AK Parti Kadın Kolları Genel Kurul’a hazırlanıyor
AK Parti kadın kolları 5 Nisanda Başbakan Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek genel kurula hazırlanıyor. Parti il binasında konuyla ilgili yapılan istişare toplantısına Parti Genel Merkezi MKYK Üyesi Sare Akgül de katıldı. AK Parti Kadın Kolları Genel Kurulunda Nimet aydemirin tek aday olacağı belirtiliyor.
HÜKÜMETİMİZ ERZURUM’U ÖNEMSİYOR
ERZURUM gazetesine özel açıklamalarda bulunan MKYK üyesi Sare Akgül, Erzurum’un milli mücadelenin temellerinin atıldığı, tarihi bir kent olduğunu belirterek, hükümetin Erzurum’u çok önemsediğini ifade etti.
Erzurum’un sorunları ile ilgili tespitlerde bulunduklarını belirten Akgül, “Başbakanımız Sayın Erdoğan, Erzurum’u çok önemsediği için Erzurum gezilerine önem veriyor. Erzurum milli mücadelenin temellerinin atıldığı stratejik önemi olan bir kent. Hükümetimiz Erzurum’a hep bu yönünü ön plana çıkararak önem vermiştir. Kentin sorunları konusunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz’ dedi.
PARTİMİZ KADINLARA ÖNEM VERİYOR
Partilerinin kadınlara ayrı bir önem verdiğini belirten Akgül, “ Partimiz kadınların siyasette etkin görev almasını çok önemsiyor. Kadınların sorunlarını ele alan çalışmalara imza atıyoruz. Erzurum kadın kolları teşkilatı da bu konuda başarılı çalışmalar gerçekleştiriyor” dedi.
5 NİSAN DA FARKLI BİR GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
5 Nisan da Başbakan Tayyip Erdoğan’ın katımıyla geniş kapsamlı bir toplantı gerçekleştireceklerini belirten AK Parti kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir de, , kadın kolları olarak 5nisanda gerçekleştirecekleri genel kurul da yapacakları çalışmaları kadın kolları üyeleri ile paylaştı. Kadına en çok değer veren bir siyasi partide yer almanın ayrıcalığını yaşadığın belirten Aydemir, “ Partimiz cumhuriyet tarihinde kadın genel kurulu yapılan tek siyasi parti ve onun gururunu yaşıyoruz” dedi.