ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>GUNCEL
10 Aralık 2009 Perşembe - 03:23

Tapu’da Cevher dönemi başladı

Erzurum Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adnan Cevher, yeni görevine başladı. Kurumun İstanbul Bölge Müdürlüğü görevini yürütürken Erzurum’a atanan Cevher’in yerine ise, Erzurum’da yürüttüğü başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ali Ataman atandı.

Tapu’da Cevher dönemi başladı

//KALAN PROJELER TAMAMLANACAK
Erzurum’a gelerek yeni görevine başlayan Adnan Cevher, kurum içerisinde uzun yıllar çeşitli kademelerde görev yaptığını belirterek, “Vatandaşa en kaliteli hizmeti verebilme anlayışı ile bugüne kadar kurum içerisinde çeşitli yöneticilik görevlerinde bulundum. Aynı anlayış ve hedef doğrultusunda, Erzurum’da da hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum.” dedi. Devlet kademelerinde gerçekleştirilen atamaların, birer bayrak yarışı şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Cevher, “Bizden önce bu makamda bir başka arkadaşımız görev yapıyordu, ondan önce de bir başkası. Bugün de bu göreve biz getirildik. Kurumda bizden önceki dönemde yürütülen çalışmalara aynı hız ve kararlılıkla devam edilecek, varsa tamamlanması gereken projeler süratle bitirilecektir. Kadastro çalışmaları tamamlanacak, bu kurum çatısı altında Erzurum’a verilen hizmet, ekip ruhunu yansıtacak biçimde yine halkımızın istifadesine sunulacaktır.” diye konuştu.
//CEVHER, KİMDİR?
Adnan Cevher, 1969 yılında Trabzon’da doğdu. 1987 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tapu ve Kadastro Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 1992 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Trabzon Akçaabat’ta sırasıyla Tapu Sicil Müdürlüğü’nde Sicil Memurluğu ve Kadastro Müdürlüğü’nde Kontrol Mühendisliği görevlerinde bulundu. Ardından Akçaabat Kadastro Müdürlüğü’ne atanan Adnan Cevher, Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde, 4 yıl boyunca Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. Trabzon’dan İstanbul Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görevine atanan Cevher, 3 yıl da görev yaptı. Adnan Cevher, daha sonra Erzurum Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görevine atandı. Cevher’in İstanbul’da yürüttüğü göreve ise, Erzurum Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman getirildi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ığdır ovası 10 Mayıs 2010 Pazartesi 14:11

sayın bölge müdürü hoş geldiniz biz sizin büyük bir idareci olduğunuzu biliyoruz ama giden Ali Ataman bey gibi değil adil bir idareci ve tarafsız olmanızı tüm kişileri eşit yaklaşmanızı bekliyoruz tüm kurumdaki kişiler ve idarecilere şefkatle yaklaşmanızı bekliyoruz. Ali Ataman hep taraflı bir kişiliğe sahipti. Sizden tarafsız ve adil idarecilik yapmanızı bekliyoruz.İnsanlara peşin ve kulaktan dolma olarak yaklaşmayan bir idareci olduğunuzu bildiğimiz için hep iyi şeyler yapmanızı isterim. Bizlerden hizmet bekleyen tüm vadandaşlara iyi hizmet vermemiz için iyi idareci iyi insan iyi çalışma ortamı bekleriz. saygılar

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi-2 10 Aralık 2009 Perşembe 11:47

Dedik ya yücelir, yükselirler.Etmeyenler de karşılığını almışlardır. Giden Vali gibi.Tepe taklak olarak.xx Sayın Müdürümüz,günü gün etmek için çalışmayı nız.Bari siz, bir ilki gerçekleştirip siz tarihe geçiniz.Mahiyetinizdeki personeli,üre tici bir şekilde çalıştırınız.Aldıklarının karşılığını hak edebilsinler.'Salla başın,al maaşın' gibi, klasik Türk memur zihniyetine, bari siz son veriniz. Çalıştırınız, üretiniz, verimi artırınız, yeni projeler gerçekleşti riniz. Yeni şeyler icat ediniz. Personelinizi iyi eğitiniz. Canla, başla çalışmalarını sağ layınız. Gelişen,değişen,sürekli yenilenen yeni dünya düzenine, teknolojik çağa ayak uydurunuz. Gelen vatandaşa güler yüzlü davran malarını öğretiniz. İtip, kalkmasınlar. İyi davransınlar. Bazen bir tebessümün bile, bir sadaka sayılacağını unutmasınlar. Tatlı dilin yılanı dahi deliğinden çıkardığını, örnek alsınlar. "Nezaket ister iskarpin giysin,is ter çarık, bastığı yeri çamurlamaz" sözünü de hiç unutmasınlar.Saygılar.

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi-1 10 Aralık 2009 Perşembe 11:17

Sayın Müdürümüz,yeni göreviniz hayırlı olsun 'Allah' muvaffak etsin.Başarılı olmanızı, ba şarılı görev yapmanızı dilerim. İstanbul'dan, Erzurum'a niye geldim demeyin,görev kutsaldır Vatan'ın her heri Kutsaldır. Çünkü her karış toprağı, şehit kanlarıyla sulanmıştır.Ayrıca ERZURUM şehrinin ayrı bir yeri vardır.Bu şehir, bürokratların hep şıçrama tahtası olmuştur.xx Yine bu şehir, bu ülkenin yumuşak karnıdır. Siyasiler, bu şehrin nabzını tutarak, ülkede önemli kararlar almışlardır.Yüce Atatürk de buradan Milli Mücadelenin fitilini yakmıştır. xxSayın Müdürümüz,bulunduğunuz kurumdan zaman zaman kötü kokular çıkmaktadır. Lütfen bunu dikkate alınız. Milletin bir kuruşuna tabiri caizse,'Bin takla atınız' kimsenin,sui istimal yapmasına fırsat vermeyiniz. Bu Yüce Milletin parası size emanettir. İyi koruyunuz Sıradan bir bürokrat olmamaya gayret ediniz. Bu şehre gelip 'Allah' rızası için çalışıp bu halka hizmet edenler, bunun karşılığını müka fat olarak almışlardır.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Polat’tan köy açılımı
GHA/ Oltu Kaymakamı Gürkan Polat, kar yağışına aldırmadan köylere yönelik ...
“Hakkını helal et şehidim”
İHA/Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Sazak köyü yakınlarındaki terörist ...
Erzurum 2.8’le sallandı
Erzurum'da saat 16.54'te 2.8 hafif şiddetinde deprem meydana geldi.
 
‘Yüreğimize kor düştü’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, eli kanlı terör örgütü ...
‘Türk Milleti bölünmez bütündür’
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Tokat’ın Reşadiye ilçesi Sazak ...
Milli birliğimize kurşun sıkılıyor
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Tokat’ın Reşadiye ilçesinde ...
 
Bulutlar’dan sağduyu çağrısı
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Tokat'ın Reşadiye ilçesi ...
Samsun'da teröre lanet yağdı
İHA/ Samsun'da yaklaşık 2 bin vatandaş, gazi ve şehit yakını, Tokat'ın ...
Dadaşlar tek yürek
Milli bütünlük, milli birlik ve beraberliği bozmak isteyen bölücüler dün ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva