ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SİYASET
3 Mayıs 2013 Cuma - 11:35

‘Ufkumuz, huzur ve kardeşliktir’

AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, AK Parti’nin halkla bütünleşmiş tek siyasi hareket olduğunu belirterek, ‘Biz halka rağmen değil, halkla beraber hizmet üretiyoruz’ dedi.

‘Ufkumuz, huzur ve kardeşliktir’

ERZURUM
AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, AK Parti’nin halkla bütünleşmiş tek siyasi hareket olduğunu belirterek, ‘Biz halka rağmen değil, halkla beraber hizmet üretiyoruz’ dedi.
Karayazı, Karaçoban, Tekman ve Hınıs ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde ülke, bölge ve il gündemini değerlendiren Yavilioğlu, hükümetin gerçekleştirdiği hizmetleri vatandaşlarla paylaştı.
AK Parti’nin bölgesel kalkınma noktasında ülkeye yeni bir sinerji taşıdığını ifade eden Yavilioğlu, ”AK iktidar halkla beraber yürüdüğü ortak bir ufuk oluşturdu. Bu ufuk huzurdur, güvendir, kalkınmadır,.” dedi.
AK Parti iktidarıyla halkın özlemleriyle buluştuğunun altını çizen Yavilioğlu, yerel yönetimler odağında büyük reformlar gerçekleştirildiğini, özellikle ilçe belediyelerinin borç batağına saplanmış, hizmet yerine mazeret üreten oluşumlar olmaktan kurtarıldığını ifade ederek, “Belediyelerimiz artık para değil, ürettikleri projelere destek istiyor. Belediyelerimiz proje üretiyor, hizmet veriyor. İlçelerimizin yaşanabilir hale gelmesi için yoğun bir çaba üretiliyor.” diye konuştu.
Her ilçenin kendi özelliğine göre markalaşması için AK Belediyelerin özel bir yaklaşım sergilediğine dikkat çeken Yavilioğlu, “Belediyecilikte AK Yaklaşım, Türkiye’de, bölgemizde ve ilimizde halkın hizmetlerle buluşmasını sağladı. Yerel yönetimlerimiz rutin hizmetler üreten kuruluş olmaktan, halkın beklenti, ihtiyaçlarını zamanında ve çağdaş projelerle gideren ve umutlarına hitap eden kurumlar haline geldi. “dedi.
Hizmet anlayışlarının temelini ‘önce insan’ anlayışının oluşturduğunu kaydeden Yavilioğlu, “Biz insanı yaratılmışların en şereflisi olarak gören ve bu gerçeğe iman eden bir siyasi hareketiz. Hizmetlerimiz insan odaklıdır. İnsan sevgisi ve saygısı temellidir. Bunu genel ve yerel yönetimlerde ürettiğimiz hizmetlerle, sergilediğimiz yaklaşımlarla ifade ediyoruz. Hedefimiz gönüllerde yer tutmaktır.” vurgusunu yaptı.
Ziyaretlerinde AK İktidar döneminde hayata geçirilen KÖYDES ve projelerine de değinen Yavilioğlu, kırsal kesimin çağdaş projelerle yaşanılır hale getirildiğini, buralara alt ve üst yapı hizmetleri götürüldüğünü belirtti. Türkiye’de başlatılan, Avrupa ülkelerinde bile örnek gösterilen kentsel dönüşüm projelerinin ilçelere de taşındığına dikkat çeken Yavilioğlu, “AK Parti iktidarı öncesinde hizmetler, ya da çalışmalar merkezlerde yoğunlaşır, ilçelerimiz, köylerimiz ise kaderlerine terk edilirdi. AK İktidar bu anlayışı tarihe gömerek, yerinde hizmet ve kalkınma anlayışını getirdi. Artık hizmetler merkezden çevreye değil, çevreden merkeze doğru seyrediyor. Başka bir deyişle nerede insanımız varsa orada proje üretiliyor, orada hizmet veriliyor. Kentsel dönüşümde bu yaklaşımlardan birisidir. İllerimiz olduğu gibi ilçelerimizin de çehresi bu projeyle çağdaş bir vizyon kazanmaya başladı” diye konuştu.
Yavilioğlu, ziyaretlerinde hem teşkilat mensuplarını hem de vatandaşları “Çözüm Süreci" konusunda da bilgilendirdi. Bu konuda beklentilerin ne olduğunu, hükümetin ne yapmaya çalıştığını, bu mesele halledildiği takdirde Türkiye'de nelerin yaşanacağına dair kapsamlı ve doyurucu açıklamalarda bulunan Yavilioğlu'nun konuşmaları bölge halkı tarafından büyük bir ilgi ve dikkatle dinlendi.

 

 
Kader maçını Güngör yönetecek
 
Dünürler kavga etti: 6 yaralı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 3 Mayıs 2013 Cuma 18:03

Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalımda .. ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz.saymakla hatalarınız bitirmek mümkün değil sizin şansınız satmayı beceremeyen eski iktidarlar.satacak bir kaç yer kaldı heralde onlarıda satarsınız.10 yılda günlük ortalam 10 şehit.asacağız keseceğiz dediğiniz pkklılarla öpüşen vekilleri şimdi siz öpüştünüz. adamlar taşlara etseydi o hakaretleri taşlar utancından çatlamıştı meşe ağacı hikayesi..bir şansınız daha var oda ihtiyaçlı fakir insanların sayısının sizin seçmen sayınızla eşit olması ..yoksa sizde bir numara yok sizde biliyorsunuz.ama iktidar nimetleri tatlı sanırım.. meşe ağacı hikayesi

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aziziye’de termal eğitim
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde görev yapan personellere ...
Büyükşehir’de işçi hakları istişaresi
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Hizmet-İş Sendikası ...
SP’den ‘5 Yıldızlı Buluşma’
Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nergül Aksu, Erzurum’a geliyor
 
‘Satmadık, satın aldık’
Bulutlar, "ilçe halkına bir söz vermiştim ilçemize ait ne kadar tahsisli ...
Çalık esnafın nabzını tuttu
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, Narman İlçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Çalık’tan 1 Mayıs mesajı
Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık , 1 Mayıs Emek ve Dayanışma ...
 
ÇOKAB Şenkaya’da toplandı
Çoruh Havzası Kalkınma Birliği (ÇOKAB) olağan meclis toplantısı Şenkaya’da yapıldı
Çalık’tan Erzurum’a övgü
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, Erzurum’a ilk defa ...
Küçükler esnafla istişarede bulundu
Büyükşehir Belediye BaşkanıAhmet Küçükler, bir süre önce başlattığı esnaf ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva