ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>SPOR
11 Aralık 2015 Cuma - 02:43

Turgutluspor'un Erzurumspor'dan farkı yok..!

RECEP DAĞ-Turgutluspor, mavibeyazlı ekip gibi sahasında başarısız bir performans gösterirken, deplasmanda başarılı bir grafik izliyor.

Turgutluspor un Erzurumspor dan farkı yok..!

Kırılgan saha performansı ile taraftarını üzen, sahasında kolay maç kazanamayan, tribünde ise bir kesim marjinal  izleyicinin yol açtığı olaylar sebebiyle ceza üstüne ceza alan Erzurumspor, bu hafta deplasmanda çıkacağı Turgutluspor maçı ile sezonun ilk yarısını tamamlayacak. Turgutluspor, mavibeyazlı ekip gibi sahasında başarısız bir performans gösterirken, deplasmanda başarılı bir grafik izliyor.

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

Spor toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 17 maçında 8 galibiyet, 7 beraberlik alan ve iki maçını da kaybeden Erzurumspor attığı 29 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü ve 31 puanla ikinci sırada kaldı. Mavibeyazlı ekip gurup iç saha performansı başarılı sıralamasında 15 puan ile 5’inci, dış saha performansı başarı sıralamasında ise 16 puanla ilk sırada bulunuyor.

ERZURUMSPOR İÇ VE DIŞ SAHA PERFORMANSI

Erzurumspor deplasmanda oynadığı 8 maçın beşini kazandı, Tekirdağspor ile berabere kalırken, Sİlivrispor ve Altay’a kaybetti. Dış saha maçlarında 14 gol atan ekip kalesinde sadece 4 gol gördü. Mavibeyazlı ekip iç sahada ise 9 maçının anac üçünden üç puanla ayrılırken, 6 maçını beraberlikle tamamladı. Kalesinde 6 gol gören ekip, rakip filelere 9 gol gönderdi.

TURGUTLSPOR ERZURUMSPOR GİBİ..

Erzurumspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Turgutluspor, mavibeyazlı ekip gibi sahasında başarısız bir performans gösterirken, deplasmanda başarılı bir grafik izliyor. Turgutluspor 3’üncü Lig 1’inci gurupta toplam sıralamada 23 puanla 12, iç saha gurup performansı sıralamasında 8 puanla 17, dış saha performansı başarı sıralamasında ise 15 puanla 3’üncü sırada yer alıyor.

TURGUTLU İÇ SAHADA YOK, DIŞ SAHADA KORKULU RÜYA

Turgutluspor bu sezonun ilk yarısında çıktığı 17 maçından 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 da yenilgi ile ayrıldı. 17 maçta 16 gol atan ekip, kalesinde 19 gol gördü ve 23 puan topladı. Turgutluspor evinde ise 8 maç oynadı. Bu maçların ikisini kazanan, 2’sinde berabere kalan ekip 4 maçını kaybetti. Kalesinde 9 gol gören Manisa ekibi 5 gol atabildi ve iç sahada 8 puan toplayabildi. Turgutluspor dış sahada ise oynadığı 9 maçın 4’ünü kazandı, 3 maçtan bir puan aldı, 2 maçından ise yenilgi ile ayrıldı. Deplasmanda 11 gol atan ekip 10 gol yedi ve 15 puan elde etti.

TURGUTLUSPOR İÇ SAHA PERFORMANSI

Turgutlu ekibi  evinde oynadığı Arsinspor ve Kırıkhanspor maçlarını 1-0’lık sonuçla kazandı. Malttepespor ile 0-0, Gölbaşıspor ile de 2-2 berabere kalan TUrgutluspor Tire 1922 Spor ve Kozan Belediyespor’a 2-0, Tekirdağspor’a 2-1, Düzcespor’a ise 1-0’lık sonuçla yenilerek, sahasında taraftarını üzdü.

TURGUTLUSPOR DEPLASMAN PERFORMANSI

Turgutluspor deplasmanda ise Düzyurtspor, Silivrispor ile 1-1, Altay ile 2-2’lik sonuçlarla berabere kaldı. Deplasmanda iç sahanın aksinie başarılı performans sergileyen ekip, Yeşil Bursaspor’a 3-0, Bursa Nilüferspor’a 1-0 yenilirken, Cizrespor’u 2-1, Zonguldak Kömürspor’u 2-2, Erzin Belediyespor’u 1-0, KIzılcabölükspor’u da 2-1 yenme başarısı gösterdi.

ERZURUMSPOR DIŞ SAHA DEĞERLENDİRMESİ

Sezonun ilk yarısında ilk deplasman maçını  kazanan, ikinci deplasmanında berabere kalan ve daha sonra  dış sahada 4 maç üst üste galibiyetler elde eden Erzurumspor, deplasmanda oynadığı son iki maçını kaybetti. Gurubun en iddiasız takımı olan Silivrispor’a 1-0 yenilen mavibeyazlı ekip, İzmir’de 2-0 önde götürdüğü Altay maçını 3-2’lik yenilgi ile kapattı. Kozan Belediyespor, Gölbaşıspor, Düzcespor, Kırıkhanspor maçlarını galip bitiren mavi beyazlılar, son haftalardaki düşüş grafiğiyle birlikte gurup sıralamasında da liderliği devretti.

İLK YARIDA SON HAFTA

Spor Toto 3’üncü Lig 1’inci gurupta 2015-2016 sezonunda ilk yarı bu haftaki maçlarla tamamlanacak. Gurupta Zirve yarışı veren Tire 1922 Spor, Erzurumspor, Kızılcabölükspor, Tekirdağspor ve Altay ilk yarıyı kayıpsız kapatmak için zorlu bir mücadele verecek. Birinci gurupta dikkatler liderin oynayacağı Düzyurtspor ve Erzurumspor’un yapacağı Turgutluspor maçında olacak.

TİRE’NİN İŞİ KOLAY, ERZURUMSPOR’UN İŞİ ZOR

Son haftaya 32 puanla lider giren Tire 1922 Spor evinde 8’inci sırada bulunan Düzyurtspor’u ağırlarken, 31 puanla ikinci sırada bulunan Erzurumspor 23 puanla 12’inci sırada bulunan Turgutluspor’la deplasmanda karşılaşacak.  3’üncü Kızılcabölükspor 17’inci Cizrespor’un konuğu olurken, 4’üncü sıradaki Tekirdağspor evinde 11’inci sıradaki Düzcespor’u konuk edecek. 5’inci sıradaki Altay’da 15’inci sıradaki Arsinspor ile İzmir’de maça çıkacak.

19.HAFTA MAÇ PROGRAMI

Tire 1922 Spor – B.N. Düzyurtspor  1-8

Altay - Arsinspor 5-15

Kozan Bld.Spor – Kırıkhanspor 7-16

Maltepespor - Silivrispor 13-18

Tekirdağspor - Düzcespor 4-11

Cizre Spor - Kızılcabölükspor 17-3

Turgutluspor – B.B. Erzurumspor 12-2

Z. Kömürspor - Erzin Belediyespor 6-10

Y. Bursa A.Ş.- B. Nilüferspor A.Ş. 14-9

 

TURGUTLUSPOR İÇ SAHA

Turgutluspor  1-0  Arsinspor

Turgutluspor  0-0  Maltepespor

Turgutluspor  0-2  Tire 1922 Spor 

Turgutluspor  1-2  Tekirdağspor 

Turgutluspor  0-2  Kozan Bld.Spor 

Turgutluspor  2-2  Gölbaşıspor A.Ş.

Turgutluspor  0-1  Düzcespor 

Turgutluspor  1-0  Kırıkhanspor

 

TURGUTLUSPOR DIŞ SAHA

B.N. Düzyurtspor  1-1  Turgutluspor

Silivrispor  1-1  Turgutluspor

Altay  2-2  Turgutluspor

 Yeşil Bursa A.Ş.  3-0  Turgutluspor

Cizre Spor  1-2  Turgutluspor

Z. Kömürspor  0-2  Turgutluspor

Erzin Belediyespor  0-1  Turgutluspor

 Kızılcabölükspor  1-2  Turgutluspor

 Bursa Nilüferspor A.Ş.  1-0  Turgutluspor

 

ERZURUMSPOR DIŞ SAHA

Kozan Bld.Spor  0-1  Erzurumspor

Tekirdağspor  0-0  Erzurumspor

Gölbaşıspor A.Ş.  0-3  Erzurumspor

Düzcespor  0-4  Erzurumspor

Kırıkhanspor  0-1  Erzurumspor

 B.N. Düzyurtspor  0-3  Erzurumspor

Silivrispor  1-0  Erzurumspor

 Altay  3-2  Erzurumspor

 

 

 

 

 

 
Turgutluspor maçına 3 ilden hakem
 
5 yılda yüzde 34, on ayda yüzde 3’lük artış
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
YAPILAN DOĞRU 14 Aralık 2015 Pazartesi 14:39

5 haftada 2 puan alabilmiş bir hocanın takımın başında kalması mantıklı olmaz.Tire 2 puan gerideyken 4 puan öne geçmişse bunun sorumlusu başta hoca olmak üzere futbolculardır.Bence Ali başkanın aldığı karar doğru.Takımda oynamak istemeyen futbolcuların da bir an önce gönderilmesi onların yerine kanının son damlasına kadar oynayacak mağlubiyeti istemeyecek oyuncuların alınması şarttır.

Yorumu oyla      7      4  
DÜZELTME 14 Aralık 2015 Pazartesi 13:03

Takımdan yollananlardan biri olan serdar 8 maçın sadece dördünde ilk 11 olarak görev almış diğer bir oyuncu olan arif te sadece 1 maçta görev almıştır.Bu arada ali demirhan bir açıklama yaptı :Ne olursa olsun kim olursa olsun bu formanın Hakkını vermeyeni göndereceğiz"

Yorumu oyla      7      5  
YOLLANACAKLARIN İSİMLERİ 14 Aralık 2015 Pazartesi 05:54

Büyükşehir belediye Erzurumspor da besim hocanın takımdan ayrılmasından sonra bazı futbolcularla yolların ayrıldığı ve bazıları ile de yolların ayrılması bekleniyor.Serdar Deniz(1-2 maç oynadı) ile Arif Güner(1-2 dakika dışında oynamadı)bu futbolcularla yolar ayrıldı.Osman ve Cebrailde büyük ihtimalle gidebilir.

Yorumu oyla      8      4  
TEBRİK ETMEK LAZIM 13 Aralık 2015 Pazar 19:06

Tire takımının dört puan fark atmasına katkı sağlayan ve bunun yanı sıra başta kızılcabölük ve Tekirdağ olmak üzere bir çok takımın puanımıza yaklaştıran hoca ve oyuncuların tebrik edilmek gerekir.Onlar sayesinde tüm takımlar şampiyon olabilme ve ilk beşe girebilme şansı arttı.Futbolcularımız sayesinde düşme potasında yer alan takımların puanları arttı.Yine futbolcularımızın çabasıyla 18 19 yaşlarındaki genç çocuklar 2-0 geriye düşünce onlar üzülmesinler diye 3 tane gol birden yediler .Yani sonuç olarak kendi takımlarına fayda sağlayacakları yerde altaya , tire ye , kızılcabölük , Tekirdağ ve Silivri gibi takımlara fayda sağladılar.Cizre ve kızılcabölük takımından son saniyelerde goller yiyerek puanları rakiplerine verdiler.Baktılar ki takımlar puan alamıyor o zaman da penaltıları atamayarak takımlara puan kazandırdılar.Maltepe maçında penaltıyı atsaydık galip gelecektik ama atamadılar ve 2 puan elimizden uçtu gitti yetmez dediler Turgutlu maçında penaltı atamadılar 1 puan daha gitti.

Yorumu oyla      8      4  
PUANLAR 13 Aralık 2015 Pazar 15:56

Bu lig de ikinci takımdan 2 puan öndeyken , ikinci takımın seni geçip bir de dört puan fark atması hocanın ve oyuncuların ne kadar ligi umursamadıklarını göstermektedir.Demek ki bu şunu gösteriyor :Biz taraftarın verdiği desteği haketmiyoruz , taraftar bizi desteklemesin demeye getiriyorlar.Millet 2 puanlık farkı açmaya çalışırken bunlar sorumsuzluk örneği gösterip bu iki puanlık farkı koruyamadılar yetmezmiş gibi bir de dört puan farkla geriye düştüler.Lig de çoğu takımın yendiği bir Silivri sporu bile yenemeyen takımdan ne beklenir.Ligin aşında bu takıma forvet gerekli derken hoca ve yönetim forvet almadılar gittiler göztepeden bir oyuncu aldılar o da oynamadan takımdan ayrıldığı söyleniyor.Takımda penaltı atacak adam yokmuş gibi her penaltıyı mehmetin atması puanların havaya saçılmasıyla aynı şeydir.Bir maçta penaltı kaçıran ve takımın 3 puanını engelleyen Mehmet bugün de Turgutlu maçındaki penaltıyı atamayarak takımın bir puan almasını engelledi.

Yorumu oyla      7      4  
BAŞKAN DUY SESİMİ(2) 13 Aralık 2015 Pazar 14:35

Başta başkan ve yönetim olmak üzere , hocalar ve futbolcuların suçu yok .Suçu olan biz taraftarların.Çünkü sizin gibi her hafta yenilen bir takıma ve yönetime destek vermemektir.Destek her hafta yenilen takıma değil , tire başta olmak üzere Tekirdağ , kızılcabölük gibi her hafta bir galibiyet alan veya bir beraberlik alarak liderliğe doğru ilerleyen takıma destek vermek .Şu lig de sizin kadar para alan ve lüks içersinde yaşayan başka takım oyuncusu var mıdır acaba ?Bazı takımlar ligden çekilmeyi bile düşünürken maçın ilk yarısını berabere bitirebiliyorsa sizin onlardan ne eksiğiniz var.Sizin onlardan eksiğiniz yok tam tersine 2-3 kat fazlanız var.Siz seyfi sefa içerisindeyken adamlar ekonomik krizlerle uğraşıyor .Bu şehir bunu haketmiyor bu şehir süper ligi haketiyor.Bir mağlubiyetten bir şey olmaz dedik tepki vermeyelim dedik ama bunlar mağlubiyete alışmışlar maalesef.Mağlubiyet galibiyetten daha kolay alındığı için galibiyet almayı unutmuşlar.Söz de ikinci lige çıkartacaklardı nerde

Yorumu oyla      8      4  
BAŞKAN DUY SESİMİ 13 Aralık 2015 Pazar 14:16

Artık konuşma vakti geldi takım hakkında.Ha şimdi ha gelecek hafta düzelir dedik ve bundan dolayı sesimizi çıkartmadık ama takımın düzeleceği yok.Yönetiminden hocasına , hocasından futbolcusuna kadar bu kadar destek veren bir taraftarı sevindirmeniz gerekirken siz tam tersini yaparak üzmeyi tercih ettiniz.Şu grupta size verilen destek kadar başka bir takıma verilen destek yoktur.Her maçta seyirci yanınızda oldu ama siz bunları hiçbir şekilde haketmediniz.Eskiden bu takımın oyuncuları yokluk içerisinde otobüslerle deplasmana giderken siz uçaklarla en lüks otellerde kalıyorsunuz ama onların aldığı galibiyeti bile alamıyorsunuz.Tesis desen 10 numara,uçak desen lüks ,Antalya da kamp yapılıyor ama sonuç sıfır.Ali demirhan ve yönetimine sesleniyorum:Erzurum bunları haketmiyor , erzurumun yeri 3.lig değil tam tersine daha yukarısıdır.Doğru dürüst transfer yapın .Demek ki futbolcular o kadar rahata alışmışlar ki galibiyet almaya bile gerek görmüyorlar.

Yorumu oyla      9      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Turgutluspor maçına 3 ilden hakem
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un bu hafta deplasmanda oynayacağı Turgutluspor ...
Erzurumspor'a 4.5 bin TL ceza
RECEP DAĞ-Profesyonel Disiplin Kurulu kararları açıklandı. Hukuk Müşavirliğince ...
Durmuş: ‘Puan kaybına tahammülümüz yok’
YAVUZ TOPAL-BB Erzurumspor, ligin ilk yarısının son maçı olan zorlu mücadeleden ...
 
Altıparmak: ‘Erzurum adına gurur duyduk’
Vali Altıparmak, elde edilen bu başarıdan dolayı Erzurum ve Türkiye adına ...
‘Yılmaz, Taekwondo’da Erzurum’un vizyonu’
Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye ve Erzurum’a bronz madalya kazandıran ...
Erzurumspor Genel Kurula gidiyor
Spor Toto 3 . Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren BB Erzurumspor’da ...
 
Termalspor farka gitti
Aziziye Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Termalspor, Sakarya Büyükşehir ...
GHSİM, kayak ve yüzmeye yoğunlaşacak
Erzurum GHSİM bu kış çocuklara yönelik ücretsiz kayak ve yüzme kursları ...
Erzurumspor’da transfer gündemi
Taraftarların rahat olmasını isteyen Teknik Direktör Besim Durmuş,’Liderliği bırakmayacağız.’ dedi.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva