ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>SİYASET
9 Kasım 2015 Pazartesi - 05:45

Yıldırım: ‘Öncelik Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi’

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, ‘AK Parti hareketinin doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu başarının gerçek mimarıdır. Türkiye başkanlık sistemini mutlaka konuşmalı. Yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi.’dedi.

Yıldırım: ‘Öncelik Yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi’

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, ‘AK Parti hareketinin doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu başarının gerçek mimarıdır. Türkiye başkanlık sistemini mutlaka konuşmalı. Yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi.’dedi.

Binali Yıldırım Erzincan AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya katılarak yaptığı konuşmada; “Seçimler oldu. İçeridekiler de, dışarıdakiler de mosmor oldu. Çünkü AK Parti öyle bir parti ki geçmişi mazide, geleceği atide.”diye konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıya Erzincan AK Parti Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Serkan Bayram, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Binali yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada şu görüşlerde bulundu; “Seçimler oldu içeridekiler de, dışarıdakiler de mosmor oldu. Çünkü AK Parti öyle bir parti ki AK Partinin geçmişi mazide, geleceği atide. AK Parti 13 yıllık siyasi geçmişiyle Türkiye’de mührünü vuran bir partidir. İşte AK Parti için bu güzellemeleri yapan aynı çevreler bu sefer başladılar acaba bunu nasıl kıvırırız, nasıl tornistan yaparız, Avrupa’nın, Amerika’nın en bilinen siyasetçileri, siyasi uzmanları Erdoğan bir siyasi sihirbazdır dedi. Erdoğan siyasi sihirbaz değil, Erdoğan siyasetin ustasıdır, ustası. Ustasıdır. Siyasette ne kadar geniş bir vizyonu olduğunu, ne kadar geniş bir öngörüsü olduğunu 4 ayda ortaya koymuş ve ülkeyi kaostan, istikrarsızlıktan ve moral bozukluğundan tekrar istikrara, güvene, kardeşliğe, birliğe beraberliğe giden yolda 1 Kasım da milletimizin duası ile desteği ile getirmeyi başarmıştır.

TÜRKİYE’NİN GÜNDEMİNİN EN ALT SIRALARINA TERÖR BELASINI GETİRECEĞİZ.

Türkiye büyük bir tehlikenin eşiğinden döndü. 1 Kasım seçimleri Türkiye üzerinde hesap yapanlar, oyun oynayanların oyunlarını da, hesaplarını da başlarına geçirdi. 1 Kasım’ı böyle okumamız lazım. Türkiye’de Türk kardeşlerimizin de, Kürt kardeşlerimizin de sorunları aynıdır. Türkiye’de tek sorun vardır. Bu sorun Kürtlerin de sorunudur, Türklerin de sorunudur. Bu sorun PKK’dır. PKK Kürtlerinde sorunudur. Türkiye’nin de sorunudur. 1 Kasım işte bu sorunun Türkiye’nin gündeminden kaldırın mesajıdır. Millet artık ben terörü Türkiye’nin en önemli sorunu olarak görmek istemiyorum demek istemesidir. Verilen mesaj budur. Verilen desteğin anlamı da budur. Bende burada AK partinin bir milletvekili olarak MKYK üyesi olarak diyorum ki hiç merak etmeyin. Biz mesajı aldık. Türkiye’nin gündeminin en alt sıralarına terör belasını getireceğiz. Artık Türkiye’de bu sorunun konuşulmayacağı bir şartı mutlaka sağlayacağız. Onun için kararlılık en üst düzeydedir. Bunun için milletin duası desteği tam anlamıyla arkamızdadır. Elhamdülillah. Vatandaşımızı ne aldattık, nede aldanan olduk. İşte onun için AK Partinin vaatlerine onlarınkinden daha az cazip olmasına rağmen inandı. Çünkü yapılacağını biliyor. Geçmişten biliyor. Siciline bakıyor.

BU BAŞARININ GERÇEK MİMARI CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR

AK Parti hareketinin doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu başarının gerçek mimarıdır. Türkiye başkanlık sistemini mutlaka konuşmalı. Yeni bir anayasa ve başkanlık sistemi. Başkanlık sistemi deyince 7 Haziran öncesi kara bir propaganda yapıldı. Efendim Başkanlık Sistemi diktatörlüktür. Recep Tayyip Erdoğan kendisi için başkanlık istiyor. Kardeşim 10 Ağustos 2014 Cumhuriyet tarihinde hiçbir faniye nasip olmayacak kadar 14 tane parti karşısında blok oluşturmasına rağmen yüzde 52 millet desteği ile Cumhurun Başkanı olmuş daha neyi olacak. Recep Tayyip Erdoğan zaten Cumhurbaşkanı olmuş ama Türkiye’nin ihtiyacı eğer istikrarsa, Türkiye’nin ihtiyacı eğer güçlü siyasi iktidarsa bunun yolu başkanlıktır. Bu sistem Türkiye’nin geleceği için tartışılmalıdır. Konuşulmalıdır. ” dedi.

 
Tortum Gölü’ne özel yaklaşım
 
11 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ala sevgi gösterileriyle karşılandı
Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçimlerin ardından Bursa’nın Orhaneli ...
Deligöz’e coşkulu karşılama
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Ankara'da hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı
ENER: ‘Her şey geleceğe yürüyen Erzurum için’
Aksu, "Erzurum’un güçlü bir siyasi ekiple TBMM de temsili memnuniyet verici ...
 
AK Parti Paris’i Dadaşlarla geri aldı
7 Haziran seçimlerinde yurt dışı oylarında istediği sonuca ulaşamayan ...
Akdağ Aşkalelilerle buluştu
Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ...
AK Partililer Palandöken Zirvesinde buluştu
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 2015 yılı Kasım ayı Olağan Danışma toplantısı yapıldı
 
Ilıcalı’dan basın turu
AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı beraberinde 22. Dönem Erzurum ...
Ilıcalı’dan pastalı teşekkür
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım seçim ...
Akdağ mazbatasını aldı
Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, mazbatasını aldı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva