AK PARTİ OLTU İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANI AYKUT:
“OLTU BU YIL ŞANTİYEYE DÖNECEK”
Oltu AK Parti İlçe Teşkilatı, 2001-2007 yılları arasında gerçekleştirilen yatırım ve faaliyetleri masaya yatırdı. Parti binasında yapılan toplantıda 2008 yılının Oltu için oldukça verimli bir yatırım yılı olacağı müjdesini veren Oltu Ak Parti İlçe Başkanı Kuddusi Aykut, “Ne bizim ne de ilçemizin boş laflarla kaybedilecek zamanı yoktur” dedi. Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in de katıldığı aylık olağan toplantıda, İl Genel Meclisi, Belediye Meclisi ile ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kadın kolları ve gençlik kolları başkanları hazır bulundu.
BAŞKAN AYKUT:OLTU ÖNEMLİ HİZMETLER ALDI
Toplantıya “İnsanoğlu odur ki, bırakır birçok eser, eseri olmayanın yerinde yeller eser” sözüyle başlayan Oltu Ak Parti İlçe Başkanı Kuddusi Aykut, parti olarak yaklaşık 7 yıldır başta ülke geneli olmak üzere Oltu ve çevresinde de büyük başarılara imza attıklarını söyledi.
5 YILDA 50 YILLIK HİZMET ÜRETİLDİ
İktidar olmadan önce belirledikleri hedefleri yıllar içerisinde bir birgerçekleştirmenin huzurunu yaşadıklarını belirten Başkan Aykut, “Yılmadan, çalınmadık kapı bırakmadan önümüze koyduğumuz hedeflere doğru emin adımlarla ilerledik. Çünkü ne bizim ne de Oltu’nun kaybedeceği boş vaktimiz yoktu. Öncelikle ilçemizin acilen tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyacı vardı. Yine eğitim ve öğretim anlamında ilçemizin modern ve günümüz şartlarına uygun ilkokul ve liselere kavuşması kaçınılmazdı. Hatta tüm sınavların Oltu’da yapılmasının yöre insanımızın arzuladığı ve bir beklenti içerisinde olduğunu biliyorduk. İlçemizin ihtiyacı olan ikinci bir lise, Yusuf Ziyabey Lisesi ve Kız Yurdu’nuaçtık. Modern bir Kız Meslek Lisesi binası yaptırdık. Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu’na yeni bir ek bina yaptırdık. Anadolu Öğretmen Lisesi’ni açtık 700 öğrenci kapasiteli Yatılı Bölge İlköğretim Okulu YİBO’yu açtık ve eğitim-öğretime kazandırdık. Gerek Oltu Meslek Yüksek Okulu’na gerekse önümüzdeki günlerde ilçemize farklı bir soluk kazandıracak, heyecan getirecek Yer Bilimleri Fakültesi’ne yönelik 250’er kişilik kız ve erkek öğrenci yurdunun yapılmasını programa aldırdık. 2008 yılı içerisinde Oltu tam anlamıyla bir şantiyeye dönecek.” diye konuştu.