ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
21 yıldır dinmeyen acı
21 yıldır dinmeyen acı
HABERLER>SİYASET
9 Kasım 2015 Pazartesi - 05:26

Ala sevgi gösterileriyle karşılandı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçimlerin ardından Bursa’nın Orhaneli ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu. Ala, halkın kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, “Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ala sevgi gösterileriyle karşılandı

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçimlerin ardından Bursa’nın Orhaneli ilçesine teşekkür ziyaretinde bulundu.Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Orhaneli AK Parti İlçe Başkanı Ali Aykurt tarafından karşılanan Ala, merkez Durdubey Camii'nde ikindi namazını kıldı. Çıkışta vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Efkan Ala, ilçe sakinleri ve esnafla da sohbet etti. Ardından AK Parti Orhaneli İlçe Teşkilatı’nı ve Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlunu'nu ziyaret eden Ala, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ALA'DAN ORHANGAZİ'YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, seçimlerde AK Parti’ye büyük destek veren Orhangazi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Vatandaşları ziyaret eden ve esnafla kucaklaşan Efkan Ala, bütün Orhangazi halkına teşekkür etti. Orhangazi Belediyesi’ni ve AK Parti teşkilatını da ziyaret eden Ala, partililerle buluştu. Burada bir konuşma yapan Ala, halkın kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, “Biz de bu güvene layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ala, “Teşkilatlar partinin kan dolaşım sistemidir. Kan dolaşım sistemi iyi çalıştığı zaman beyne daha iyi kan gidiyor ve buna göre çalışıyor. Böylece de bu sonuçlar alınabiliyor. Bu memleketin önünü milletin açmasına vesile oldunuz. Memleket gerçekten sıkıntıdaydı. 7 Haziran süreci devam etseydi, önümüzdeki 4 yılda her sabah kalktığımızda o ona ne dedi, bu buna ne dedi , kelime oyunları, kurnazlıklar, siyasi kurnazlıklar bunlarla uyansaydı Türkiye ne yapardık. Önümüzde 4 yıl altın yılı milletimizle birlikte memleketimize hediye ettiniz. Bazen insan yaptığının farkında olmayabilir. Yıllar sonra Türkiye siyasi tarihini ileride yazanlar, bugünü inceleyip makaleye döktüklerinde, kitaplar yazdığında dönüp baktığımızda, “Allah Allah, bu kadar önemli şeyleri biz mi yaptık” diyebilirsiniz. Bugün başarılan bu iş, Türk siyasi tarihinde gerçekten bir sonuç doğurmuştur. Önümüzdeki 4 yılın sonunda inşallah memleketin yönetimini 17 yıl bizlerin yaptığını göreceksiniz” diye konuştu.

ALA: "ARTIK MAZERET YOK İŞ ÇOK”

Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala, “Vatandaşımız tarihi bir seçim sonucuna imza atmıştır. Bunun gereğini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Mazeret yok, iş çok. Ne yaptığını ve ne yapacağını bilen bir siyasi iradeyiz” dedi.

Efkan Ala, İznik’te bir dizi ziyaretlerde bulundu. İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın bir araya gelen Ala, Ayasofya Cami çıkışında vatandaşların sıkıntılarını dinledi. İzniklilerin AK Parti’den yana göstermiş oldukları teveccühe teşekkür eden Ala, kimsenin güvenini boşa çıkarmayacaklarını söyleyerek, "Gerek Türkiye'deki gerekse sınırların dışındaki kardeşlerimize bu seçim hayırlı olsun. Milletimiz memleketin önünü açtı. Bizlere hem teşkilatlar, milletvekilleri ve devlet kademesinde çalışanlar olarak, ciddi sorumluluklar yükledi. Bize vazifelerimizi hatırlattı" dedi.

Herkesin siyasi istikrar olmazsa nelerle karşılaşacağını gördüğünü ifade eden Ala, “Vatandaşımız tarihi bir seçim sonucuna imza atmıştır. Bunun gereğini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Mazeret yok, iş çok. Ne yaptığını ve ne yapacağını bilen bir siyasi iradeyiz. Kendi program ve projemizi, milletimizin menfaati ve memnuniyetini esas alarak uyguluyoruz. Bu konuda tavrımız ve tutumumuz bellidir. Terör ile mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

İznik zeytininin de tadına bakan Ala, iki kilo zeytin aldı.

 
Pkk’nın nefes borusu sıkıldı
 
Şehid Çakır tekbirlerle uğurlandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Deligöz’e coşkulu karşılama
AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Ankara'da hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılandı
ENER: ‘Her şey geleceğe yürüyen Erzurum için’
Aksu, "Erzurum’un güçlü bir siyasi ekiple TBMM de temsili memnuniyet verici ...
AK Parti Paris’i Dadaşlarla geri aldı
7 Haziran seçimlerinde yurt dışı oylarında istediği sonuca ulaşamayan ...
 
Akdağ Aşkalelilerle buluştu
Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, ...
AK Partililer Palandöken Zirvesinde buluştu
AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 2015 yılı Kasım ayı Olağan Danışma toplantısı yapıldı
Ilıcalı’dan basın turu
AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı beraberinde 22. Dönem Erzurum ...
 
Ilıcalı’dan pastalı teşekkür
AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım seçim ...
Akdağ mazbatasını aldı
Eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, mazbatasını aldı.
Yeşilyurt Hafif Raylı Sistemi paylaştı
AK Parti Yakutiye Gençlik Kolları üyeleri, Devlet Demir Yolları İşletme ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva