ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Atama kararları yayımlandı
Atama kararları yayımlandı
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
Oral: 'Yeni faiz oranları kabul edilebilir değil'
HABERLER>GUNCEL
9 Aralık 2009 Çarşamba - 01:42

Dadaşlar tek yürek

Milli bütünlük, milli birlik ve beraberliği bozmak isteyen bölücüler dün yedi mehmetciği şehit ederek, Türk Milletinin yüreğine ateş düşürdüler. ‘Ezan dinmesin, bayrak inmesin’ diye can verme sırrına eren şehitlerin acısı Tüm Türk Milletince paylaşıldı. İlk tepki Erzurum’dan geldi, olayın duyulmasından hemen sonra bir gurup dadaş bayraklarla havuzbaşı’na yürüyerek, terörü ve onlara kucak açanları lanetledi.

Dadaşlar tek yürek

ERZURUM BAYRAKLARLA DONATILDI
Erzurum’da dün, ev ve işyerlerini bayraklarla donatan vatandaşlar, milli acıyı paylaştılar. Yüce Türk Milleti’nin bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırıların, milli birliği asla bozamayacağına iman eden Erzurumlular, demokratik açılım yerine milli birlik açılımının ön plana çıkarılmasını, milli bütünlüğe yapılan her türlü saldırının en ağır biçimde karşılık bulmasını istediler.
TEPKİLER ARTARAK SÜRÜYOR
Erzurum’da siyasi partiler, Yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları yaptıkları açıklamalarla terörü lanetlediler. Terörü  lanetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, bu toprakların şehit kanıyla sulandığını anımsatarak, “Ateş önce düştüğü yeri yakar, ancak bütün Türk milleti olarak bir daha yüreğimize kor düşmüştür. Hainleri lanetliyorum” dedi.
“TÜRK MİLLETİ BÖLÜNMEZ BÜTÜNDÜR”
MHP İl Başkanı Zekai Kaya, bölücü terörün emperyalizmin bir oyunu olduğunu, Türkiye’yi bölmek, milli birliği çökertmek isteyen iç ve dış mihrakların tezgahlarına karşı milli duruş ve vakarın bozulmaması gerektiğini kaydetti. Kaya, “Türk Milleti bölünmez bir bütündür. Ebediyete kadar bu böyle sürecek. Bölücüler ise ilelebet lanetlenecek” ifadeleriyle tepkilerini dillendirdi.
“EMPERYALİZMİN OYUNU”
SP Erzurum İl Başkanı Teoman Kümbet, Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 7 askerin şehit olmasıyla sonuçlanan eylemi sert bir dille lanetledi. Kümbet, Tokat'taki hain saldırının bir hak arama mücadelesi olmadığını belirterek, bu saldırıların, asker, sivil, polis ayrımı gözetmeden kan döken teröristlerin gerçek amacının Türkiye’yi bölerek emperyalistlere hizmet etmek olduğunu belirtti.
SOYLU’DAN TEPKİ
Türkiye Kamu-Sen İl Eğitim Sekreteri ve Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Soylu, “Tokat’ta hain pusuda 7 askerimiz daha şehit edildi. PKK ve taşeronları yönetim zafiyetinden de şımararak günlerdir ülke genelinde terör estirmektedir. Açılım, Habur rezaleti derken iyice azan teröristler adeta “köpeksiz köyde değneksiz gezer” olmuştur.” dedi.
TERÖRİSTLERİN CEZASI KESİLMELİ
Son yaşananlardan, tedbir alınmadığı takdirde terör eylemlerinin hız kazanarak devam edeceğinin anlaşıldığını dile getiren Soylu, “Teröre, terör örgütüne ve taşeronlarına karşı artık kemikli siyasetin zamanı gelmiş, hatta geçmektedir. Milletimizin ve ana, babaların yüreklerini yakanlar, artık, layık olduğu muameleye tabi tutulmalıdır.” diye konuştu.
“KARDEŞLİĞİMİZİ KİMSE BOZAMAZ”
Türk- İş 9. Bölge Temsilcisi Gözgeç, Türk- Kürt kardeşliğinin terörist saldırılarla bozulamayacağını söyledi.Terör örgütü ve destekçilerinin menfur emellerini gerçekleştirmek için ülkede kardeş kavgası çıkartmayı hedeflediklerine dikkat çeken Gözgeç, terör örgütü ve yandaşlarının, karanlık ve hain emellerini gerçekleştirmek, toplumsal istikrarı bozmak, kaynakları heba etmek ve kardeş kavgasına sürüklemek istediklerini ifade etti.
 
 
TÜRK MİLLETİ KENETLENDİ
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Korkut, yayımladığı mesajda, “ Hain bir el, bıkıp usanmadan birliğimize ve dirliğimize kurşun sıkmaktadır. Ancak bunlar bizi yıldıramayacaktır. “dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Bulutlar; “Çeşitli bahaneler ileri sürülerek son dönemde yurdun değişik bölgelerinde yaşanan terör olayları ve dün Tokat'a meydana gelen terör saldırısın da parmağı olanları bir kere daha kınıyor ve lanetliyorum. Milletimiz her zaman olduğu gibi şimdide dimdik duracaktır. “ dedi.
ŞEHİTLERE RAHMET, BÖLÜCÜLERE LANET
Aziziye Belediye Başkanı Cengiz yayımladığı mesajda, “Terör asla amacına ulaşamayacaktır. İnsanlık onları nefretle ve lanetle anacaktır. Yüce Türk milleti teröre karşı her zaman tek vücut oldu ve olmaya devam edecektir. Kahraman Türk askeri ve emniyet güçleri terörle mücadelede bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir. “ifadelerine yer verdi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
GÖKTÜRK 9 Aralık 2009 Çarşamba 12:55

BELKİ ÇOK AĞIR OLACAK AMA ERMENİLERDE AYNI SÜREÇTEN GEÇTİKTEN SONRA KENDİLERİNİ YOK OLMAYA MAHKUM EDİP BU TOPRAKLARDAN SİLİNDİLER TARİHE BİR BAKIN TÜRK DÜŞMANLIĞI YAPARAK BAZI TASARRUFLARI ELDE ETMEYE ÇALIŞAN HAİN ÇETECİ TOPLULUKLAR KENDİ İMHA TUTANAKLARINI İMZALAYIP BU KUTSAL VATAN TOPRAKLARINDAN DEFOLUP GİTTİLER.EVET SIRADAKİLER SANIRIM KÜRTLER...BU HALİYLE ONLARLA ÇANAKKALEDE SAVAŞILDIĞINA BU ÜLKENİN BERABER KURULDUĞUNA İNANMAK NASIL BİR GAFLET İSE BUGÜN YAŞATTIKLARI HEP O UYUTMACANIN ESERİDİR ARTIK BENİM KÜRT KARDEŞİM YOK VE OLAMAMALI BAŞIMIZ VATANIMIZ SAGOLSUN

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tortum’da Milli Duruş
Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarında teröristlerin devriye ...
Ağıtlar, dualara karıştı
İHA/Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak köyü yakınlarındaki terörist saldırıda ...
Muş şehidini uğurladı
İHA/Tokat'taki hain saldırıda şehit düşen askerlerden jandarma er Yakup ...
 
Allah bölücüleri kahretsin
İHA/Şehit onbaşı Yonca'nın cenazesi, memleketi Hatay'ın İskenderun ilçesine ...
Şehit babası askeri ağlattı
İHA/Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki hain pusuda şehit olan askerlerden Cengiz ...
Teröre karşı Milli Uyanış
İHA/Tokat'ın Reşadiye ilçesinde terör örgütü PKK tarafından 7 askerin ...
 
Erzurum şehitler otağı
GHA/Tarihte çeşitli kahramanlık destanlarının yazıldığı Erzurum, şahadet ...
İstiklal Marşı tartışılamaz
CİHAN/ASİMED Başkanı Eğilmez, "İstiklal Marşı, milletimizin tarih boyunca ...
Aziziye’de ulaşım ağı yenileniyor
Aziziye belediye Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Dadaşkent Abdulhamit Han ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva