ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Trabzonspor Süper Lige Erzurum'da hazırlanacak
Trabzonspor Süper Lige Erzurum'da hazırlanacak
Üniversiteler kanoda yarıştı
Üniversiteler kanoda yarıştı
'At varsa Türk vardır, ciritse töredir'
'At varsa Türk vardır, ciritse töredir'
Matbaacılar Anıtkabir'de buluştu
Matbaacılar Anıtkabir'de buluştu
Türkiye şampiyonu oldu, Milli takıma seçildi
Türkiye şampiyonu oldu, Milli takıma seçildi
HABERLER>GUNCEL
19 Mayıs 2005 Perşembe - 00:00

AGL ÖZEL BİR KONUYU GÜNDEME TAŞIDI

2023’de Nasıl Bir Erzurum Anadolu'nun Genç Liderleri (AGL) Hareketi'nin öncüsü Tuna Bekleviç, Özel Aziziye Koleji ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "2023'te Nasıl bir Erzurum, Nasıl bir Türkiye" konulu konferans verdi.

AGL ÖZEL BİR KONUYU GÜNDEME TAŞIDI

AGL ÖZEL BİR KONUYU GÜNDEME TAŞIDI 2023’de Nasıl Bir Erzurum Anadolu'nun Genç Liderleri (AGL) Hareketi'nin öncüsü Tuna Bekleviç, Özel Aziziye Koleji ile İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "2023'te Nasıl bir Erzurum, Nasıl bir Türkiye" konulu konferans verdi. KONFERANSA KATILIM YÜKSEK ORANDA OLDU Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferanslarda AGL'nin amacını ve çalışmalarını anlatan Bekleviç, AGL gönüllülerinin güçlü Türkiye ideali çerçevesinde örgütlenerek toplum yararına bir iş üretmek, ortak yaşama katkı sağlamak ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıldönümü olan 2023'e hazırlayacak gençleri ülke yönetimine katılmasını sağlamak amacıyla biraraya geldiğini belirtti. Bekleviç, "AGL Hareketi 2005 yılı sonuna kadar tüm Anadolu ve yurtdışında 100 bin üye sayısına ulaşarak, gençlerin parlamento dışında taleplerini dile getirerek baskı grubu oluşturmanın yanı sıra parlamentoda da temsili sağlayarak amaçlarına ulaşmayı planlamaktadır" dedi. ERZURUM ÜLKEDE BELİRLEYİCİ ROL OYNAYAN AKTÖR ŞEHİR OLMALI Öğrencilerle sohbet de eden Bekleviç, "Erzurum tarihi birikimi, medeniyet kökleri ve mevcut genç potansiyeliyle Türkiye'de her konuda belirleyici bir aktör olmak zorundadır. AGL olarak bu aşamada üyelerimizle birlikte Erzurum'da çeşitli sosyal aktiviteler düzenleyerek hem keyifli zaman geçirilmesini hem de düşündüğümüz projelerin hayata geçirilmesine gayret edeceğiz" diye konuştu. AGL Erzurum İl Temsilcisi Enes Emre Başar ise, "AGL Erzurum olarak bizim büyümemiz, Türkiye'nin büyümesiyle paraleldir. Bizim hareketimiz gerilimlerle, gereksiz öfkelerle beslenmiyor. Bizim hareketimiz arkadaşlarımızın dayanışma ruhundan, onların yaşama farklı bakış açılarından ve emeklerinden besleniyor" şeklinde konuştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ile de görüşen AGL lideri Tuna Bekleviç, akşam ise Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ETSO)düzenlenen "Yerel Kalkınmada Erzurum" konulu toplantıya katıldı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
www.davutsari.com.tr 10 Ocak 2013 Perşembe 10:20

Akıl baliğ... İmam Hatipli... Hem de Anadolulusundan... Onbirinci sınıfa kadar da gelmiş; yani o pek kıymetli(!) muallim takımından İmam Hatip Lisesi terbiye(!) ve kültürünü(!) epeyce almış... Hocasını mı bıçaklamış? Demek ki son yazdığımız soru-cümlesinden evvelkiler hiç bir b.k'a yaramamış! Benim anladığım bu!

Yorumu oyla      8      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KÜÇÜKLER:
MÜREFFEH TÜRKİYE, GENÇLERLE OLUŞACAK Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ...
BAŞKAN ATINÇ'TAN 19 MAYIS MESAJI
TÜRK GENÇLİĞİ MİLLİ EMANETLERE SAHİP ÇIKMALIDIR Erzurum Yakutiye Belediye ...
PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANI BİRDAL:
GENÇLİĞİMİZ MİLLİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKMALI Erzurum Palandöken Belediye ...
 
Uğur Dershanesi’nden seminer
Bireysel başarıdan çok kitlesel başarıya yönelik çalışmalarda bulunan
ERZURUM BÜYÜK LİDERİ AĞIRLAYACAK
DENKTAŞ, ERZURUM'DA "MİSAKİ MİLLİYE" GECESİNE KATILACAK Erzurum'da Alperen ...
DAĞCILAR, AĞRI DAĞI’NA ÇIKIYOR
Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Alaattin Karaca, Ağrı Dağı'na 18-23 ...
 
PALANDÖKEN BELEDİYESİ KARARLI
Çarpık yapılaşmaya izin yok Palandöken Belediyesi sınırları içerisinde ...
ERZURUM ÇİFTÇİSİNİ YAKINDAN İLGİLENDİREN GELİŞME
DGD’DEN VAZGEÇİLİYOR Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tarımda Doğrudan ...
HAVAALANI'NDA ESRAR OPERASYONU
Erzurum Havaalanı'nda bir kişinin üzerinde 1.5 gram esrar ele geçirildi.
 
ERZURUM
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Ateş nereden tutuşuyor?
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Sıkıntının Sıkıntısı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva