ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Türk Kızılay’dan her gün bin kişiye sıcak yemek
Türk Kızılay’dan her gün bin kişiye sıcak yemek
210 düzensiz göçmen yakalandı
210 düzensiz göçmen yakalandı
Emniyetten silah operasyonu
Emniyetten silah operasyonu
Saatler sonra cansız bedeni bulundu
Saatler sonra cansız bedeni bulundu
Polisin dikkati 2 vatandaşı kurtardı
Polisin dikkati 2 vatandaşı kurtardı
HABERLER>SPOR
9 Aralık 2015 Çarşamba - 15:27

Erzurumspor’da transfer gündemi

Taraftarların rahat olmasını isteyen Teknik Direktör Besim Durmuş,’Liderliği bırakmayacağız.’ dedi.

Erzurumspor’da transfer gündemi

Spor Toto 1. Lig’de ilk yarının son maçını Manisa Turgutlusspor ile oynayacak olan mavi-beyazlılar eksi 9 derece soğukta Kulüp Tesisleri'nde idman yaptı. Taraftarların rahat olmasını isteyen Teknik Direktör Besim Durmuş,’Liderliği bırakmayacağız.’ dedi.

‘SAHAMIZDAKİ MAÇLARI KAZANMIŞ OLSAYDIK…’

İHA’ya özel açıklamalarda bulunan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Besim Durmuş,‘Ligin son maçını Turgutluspor ile oynayacağız. Bütün oynadığımız takımlara baktığımızda hem oyun karakteri hem sahadaki davranışımız itibari ile yani ilk yarı 36- 40 puanla bitirmeyi hedefliyorduk. En kötüsü geride kaldık, 2-3 ve 6 puanlı olarak özellikle son haftalarda iyi oynayıp alamadığımız ve berabere bitirdiğimiz maçlar ve mağlup olduğumuz iki hafta var. Berabere kaldığımızı maçları taraftarlarımızın desteği ile iyi oynadık. Lider bitirebilirdik, yine lider bitirme fırsatımız var. Geriye döndüğümüzde hatalarımızdan ders çıkarıp hem eksik yerleri hemde ikinci yarıya BB Erzurumspor camiası olarak bu ligden inşallah şampiyon çıkacağız. Buna kesin inanıyoruz. Ligin son hafta sonu çıkacağımız müsabaka son derece önemli kritik maç olacak. İyi konsantra olup kazanarak dönmek istiyoruz. O konsantreyi sağlamak zorundayız. Benim üzüntüm bu hafta Tiresspor maçında iyi oynayan futbolcularımız moral ve motive açısından inanılmaz taraftar desteği vardı. Kendi sahamızda kazanmış olsaydık karnaval yaşayacaktık. Nasip olmadı' dedi.

‘DÖRT HAFTA DA 10 PUAN KAYBETTİK’

Futbolda bazen şansın yer tutmadığını ifade eden Teknik Direktör Durmuş,’Bu gün 1. Lig’deki takımlarımızı görüyoruz. Bazen olmadı olmuyor, şanssızlık da var. 18 maç var 54 puan boş duruyor. Şu an BB Erzurumspor puan kaybetti fakat rakiplerimiz de en az bizim kadar puan kaybetti. Biz dört hafta da 10 puan kaybettik, 5’ini akmış olsak 5 puan farklı liderdik. Kaybedilmiş bir şey yok daha çok kenetleneceğiz.’ Diye konuştu.

‘İKİNCİ YARIYA ÜÇ FUTBOLCU KARARI’

BB Erzurumspor’un şampiyonluk yolunda takımın bir üst lige taşınmasında emek sarf edecek yeni başlayacak futbolcuları mavi-beyazlı takımın renklerine katacaklarını açıklayan Durmuş,’ Tabii ikinci yarıda takıma en az üç futbolcu takviyesi yapacağız. İkinci yarı takım derinliğini bizim mücadele gücümüzü yukarı çekecek birkaç oyuncuyu hem destek hem de başarıya katkısı olması açından iyi olacak. Forevet, savunma, orta savunma yönünde çok iyi değerlendireceğiz. Şimdi daha güçlendik, BB Erzurumspor yere daha güçlü ve sağlam basıyor.” dedi.

ANTALYA KAMPI

Turgutluspor maçından sonra, ligin ikinci yarısında Yeşil Bursaspor ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi futbolculara bir haftalık izinin verileceğini kaydeden Besim Durmuş, sözlerini şöyle tamamladı; ‘Turgutluspor maçının ardından futbolcu ve teknik heyetin bir haftalık izinlerinden sonra 15 gün süreyle Antalya’da kampa gireceğiz. Bu sürece ve takıma yeni katılacak oyuncu kardeşlerimizle, hazırlanmış olacağız. Camia ayla, medyamızla ile teknik yönetim ile fedakar taraftarlarla şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz.’

 
Erzurum Teknik Üniversitesi ÜNİLİG’de
 
Gezköyü mezarlığında çevre düzenlemesi
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erdal bektaş 18 Aralık 2015 Cuma 09:23

merhabalar arkadaşlar yazılarınızı takip ediyorum güzel yorumlar beklentiler var olmasıda gerek zaten . ben bursa da ikamet ediyorum futbol sevdalısı birisi olarak yazıyorum belediyenin çocuklarımıza gençlerimize daha çok teşvik ederek spora yönlendirmesi lazım bursa da yıldırım belediyesi servislerle evden alıp antramanlara götürüp getiriyor sokaklarda çocuk görmek mümkün deyil bu nun gibi daha bir çok spor dalı örnek verebilirim yani demek istediğim belediye olarak zemin hazırlamak lazım her mahallede iki çim saha var yani imkan olursa herşey olur demek istiyorum memleketimiz gerçekten herşeyin en güzeline layık .bu arada alperenin amcasıyım güzel yorumlarınıza teşekkür ediyorum alperenin şu an durumu çok iyi ve son sürat devam ediyor hedefinde erzurumspora hizmet etmek herzaman var ordan yetişti memleketin suyunu ekmeğini yedi borcunuda ödeyecek ondan emin olabilirsiniz konu erzurumsa gerisi boş .şu an trabzon spor u 19 da mutlu bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.

Yorumu oyla      8      4  
CEVAP 17 Aralık 2015 Perşembe 14:56

Erol dağlı ve Bünyamin akbayır , alperen dediğiniz futbolcu zaten 2009-2013 yılları arasında Erzurumspor alt yapısından oynayan bir futbolcuydu.2013 yılında Trabzonspor bu oyuncuyu farketti ve Trabzon spora transfer oldu.Aslında bizim yapmamız gereken alt yapıya daha fazla önem vermektir.Çünkü ancak bu takımı alt yapıda yetişen futbolcular üst liglere çıkarabilir.Bu alt yapıda ki oyuncular erzuruspor da bir mağlubiyet aldığı zaman üzülebilirler ama Erzurum dışından gelen adam umrunda bile olmuyor.Onlar için önemli olan para takım değil.Örneğin ; Altınordu alt yapıdan gelen oyuncularla üst liglere çıktı.

Yorumu oyla      7      4  
erol dağlı 16 Aralık 2015 Çarşamba 11:14

sayın editörüm bu yazıları kim okuyor bilmem ama ben antalyada oturan bir erzurum sevdalısı olarak takımımıza güveniyorum inşallah iyi yerlere gelecektir .geçen yıl okullar arası dünya şampiyanu olan erdoğdu anadolu lisesi trabzonspor U 17 takımı alt yapısı ve u 17 takımı olan takımı izledim ve türkiye sampiyonu oldular yaş gurplarında ve gördümki trabzonda oynayan alperen bektaş isimli bir forver var inanın geleceyin forveti kendisinin erzurumlu olduğunuda duyunca dahada bir gurur duydum onun gibi geneç erzurumlu çocuklar var bunları takip edin ve takıma kazandırın özellikle alperini takip edin diyorum .

Yorumu oyla      7      4  
bünyamin akbayır 16 Aralık 2015 Çarşamba 11:04

takımımız bence iyi yolda dahada iyi olacak .iki orta saha ve bir forvetle kaliteyi artırabiliriz ve erzurumlu futbolcu olması lazım yürekten oynayan mesala trabzon spor U 19 forveti 18 yasında alperen bektaş ayrıca bucasporda ömer yine trabzonda oynayan erzurumlu yetenekli oyuncular var ben bunları izledim gerçekten çok iyiler sadi tekelioğlu hocayada sorabilirsiniz bunlar erzurumda gelirler ve faydalı olurlar özellikle alpereni takip eden bir çok takım var izleyin görün derim saygılarımla.

Yorumu oyla      7      4  
GURBETCİ DADAŞ 10 Aralık 2015 Perşembe 10:36

Merhabalr,Bence trnsfer dönemi iyi değerlendirilip Erzurum'sporumuza gerçekten faydalı olacak trnsferler yapılmalı.Sezon başında forvet hattımızın yeterli olmadığını yazmıştım.Bu açık ve net.Mehmet Albayrak yetenekli futbolcu güzel toplar indiriyor ama tamamlayacak kimse yok.Bu dikkate alınarak etkili bir golcü alınmalı.Orta sahaya takımı yönlendirecek çok kaliteli bir orta saha alınmalı vede Son haftalarda defensta yaptığımız hatalar yüzünden basit goller yedik.Eski futbolcumuz Dede çelik gibi hatasız oynayan defansı toparlayan biri gerekli.Sadece transfer yapalım diye transfer yapılmamalı.Herkese selamlar.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Teknik Üniversitesi ÜNİLİG’de
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası ...
Erzurumspor PFDK'ya sevk edildi
RECEP DAĞ-Maltepespor maçı sonunda üçüncü kez ceza alan Erzurumspor’un, ...
Palandöken’de meşaleli açılış
Palandöken’de 2015-2016 kayak sezonu düzenlenen meşaleli kayak gösterisiyle başladı.
 
Erzurumspor Turgutlu sınavına hazırlanıyor
YAVUZ TOPAL-Spor Toto 3. Lig 1’inci Grupta yer alan BB Erzurumspor, deplasmanda ...
Sağlık Gençlik Spor Kulübü’nde Yılmaz gururu
Balkan Taekwondo Şampiyonası’nda Türkiye ve Erzurum’a bronz madalya kazandıran ...
Termalspor liderliği bırakmadı
Y.TOPAL-Türkiye Hentbol Erkekler 1. Liginde yer alan Aziziye Termalspor, ...
 
Kayak Sporunun nabzı Konaklı’da atıyor
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Kandilli ...
Filede Palandöken başarısı
İkinci ligde mücadele eden Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ...
GSB Doğu’da yatırıma yoğunlaştı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın göreve geldiği 2013 yılından ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva