ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SPOR
23 Aralık 2023 Cumartesi - 07:00

Trendyol 1. Ligde zorlu hafta

Erzurumspor Eyüpspor karşılaşmasından puan ya da puanlar almayı hedefliyor.Pazartesi günü deplasmanda sezonunun ilk yarısının son maçında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Mavi Beyazlılarda motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Trendyol 1. Ligde zorlu hafta

Erzurumspor Eyüpspor karşılaşmasından puan ya da puanlar almayı hedefliyor.Pazartesi günü deplasmanda sezonunun ilk yarısının son maçında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Mavi Beyazlılarda motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi. Celal Hanalp dışında eksiği bulunmayan ekip İstanbul deplasmanından en az 1 puanla dönmeyi hedefliyor.

TRENDYOL 1. LİGDE 17’İNCİ HAFTA MESAİSİ

 Trendyol 1. Lig'de son 10 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Sakaryaspor, resmi maçlarda 37 kez karşılaştığı ezeli rakibi Kocaelispor’u yenmek için sahaya çıkacak.

Teknik Direktörü Tuncay Şanlı yönetiminde son 10 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Sakaryaspor; 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyetle topladığı 29 puanla, Trendyol 1. Lig'de 5. sırada yer alıyor. Yenilmezlik serisiyle kazanılan bu motivasyonla yeşil-siyahlılar, farklı liglerde 37 kez karşılaştığı ezeli rakibi Kocaelispor’u yenmek için sahaya çıkacak. Ligde 10 galibiyet, 3 berberlik, 3 mağlubiyetle 33 puana sahip Kocaelispor'dan 3 puan almayı hedefleyen Sakarya temsilcisi, devre arasına mutlu girmek istiyor.

38. randevu

Sakaryaspor ile Kocaelispor, resmi maçlarda bugüne kadar 37 kez rakip oldu. Söz konusu mücadelelerde Sakaryaspor 14, Kocaelispor ise 13 galibiyet aldı. Ezeli rakipler arasında oynanan 10 müsabaka ise berabere tamamlandı. Ayrıca, iki takımın aralarında oynadığı resmi olmayan tek müsabaka ise 22 Şubat 2023 günü depremzedelere yardım gayesiyle oynanan maç oldu. Kocaeli'de oynanan dostluk maçını Sakaryaspor 2-0 kazandı. İki takım yarın saat 19.00’de Yeni Atatürk Stadyumu’nda karşılaşacak.

"Onlar istediği için bu seri devam ediyor"

10 maçlık kaybetmeme serisini değerlendiren Tuncay Şanlı, "Biz oyuncu grubumuzla konuşurken bir oyun düşüncemiz var, bunu sahaya yansıtmak istiyoruz. Biz istediğimiz kadar söyleyelim, oyunu oynayan oyuncu grubu var. Onlar istediği için bu kaybetmeme serisi devam ediyor. Ekip olarak biz onlara eksiklerini gösteriyoruz, hem keyifli antrenman yapıyoruz hem de mental olarak hazırlıyoruz. En önemlisi onların ne istediği, ne yapmak istedikleri, hedefleri ne? Kaybetmeme alışkanlığı da olduğunda kötü de oynasanız kazanabiliyorsunuz" dedi.

"Bu derbi maçını kazanıp devre arasında mutlu girmek istiyoruz"

Derbiyi kazanıp, devre arasına daha keyifli ve mutlu girmek istediklerini belirten Şanlı, "Şu anda ligde üst taraf ciddi anlamda karışmış gibi gözükse de ligin son maçları oynanacak. Biz maç maç düşünüp, bu derbiyi de kazanıp devre arasına daha keyifli ve mutlu girmek istiyoruz. Bütün şehir bu maça odaklanmış durumda, bunun bilincinde sahada olacağız. Sonuçta bir derbi, seyircimizin önünde oynuyoruz, biz oyun anlayışımızdan vazgeçmeden, aynı oyun ve coşkuyla sahada olacağız. Ve en önemlisi mücadele gücümüz daha yüksek olacak" diye konuştu.

GÖZTEPELİ MESSAOUDİ’DEN SON 4 MAÇTA 5 GOLE DOĞRUDAN KATKI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin Cezayirli oyuncusu Billel Messaoudi, ligde oynadığı son 4 maçta 1 gol, 4 asist üreterek toplam 5 gole doğrudan katkı verdi.

Göztepe’nin sezon başında Belçika ekibi KV Kortrijk’den satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladığı Cezayirli oyuncusu Billel Messaoudi, Eyüpspor maçında gol atarak sarı-kırmızılı formayla ilk golünü kaydetti. Bu sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı birçok maçı kaçıran 26 yaşındaki oyuncu, Bulgar teknik direktör Stanimir Stoilov’un gelmesiyle birlikte 11’in değişmez ismi olmayı başardı. Bu şansı iyi değerlendiren Cezayirli oyuncu, Tuzlaspor maçında 1, Giresunspor maçında 2 ve son olarak da geçtiğimiz günlerde oynanan Eyüpspor maçında ise 1 gol, 1 asist yapmayı başardı. Böylece Billel Messaoudi, sarı-kırmızılı formayla oynadığı son 4 maçta 5 gole doğrudan katkı verdi.

Eyüpspor maçının 20. dakikasında depar attığı sırada adale sakatlığı yaşayan Messaoudi, sahada bir süre kendisini denese de, müsabakanın 26. dakikasında oyundan çıkarak yerini Kubilay Kanatsızkuş’a bıraktı. Cezayirli oyuncunun devrenin son karşılaşması olan Bodrumspor maçında forma giyemeyeceği öğrenilirken, lig arasından sonra ise takıma katılması bekleniyor.

ALTAYLI PAİXAO, GOL ÖZLEMİNİ GİDERDİ

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’ın 39 yaşındaki golcüsü Marco Paixao, Adanaspor’a karşı gol atarak yaklaşık 45 gün süren gol hasretini giderdi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Altay’ın Portekizli golcüsü Marco Paixao, yaklaşık 45 gündür süren gol özlemini Adanaspor karşısında takımının tek golünü atarak giderdi. Bu sezon skor üretimi konusunda sıkıntılı bir dönem geçiren Altay’da, 39 yaşındaki golcü Paixao da rakip fileleri havalandırmakta bir hayli zorlanıyor. Adanaspor maçından önce son golünü 10. hafta oynanan Sakaryaspor maçında kaydeden tecrübeli oyuncu, o günden sonra çıktığı hiçbir müsabakada skor üretme başarısı gösteremedi. Adanaspor maçında takımına 3 puanı getiren golü kaydeden Paixao, Altay formasıyla bu sezonki 4. golünü kaydetti. Böylece Portekizli yıldız siyah-beyazlı ekibin en skorer ismi olmayı devam ettirdi. İzmir ekibinde diğer skor üreten oyuncular ise Murat Uluç (3), İbrahim Öztürk (2), Zeki Yıldırım (2), Deniz Kadah (1) oldu.

Öte yandan 39 yaşındaki golcü oyuncu, Altay formasıyla 2018-2019, 2019-2020, 2020-2021 ve 2022-2023 sezonlarında gol kralı olmayı başarmıştı.

GİRESUNSPOR’DA YÖNETİME SÜRPRİZ TALİP

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve bu sezon puan cetvelinde son sıralarda yer alan Giresunspor’da, kulüp yönetimine Serkan Cihan talip oldu.

Bir süredir Giresunspor İstanbul temsilciliği görevini sürdüren, Giresun Çepni Derneği Başkanı ve Eyüpsultan Belediyesi MHP Meclis Üyesi Serkan Cihan, mevcut kulüp yönetimine çağrıda bulunarak kongre kararı almaları halinde kulüp yönetimine aday olduğunu açıkladı.

Cihan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Giresunspor’u hak ettiği yere getirmek için birlikte çalışmak ve bu büyük camianın yeniden parlamasına yardımcı olmak için adaylığımızı açıklıyoruz. Giresunspor Kulübü mevcut yönetiminin olağanüstü kongre kararı alması halinde yapacağımız bir basın toplantısıyla projelerimizi, hedeflerimizi, stratejilerimizi ve tabi ki ekibimizi sizlerle paylaşacağız. Sizlerden özellikle şartlar ne olursa olsun kulübümüzün kurumsal markasının saygınlığını zedeleyecek tartışmalardan uzak durmanızı ve ne olursa olsun sahaya çıkan takımımızın sonuna kadar destekçisi olmanızı rica ediyorum. Bizler bir yola çıktık, olur ya da olmaz ama bu bir savaş değil, bunun sadece bir değişim talebi olarak değerlendirilmesini istiyorum."

26 Şubat’tan bu yana görevde olan Başkan Nahid Yamak, son düzenlediği basın toplantısında, kulübün toplam borcunun 350 milyon TL olduğunu açıklarken, ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren yeşil-beyazlılar, bu sezon 1. Lig’de oynadığı 16 karşılaşmadan 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 yenilgiyle ayrıldı.

Ayrıca TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından, Ulusal Kulüp Lisans Sistemi kapsamındaki değerlendirme sonucunda eksikliklerini giderememesi nedeniyle 3 puan silme cezasına çarptırılan kulübün transfer tahtası da kapalı durumda bulunuyor.

 
'Türkiye’nin dışa bağımlılığı yüzde 67,8’e düştü'
 
ESOB’dan Erzurumspor’a destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eyüpspor – Erzurumspor maçını Şen yönetecek
Pazartesi günü oynanacak olan Eyüpspor – Erzurumspor karşılaşmasını Alpaslan ...
Trendyol 1. Ligde 17’inci hafta gündemi
Erzurumspor‘un Trendyol 1 Lig’in 16. Haftası’nda 20 Aralık Çarşamba günü ...
Vali Çiftçi’nin gol sevinci
Trendyol 1. Ligde mücadele eden Erzurumspor’un maçlarını izleyen Vali ...
 
Trendyol 1. Lig: Keçiörengücü: 1 - Bandırmaspor: 3
Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında Bandırmaspor’a 3-1 mağlup oldu.
Trendyol 1. Lig: Göztepe: 5 - Eyüpspor: 1
Trendyol 1. Lig’in 16. haftasında Göztepe konuk ettiği Eyüpspor’u 5-1 mağlup etti.
Trendyol 1. Lig: Adanaspor: 0 - Altay: 1
Trendyol 1. Lig'in 16. haftasında Altay, Ümraniye Şehir Stadyumu'nda Adanaspor'u 1-0 mağlup etti.
 
Eyüpspor’da Erzurumspor maçı gündemi
Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, ‘Şimdi önümüzde üç dört gün sonra ...
Bak Gençlik ve Spor yaklaşımını paylaştı
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, TBMM Genel Kurulunda Bakanlığının ...
Kutlu: ‘Futbolcularımız yürekleriyle oynadılar’
Erzurumspor Teknik Direktör Hakan Kutlu ise yaptığı değerlendirmede, “Son ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva