlara, bizi adam yerine koyanlara oy vereceğiz' dedi. Çok şükür biz onu başardık ve bu istekleri yerine getirdik. Çok şükür biz Türkiye'nin ana muhalefet partisi gibi milletin vicdanında yargılanmadık. Bugün CHP'ye bakın, millet vicdanında yargılandı ve müebbet muhalefete mahkum edildi. Biz yola çıkarken, 'Yolsuzluklarla, yoksulluklarla ve yasaklarla mücadele edeceğiz' dedik. Çok şükür bunların hepsini yerine getirdik. Onun içindir ki girdiğimiz her seçimde bir önceki seçime göre daha fazla oy alıyoruz. Bu da bizim hizmetimizin karşılığıdır" ifadelerini kullandı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SP’de Kongre Hazırlığı
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Teoman Tayyar Kümbet, “Önce genel başkanımızı ...
“Teröre Karşı Herkes Kenetlenmeli”
Yazıcıoğlu, Türk-İş Erzurum Temsilciliğini ziyaretinde yaptığı açıklamada, ...
BBP İl Başkanı Şahin Güven Tazeledi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzurum İl Başkanlığı kongresi, Genel Başkan ...
 
DP Erzurum İl Kongresi Yapıldı
Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçe teşkilatlarının bir süre önce oluşturulduğu ...
Milletvekili Aydın Kağızman Kongresine Başkanlık Etti
Kağızman Düğün Salonu'nda yapılan AK Parti Kağızman İlçe Kongresi'ne; ...
Ertugay’dan Terim'in Ücretine Tepki
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in maaşı Meclis'te tartışma ...
 
Çıldır Gölü 2011’e Hazırlanıyor
AK Parti Ardahan Milletvekili Saffet Kaya:”2011 yılında Erzurum'da yapılacak ...
Sİyaset Akademisi'nde 2.Dönem Başlıyor
AK Parti'nin eğitim faaliyetleri kapsamında yürüttüğü "Siyaset Akademisi'nin" ...
Kazım Karabekir Belediye Meclisi Toplandı
Kazım Karabekir Belediyesi Meclisi 2009 yılı tahmini bütçe ve 2009 yılı ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva