ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
HABERLER>EKONOMİ
1 Temmuz 2013 Pazartesi - 17:49

Yılmaz güven tazeledi

Erzurum Kırmızı Et Üreticileri Birliği 2013 yılı kuruluş ve birinci seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Yılmaz güven tazeledi

ERZURUM (İHA) - Erzurum Kırmızı Et Üreticileri Birliği 2013 yılı kuruluş ve birinci seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Erzurum Ticaret Borsası Konferans Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına, Erzurum il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Kırsal kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Şenol Taslak, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Öğretim Elemanı Prof.Dr. Fahri Yavuz ,Et ve Süt Kurumu Erzurum İl Müdürü İsmail Atasever ile çok sayıda davetli katıldı.

Kırmızı Et Üreticileri Birliği 2013 yılı Kuruluş ve 1. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

ERDURMUŞ’UN SUNUMU

Erzurum il Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Zekeriyya Erdurmuş, Erzurum ‘da ilk olarak geçtiğimiz yıl kurulan ve kurulduğu günden bugüne kadar başarılı bir çalışma sergileyen Kırmızı Et üreticileri Birliğinin Erzurum ve Bölge için bir şans olduğunu kendilerinin de bu kuruluşu sonunu kadar desteklediklerini vurguladı.

Daha sonra yapılan Genel Kurul Programında Başkanlık Divanının Teşkili, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporlarının İbrası, Tahmini Bütçe, 2013 Yılı giriş ve Yıllık aidat ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi.

SEÇİM

Yapılan Seçimin ardından Mevcut başkan Mücahit Yılmaz üyelerin tamamının oyunu alarak Erzurum ili Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına yeniden seçildi.

Seçimin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan Mücahit Yılmaz, “Kırmızı Et Üreticileri Birliğinin Kurulması Erzurum için gerçekten bir şanstır. Bizim amacımız Et Üreticilerinin tek bir çatı altında toplanması ve bu birliğin Erzurum ve Bölge için hayvancılık alanında başarılı çalışmalar yapmasıdır. İnşallah yaptığımız Genel Kurul ardından üyelerimizin desteği ile başarılarımızı artırarak ilimiz hayvancılığını hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

 
Vali Meclis’e seslendi
 
Hava’mızdan geçilmiyor..
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Erzurumlu 2 Temmuz 2013 Salı 11:49

Sayın Başkan,hayırlı,uğurlu olsun,Allah yardımcınız olsun.Sayın Başkan,özellikle mübarek Ramazan Ayı geliyor,fakir-fukara Oruç tutacak,bu sıcak havada çalışacak, çabalayacak evine ekmek götürecek,iftarını açacak.Lütfen,Allah rızası için,bu konuya eğiliniz,fiyatlarda bir artış olmasın, denetleyiniz,takip ediniz.Spekülatörlere fırsat vermeyiniz.Vatandaş alıp yesin, Orucunu rahat tutsun.Eğer fiyatlarda artış olmaz ise vatandaş,o iftar saatinde sofra başında size dua eder.Bu çok önemlidir.Yok eğer bu işi geçiştirirseniz gereğini yapmazsanız bu spekülatörler yapacaklarını yaparlar,vatandaş da iftar sofrası başında o Oruçlu ağızla size beddua ederse işte bundan kaçınınız.Siz dua almaya çalışınız. Birisinin duası,birisinin parası varya... Siz dua alanlardan olunuz. Bakınız eski bir yazarımız,1918 yılında,Erzurum'da askerliğini yaparken Ramazan'da sık sık Nazik Çarşı'ya gider o zamanki esnafla sohbet edermiş.O zamanki esnafın,büyük esnafları,genelde Ermeni kökenli imişler.Bu yazarımız hatıralarında diyor ki "Ermeni esnafla sohbette sorardım,fiyatları özellikle Ramazan Ayı'nda artırmazlar,hatta birçoğunda da fiyatları düşürürlermiş. Nedenini sorduğumda 'Bu Ay, Müslümanların Oruç ayıdır.Fiyatları artırırsak olur ki güçleri yetmez alamazlar belki Oruçlarına bir hâlel gelir,sebebi de biz oluruz' derlerdi" Sayın Başkan o zamanki Ermeni esnaf böyle düşünüyor ise bu zaman ki Müslüman esnaf,bundan kat kat müsamahalı olmalıdır.Bereketini Allah'dan bekleyerek fiyat artırmaz,Müslümanın duasını alırsa Allah bunun karşılığını kat kat verir,bu böyle biline.Yok "fırsat bu fırsat" deyip Ermeniler kadar düşünmez de fiyat artırırsa Allah onun bereketini yok eder çeker alır. Unutulmamalıdır ki bu dünyada bir Müslümanın sıkıntısını giderenin,Allah(CC) ahirette o günde o insanın bir sıkıntısını giderir.Sayın Başkan çalışmalarınızın bu doğrultuda olmasını ve bu mübarek ayda Müslümanların hayır duasını almanızı niyaz ederim. Mübarek Ramazan'ınız hayırlı olsun,hayırlara vesile olsun.Âmin !.. Selamlar.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İthalat geriliyor, ihracat artışta..
Ekonomi Bakanlığı 2013’ün ilk beş ayında gerçekleştirilen dış ticaret ...
Gelir de arttı, gider de arttı
ÖZEL-Gelirin gideri karşılama oranının yüzde 30.20 olduğu Erzurum, Doğu ...
Sezon açıldı, esnafın yüzü güldü
Erzurum’da yaz mevsiminin gelmesiyle düğün sezonunun açılması, gelin arabası ...
 
Bu kez olacak mı?..
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın 2012 yılı Temmuzunda yürürlüğe ...
Eker dua aldı
DÜZELTME-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in Ramazan ayında ...
Türk Çiftçisi sigortayı sevdi
Kutlu, Türk çiftçisinin Tarım sigortalarına olan ilgisinin her geçen gün ...
 
Ramazan yaklaştı, denetim sıklaştı
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Ramazan denetimlerine çıkacak. ...
Milyon’dan milyara…
DOİSAD Araştırma ve Geliştirme Merkezi(AR-GE) kredi araştırmalarından ...
ERGİAD'tan iş güvenliği istişaresi
Erzurum Girişimci İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva