ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
14 Mayıs 2013 Salı - 01:01

Şifa hastanesi yılın hemşiresini seçti

Özel Erzurum Şifa Hastanesi hemşireler haftasını farklı bir programla kutladı. Yılın hemşireler gününe aylar öncesi hazırlanan Şifa Hastanesi, kendi çalışanları arasından yılın hemşiresini ve sağlık çalışanını seçimle belirledi.

Şifa hastanesi yılın hemşiresini seçti

ERZURUM (İHA) - Özel Erzurum Şifa Hastanesi hemşireler haftasını farklı bir programla kutladı. Yılın hemşireler gününe aylar öncesi hazırlanan Şifa Hastanesi, kendi çalışanları arasından yılın hemşiresini ve sağlık çalışanını seçimle belirledi.
Hastanenin Kardelen Salonuna kurulan özel seçim kutularına hastanede ki 320 çalışan oy kullandı. Kutulardaki oyların sayımı sonucu, Şifa Hastanesi laboratuvar bölümünden, Zeynep Bastem en fazla oyu alarak yılın hemşiresi seçildi. Servis hemşirelerinden Hicran Dalga ikinci, cerrahi hemşire Lütfü Karagöz ise üçüncü oldu.
PİRİM’İN KONUŞMASI
Ödül töreninin yapıldığı kardelen salonunda ilk konuşmayı Şifa Hastanesi Başhemşiresi Belgin Prim yaptı. Prim konuşmasında,”Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren zor ama bunun yanında kutsal bir meslektir. Bu kutsal mesleği yaptığım için çok mutlu ve de gururluyum” dedi. Daha sonra günün anlam ve önemi üzerine bir konuşma yapan Şifa Hastanesi Başkhekimi Opr.Dr. Sabahattin Dalga da,hemşirelik mesleğinin gıpta edilecek bir meslek olduğuna vurgu yaparak, doktordan çok hemşirelerin hastayla daha çok beraber olduğunu her türlü ikili eleştirilere muhatap kaldığını ve bu zorlukları da sabırla aşan bir mesleğe ancak gıpta edileceğini söyledi. Dalga hemşirelik mesleğine verilecek hiçbir değer olmadığını, iyi bir hemşirenin olmadığı yerde hekimliğin bir mana ifade etmediğini kaydederek, “Hemşireler gününü bir günlük kutlamayla anlatmak çok zor. Sizler gönüllerimizde her zaman yaşayan değerlerimizsiniz. Bu nedenle bir kere daha hemşireler haftasının tüm sağlık çalışanlarına sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor. Başta Şifa da çalışan hemşirelerimiz olmak üzere tüm hemşirelerin hemşireler gününü kutluyorum.” dedi.
Son olarak duygu ve düşüncelerini ifade etmek üzere söz alan Genel Cerrah Prof. Dr. Durkaya Ören ise, sağlık hizmetlerinde hemşirelere büyük sorumluluk düştüğünü, insanlar hayatlarını size emanet ediyor. En ufak bir hata insanı öldürebilir. Bu nedenle hemşirelik Kutsal bir meslek ama sorumluluğu da çok ağır bir meslek olduğunu söyledi.
Program dereceye giren elemanlara çeşitli hediye ve başarı belgesi verilirken, diğer hemşire çalışanlarına da gül takdim edilerek sona erdi.
 

 
ATAÜNİ’den 4 önemli etkinlik
 
KKA yine gündemde
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gerçekler acıdır. 15 Mayıs 2013 Çarşamba 10:31

O hastanenin bulunduğu yerde özel bir okul vardı. O okul Yenişehire taşındı. Önce okul olan bu yer bir anda Hastane oldu. Hani o okulda gençler yetişecekti. Ne oldu da hastane oldu. Orada hakkım varsa HELAL ETMİYORUM, HELAL ETMİYORUM, HELAL ETMİYORUM. Sizden ve sizi sokaklara dilenci gibi dökenlerden para toplayıp holdingler şirketler bankalar okullar hastaneler kurup para kazanma telaşına düşenlere de hakkımı helal etmiyorum. Eğer bu yorum yayınlanmazsa yayınlamayana da hakkımı helal etmiyorum.

Yorumu oyla      10      5  
Mökkem dadaş 15 Mayıs 2013 Çarşamba 00:10

merak ettim yayınlanmayan 2 yorumda ne yazıyor ? Küfür hakaretmi var yoksa sizinmi işinize gelmiyor sayın editör ?

Yorumu oyla      13      4  
Fatih 14 Mayıs 2013 Salı 23:47

Şifa hastanesinin ne özelliği var ki? Gidersin ilgi alaka sıfır, hizmet kalitesi kötü ücretler hadsafhada. herşeye fark ödersiniz, bazı poliklinikler de haddinden fazla hasta kabulu yapılıp saatlerce bekletilip gideceğiniz anda birisi abi abla muhabbeti çekip durumu idare temeye çalışır. Özel hastane taklidi yapan mantık olarak eski devlet hastaneleri gibi çalışan bir hastane. Sağlık kazandırma ve karşılığını alma değilde sürekli para kazan kazan yada geleni yol yol mantığı hakimdir. Ben ve ailem artık gitmiyoruz. Şikayetlerimizi gerçekçi dinleyecek birini hiç bir zaman yerinde bulmadığınız bu sözde hastanede sizi pışpışlayacak biri muhakkak ortalarda geziyordur ve bir telefonla çağrılmak üzere programlanmıştır.

Yorumu oyla      13      5  
14 Mayıs 2013 Salı 16:47

Çok önemli

Yorumu oyla      9      6  
DADAŞ 14 Mayıs 2013 Salı 11:50

ŞİFA HASTANESİNE OLAN BU ÖZEL İLGİNİZİ ANLAYAMIYORUM.BİR PENİSİLİN İĞNE YAPILSA HABER OLUYOR.AYNI ÖZEN DİĞER HASTANELEREDE YOK.ÖRNEĞİN;DOĞUDA TEK KEMİK İLİĞİ NAKLİ YAPILABİLEN HASTANE YAKUTİYE ARAŞTIRMA HASTANESİDİR.BUNU KAÇ ERZURUMLUYA DUYURDUNUZ?KİM BİLİYOR?.BUNUNLADA İLGİLENİP,Bİ HABER YAPTINIZMI? HAYIR.

Yorumu oyla      15      4  
Murat Özd 14 Mayıs 2013 Salı 09:16

Şifa hastahanesinin yeri için babam hizmete dünyanın parasını vermişti. Hatta annemin altınlarının çoğuda buraya gitti. Şimdi burada özel hastahane açıldı bunun vebalini hocaefendiler verebilecekmi?

Yorumu oyla      12      4  
MURAT ÇALMAŞUR 14 Mayıs 2013 Salı 05:32

Şıfa hastanesinin başta Başhekim, Yoğun Bakım çalışanları olmak üzere tüm çalışanlarını kutlar, vermiş oldukları hizmetlerden dolayı hepsinden Allah razı olsun.Saygılar sunarım.

Yorumu oyla      6      12  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yetenek Avcısı Erzurum’daydı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençliek Haftası etkinlikleri ...
Atatürk Üniversitesi’ne yeni bir orman
Atatürk Üniversitesi, baharın gelmesiyle ağaçlandırma faaliyetlerine hız verdi.
İspir’de sıcak, Palandöken’de soğuk..
ÖZEL-5 günlük sürede ilçelerde en yüksek hava sıcaklığı İspir, en düşük ...
 
Özel İdare iddiaları cevaplandırdı
İl Genel Meclisi’nin yeni hizmet binasında sosyal amaçları karşılamaya ...
‘Her Canlıya Hizmet’
Hulusi Efendi Vakfı Erzurum temsilciliği, kentteki ağaçlandırma faaliyetlerine ...
Çevreye ‘Vefa’lı yaklaşım
Erzurum Vefa Derneği’nce Semerkant Haftası etkinlikleri çerçevesinde Abdurrahman ...
 
Engelsiz Yaşam Merkezi TSD’ye devredildi
Palandöken Belediyesi tarafından inşa edilen “Engelsiz Yaşam Merkezi” ...
112’de uygulamalı eğitim
112 Komuta Merkezi’ne alınan mankenler üzerinde eğitim gören acil tıp ...
Besiciler dikkat..!
Ardahan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Şube Müdürü ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva