ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>EKONOMİ
16 Mayıs 2011 Pazartesi - 03:17

Tarımda TKK sinerjisi

MÜSİAD Şube Başkanı Güvenli, Kutlu’nun, TKK Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevine atanmış olmasına değinerek, “Erzurum’da tarım ve hayvancılık sektörleri çok büyük bir öneme sahip. Dolayısıyla bu sektörlere yön veren kurumların başında Erzurumlu bürokratların bulunuyor oluşu, çok büyük bir avantaj” diye konuştu.

Tarımda TKK sinerjisi

ERZURUM (İHA) - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin konuğu oldu.
MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kutlu, “Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, çiftçimize daha kaliteli hizmet sunmak gayesiyle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalışmaktayız.” dedi.
MÜSİAD KUTLU’YU KONUK ETTİ
MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin kahvaltılı sohbet toplantıları sürüyor. 12 Haziran seçimleri için AK Parti’den Erzurum Milletvekili aday adayı olan ve daha sonra Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevine atanan Abdullah Kutlu, hafta sonunda konuk olduğu MÜSİAD Erzurum Şubesi’nde, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nin kurumsal yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
TARIM KREDİNİN BÖLGESEL ÖNEMİ
MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı A. Mustafa Güvenli, Abdullah Kutlu’nun, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü görevine atanmış olmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Erzurum’da tarım ve hayvancılık sektörleri çok büyük bir öneme sahip. Dolayısıyla bu sektörlere yön veren kurumların başında Erzurumlu bürokratların bulunuyor oluşu, bize göre çok büyük bir avantaj” diye konuştu. Tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren üreticilerin canlı hayvandan yem ve gübre teminine kadar birçok ihtiyacını karşılayan Tarım Kredi Kooperatifleri’nin, son yıllarda Erzurum’da önemli atılımlar yaptığını belirten Güvenli, “Tarım Kredi Kooperatifleri, bölgemizde Erzurum’un da aralarında bulunduğu birçok ilde çeşitli işletmeler ve tesisler açtı. Kurumun, bundan sonraki süreçte de, Erzurum ve bölgemizde üretime yönelik yeni atılımlar içerisine girmesini arzu ediyoruz.” şeklinde konuştu.
GENEL MÜDÜR KUTLU: TÜRKİYE’DE 1 MİLYON 100 BİN ÇİFTÇİYE HİZMET SUNUYORUZ
Tarım Kredi Kooperatifleri Erzurum Bölge Birliği Müdürü Ömer Efe ve yardımcılarının da katıldığı sohbet toplantısında konuşan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu ise, kurumun yapısı ve faaliyetlerine ilişkin bilgiler verdi. Milletvekili aday adayı olmadan önce de, aynı kurumda Genel Müdür Yardımcığı görevini yürüten Kutlu, Tarım Kredi Kooperatifleri olarak, çiftçilere daha kaliteli hizmet sunmak gayesiyle birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde çalıştıklarını söyledi.
KUTLU HİZMET SÜRECİNİ ANLATTI
Kutlu, ülke genelinde 60'ı il merkezi, 671'i ilçe merkezi ve bin 38'i de kasaba veya köy merkezinde olmak üzere 32 bin 372 yerleşim biriminde toplam bin 767 birim tarım kredi kooperatifinin, 16 bölge birliği ve bir merkez birliği ile kırsal alanda yaşayan 1 milyon 100 bin çiftçiye üretim desteği ve ürünlerinin değerlendirilmesi noktasında hizmet sunduklarını kaydetti. Genel Müdür Abdullah Kutlu, “Özellikle son yıllarda büyük atılımlar gerçekleştirdik, çok başarılı işlere imza attık. Ama unutulmamalıdır ki, her güzelin daha güzeli, her iyinin daha iyisi vardır. Kurum olarak bizim gayretimiz de bu yöndedir. Çiftçimizin refah seviyesini yükseltmek, emeğinin karşılığını almasına destek vermek adına üzerimize düşeni yapmaktan asla imtina etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Hiç şüphesiz, değişen iklim koşullarının da etkisiyle, tarım sektörünün önemi her geçen gün artmaktadır. Bu sektöre hizmet eden emektar Türk Çiftçisini dünya çiftçileri ile olan yarışta en önlere taşımak ve dünya pazarında söz sahibi kılabilmek için verdiğimiz destek artarak devam edecektir.” şeklinde konuştu.
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, daha sonra MÜSİAD Erzurum Şubesi’nin Yönetim Kurulu üyeleri tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yılın rekortmeni Aşkale Çimento
2010 yılı Erzurum Kurumlar Vergisi Şampiyonu olan Aşkale Çimento, 16 milyon ...
Komagene Erzurum’da şube açtı
Komagene etsiz çiğ köfte salonu ülke genelindeki 211'inci şubesini Erzurum'da ...
DASİDEF Başkanlar Kurulu toplandı
Doğu Anadolu'daki sanayici ve işadamları bölgesel yatırım sinerjisi oluşturmak ...
 
Horasan için termal turizm atılımı
Erzurum'un Horasan İlçesi Kaymakamı Mahmut Ağbal ve Belediye Başkanı Abdulhatem ...
Pusuderesi’ne A.Ü-BTC desteği
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Bakü Tiflis Ceyhan Petrol Boru ...
Ziraat mühendislerine müjdeli haber
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "7 bin 500 ziraat mühendisi inanın çok büyük ...
 
Temurlenk 2023 Çalıştayını değerlendirdi
Erzincan Vizyonunu belirlemek amacıyla 2023 vizyon çalıştayı yapıldı
Çiftçiye silajlık mısır desteği
Erzurum Aziziye Tarım İlçe Müdürü Ümit Koç, silajlık mısır üretimini artırmak ...
Oltulu girişimciden örnek atılım
Erzurum'un Oltu ilçesinde pazarcılıkla uğraşan Musa Şahin, şimdiye kadar ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva