ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>GUNCEL
5 Temmuz 2010 Pazartesi - 00:39

Yakutiye Kaymakamlığına yeni vizyon

ERZURUM(GHA) – Yakutiye Kaymakamlığı, yeni hizmet binasına bu ay sonunda taşınıyor. Binadaki bakım ve onarım çalışmaları sürerken, taşınma işlemi ilk etapta İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Özel İdare Müdürlüğü’nü kapsayacak. Yakutiye İlçe Kaymakamı Yüksel Çelik, kapatılan Kazım Karabekir Belediyesi’nin binasına bu ay sonunda taşınacaklarını bildirdi.

Yakutiye Kaymakamlığına yeni vizyon

//ONARIM ÇALIŞMALARI TAMAMLANIYOR
Geçtiğimiz ay binada bir dizi bakım ve onarım çalışması başlattıklarını hatırlatan Kaymakam Çelik, onarım işlerinin halen devam ettiğini belirterek, bu ay sonuna doğru binanın tam anlamıyla kullanıma hazır hale getirileceğini bildirdi. 250 bin TL tutarında bir harcama yapılarak elde geçirilecek olan binaya, Temmuz ayının sonunda taşınacaklarını açıklayan Çelik, “Kaymakamlık binamızda şu anda iç ve dış yalıtımın yanında, elektrik, iletişim ve data hatları yapılıyor. Boya, badana, bakım ve onarım çalışmaları yaklaşık bir aydır devam ediyor. Bu ayın sonuna kadar bitirilmesi planlanan bu işlerin ardından bina kullanıma hazır hale getirilecek. Son derece modern imkanlara sahip olacak kaymakamlık binamızda, Ağustos ayından itibaren hizmetlere devam edilecek.” dedi. 
//KAYMAKAMLIK YENİ BİNADA HİZMET VERECEK
Binadaki bakım ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra ilk etapta İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Özel İdare Müdürlüğü’nün taşınacağını dile getiren Yakutiye Kaymakamı Yüksel Çelik, “Kaymakamlığımıza bağlı hizmet birimlerinin yeni hizmet binasına taşınmasıyla birlikte kentin doğusuna kalan bölgede de canlanma başlayacak. İlçe halkımız, kaymakamlığımızı ilgilendiren her konuda, artık yeni hizmet binamızdaki birimlerimiz aracılığıyla hizmete çok daha rahat ve süratli biçimde ulaşabilecekler.” diye konuştular.
Öte yandan kapatılan Kazım Karabekir Belediyesi’nin Yakutiye İlçe Kaymakamlığı olarak hizmet verecek olmasından duydukları memnuniyeti ifade eden vatandaşlar, Gölbaşı, Aziziye Mahallesi, Mecidiye ve Kongre Caddesi’nin, bundan sonraki süreçte canlanacağını belirterek, alınan bu kararın hayli isabetli olduğuna dikkat çektiler. Vatandaşlar, “Kaymakamlığımızın bu bölgede faaliyete başlayacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz.” dediler.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hikmet 6 Temmuz 2010 Salı 11:35

yakutiye bahçesini işleten bir kişiyi oradan atacaksınız diye o güzelim ağaçları sökmenin ne alemi vardı.ana caddenin sağında solunda birçok harabe dururken acizliğinizin en güzel örneğini sergileyerek ağaçları söktünüz.suç sizde değil size oy verenlerde. nezaman bu halk uyanacak bilmiyorum.

Yorumu oyla      6      4  
fatma 5 Temmuz 2010 Pazartesi 19:00

ben bir erzurumlu olarak, erzurumun bu son 7 yıldaki değişimlerinden müthiş rahatsız oldum. gelip görünce hüngür hüngür ağladım. 10 yıl önce erzurum nasıldı şimdi nasıl. ankarada yaşıyorum. yakutiyedeki ağaçları sökmüşler. o yüz yıllık ağaçları. ihanettir bu ya. ihanet. başka anlamı yok bunun. bu belediye başkanınız ne yapıyor? tarihi eserlerin önünden ağaçları kaldırmak neymiş ya. istanbulda topkapı sarayındaki ağaçları niye sökmüyorlar. böyle bir bilinç olurmu? bu ne aptallık. bu adam zaten işe yaramayan biri. bunu erzurumlu nasıl kabul eder anlamıyorum. birde bakan falan gelip gidiyormuş bu rezilliği görmüyorlarmı? güya büyükşehir. benim eski mahallelerime eskiden yol süpürme araçları götürürlerdi .şimdi çöpleri bile almıyorlar ya. deli olucam ben bu nasıl zihniyet. erzurumluyum ben bu şehiri böylemi bıraktım diyorum ya... bu şehire ne olmuş. bunu her yere görüntüleri ile beraber yayınlatacağım. çok vahim çok vahim. erzurum elden gidiyorrr.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“2011 Erzurum’un dünyaya açılımı”
Hafta sonunda Erzurum’da gezi ve incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm ...
Milli coşku doruğa çıktı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a gelişinin 91'inci yıldönümü, ...
Aziziye'de 91. Yıl Coşkusu
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli mücadeleyi başlatmak üzere Erzurum'a ...
 
Sultan Sekisinde “Dadaş Zirvesi”
ERVAK tarafından her yıl geleneksel olan yapılan 17. Sultan Sekisi Toplantısı, ...
Akan mevlitle anıldı
ERZURUM (İHA) - Geçtiğimiz Çarşamba günü çalıştığı Doğan Haber Ajansı ...
“Erzurum’da koyun yolsuzluğu yok”
ERZURUM (İHA) - Erzurum Tarım İl Müdürü Mustafa Altun, koyun destek primleri ...
 
Mahallebaşı asfalta kavuştu
DİLEK BAYRAK/ERZURUMgazetesi/Yakutiye İlçe Belediyesi, yaklaşık bir ay ...
91’inci yıl gururu
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Erzurum'a ...
Aziziye Sanat Merkezi’ne kavuştu
Aziziye - Pendik Kardeş Belediye Sanat Merkezi ve İpek Halı Dokuma Kursu, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva