'Yılın En İyileri’ ödüllerini aldı
Erzurum’da yayın yapan Yeni Haberci Gazetesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Yılın En İyileri’ ödül töreni, Cumartesi akşamı Palan Otel’de yapıldı. Ödül törenine Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un yanı sıra, İstanbul Ticaret Odası Başkan Vekilleri, Erzurum Milletvekilleri, Erzurum Valisi Celalettin Güvenç, İstanbul’dan gelen üst düzey iş adamları, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, ilçe belediye başkanları ile çok sayıda iş adamı ve iş kadını ile sivil toplum örgütleri başkanları katıldı.
Ödül gecesine, 2002 ve 2003 yılının en iyileri ödül törenini anlatan sinevizyon gösterisiyle başlandı. Daha sonra ödüllere geçildi. Toplam 15 kategori de 2004 yılının en iyileri ödüllerini aldılar.
Başkanlığını İbrahim Aydemir’in yaptığı Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği de (DOSİAD) yılın en başarılı sivil toplum örgütü seçildi.
Erzurum Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Kızılay Erzurum Şube Başkanı Mithat Turgutcan, Kayak Kulübü Başkanı Fatih Tüzemen, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kahveci ve ETSO Başkanı Muammer Cindilli de gecede Üstün Hizmet Ödülü aldılar.
Erzurum’a gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı, yatırımcıyı teşvik edip, devlet yatırımın gelmesini sağlayan Turizm Bakanı Atilla Koç, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Bayındırlık Bakanı Zeki Ergezen’e de Erzurumlular adına Şükran Plaketi sunuldu.
Ödül Töreni TRT Sanatçılarının konseriyle son buldu.