ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>SPOR
29 Ocak 2016 Cuma - 08:16

Sekmen’den Erzurumspor’a moral destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri’ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi

Sekmen’den Erzurumspor’a moral destek

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediye Erzurumspor Tesisleri’ni ziyaret ederek futbolcular ve teknik heyetle bir araya geldi. BB Erzurumspor’un Onursal Başkanı da olan Mehmet Sekmen’in ziyaretinde Kulüp As Başkanı Zafer Aynalı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Teknik Direktör Ahmet Yıldırım da hazır bulundu. Başkan Sekmen, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un olması gereken yerde olmadığına dikkat çekerek, “BB Erzurumspor’u üst liglere taşımak istiyoruz. Üst liglerde oynayacak potansiyel ve tesisleri var. Kendi sahasında 25 binden fazla, çok sayıda ilde de dört beş bin seyirciye oynayacak taraftara sahip. Biz sadece belediye hizmetlerine değil, spora, kültüre ve sanata da önem veren bir Belediyesiyiz. Futbolun şehrimizde ayrı bir yeri var. Büyük bir taraftarı var.  Kulüp isminden de anlaşıldığı gibi, Büyükşehir Belediyesi olarak biz her konuda Erzurumspor’u destekliyoruz” dedi.

BAŞKAN SEKMEN, “GÖSTERİN KENDİNİZİ”

Kartalspor’da on yıl Kulüp Başkanlığı yaptığını hatırlatan Başkan Mehmet Sekmen, tecrübelerini futbolcularla paylaştı. Futbolculara önemli tavsiyelerde de bulunan Sekmen, şunları söyledi:“Kartalspor’da on yıl kulüp başkanlığı yaptım. Hala şu anda Milli Takımımızda top oynayan başta kaleci Volkan, Servet Çetin, Olcan Adın, Egemen Bağış gibi 25’ten fazla futbolcuyu yetiştirip Süper Lig’de top oynattık. Biz, bunları 11-12 yaşlarında aldık, yetiştirerek Türk futboluna armağan ettik. Bunların birçoğu Türk Milli Takımı’na kadar yükselip, Milli Formayı giyme şerefine nail oldu. Bunun için Erzurum’da da iyi netice istiyoruz. Sizlerden saha içerisinde ve saha kenarında büyük bir gayret bekliyoruz. Artık bütün gücünüzü ortaya koymak zorundasınız. Büyükşehir Belediye Erzurumspor direk bizim hizmet alanımız içerisinde. Bunun için biz diyoruz ki; gerek eski transferler, gerek yeni transfer olan arkadaşlarımız artık gayretlerini ortaya koysunlar. Sahaya çıktığınızda takır takır top oynayın. Futbolcu arkadaşlarımız top oynarken azmini, gayretini, cesaretini ortaya koyarsa başarılı neticeler alınır.  Âcizane tavsiyem; şu ortamı iyi değerlendirin. Hocamız yeni, gösterin kendinizi. Formayı giyindiniz mi çıkarmamaya gayret edin. Herkes azmiyle, gayretiyle, çalışkanlığıyla, mücadelesiyle, başarısıyla kendini göstersin. Gösterin kendinizi… Arkadaşlar, heyecanı olmayandan, aşkı olmayandan netice almak mümkün değildir. Onun için sizden başarılı neticeler bekliyoruz. Hepinizi seviyoruz ama netice istiyoruz. İstiyorum ki, biz maça gelip tribüne oturduğumuzda takımımız 3-4-5 atsın. Atmamak için bir neden yok. Siz güzel top oynayın, başarılı sonuçlar elde edin ki, biz size farklı imkânlar sunalım. Bizim çok farklı imkânlarımız var… Biz BB Erzurumspor’u üst liglere taşımak istiyoruz ve Allah’ın izniyle de taşıyacağız. İstiyorum ki bu sezon, bu takım taşısın. Biz de, sizlere mükellefiyetlerimizi daha rahat daha güzel yerine getirelim. Arkadaşlar netice istiyoruz. Başarının olmadığı yerde kimse yanınızda bulunmaz. Ama başarılı olunca, hiç ummadığınız insanlar ve imkânlar sizin yanınızda olur.” Futbolcular da, şehrin kendilerinden beklentilerinin bilincinde olduklarını belirterek, “ Hepimiz bunun bilincindeyiz. Önümüzde daha çok sayıda maçımız var. İnşallah yönetimimizle, hocalarımızla, takım arkadaşlarımla birlikte hedefimize ulaşacağız. Tek düşüncemiz de bu” şeklinde konuştu.

 

 
Kacıroğlu, organ bağışı faaliyetlerini paylaştı
 
Erzurum tam not aldı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TAKIMLARDAN HABERLER 30 Ocak 2016 Cumartesi 05:27

Düzcespor, teknik direktörlük görevi için Durmuş Ali Çolak ile anlaştı.Ayrıca bu hafta oynayacağımız rakip olan Tekirdağspor, Tevfik Saygılı'nın yerine teknik direktörlüğe Kahramanmaraşspor'dan ayrılan M.Erdal Alpaslan getirildi.Son olarak ta Tire spor 2 olan forvet sayısını 3'e çıkararak gücüne güç kattı.Biz de forvet almayı bırak forvet yolluyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
GÖRÜŞ 29 Ocak 2016 Cuma 14:23

Ali Demirhan 27 Aralıkta yapılan kongrede söyle bir ifade de bulunmuştu :Yeni Malatyaspor’dan Azad Filiz ile görüşme halindeyiz. Ufak tefek maddi pürüzler var diyordu ama sonuç ne oldu oyuncuyu alamadılar ve sonuçta oyuncu bugün şanlıurfaspor ile anlaştığını açıkladı.Kardeşim olmayacak transferi niye adını açıklıyorsunuz ?Önce yap transferi ondan sonra adını açıkla.

Yorumu oyla      8      4  
ŞAMPİYON YAPILMAK İSTENMİYOR BU TAKIM 29 Ocak 2016 Cuma 11:32

Şampiyonluğa oynayan bir takımın forvetini tek bir kişinin üstüne yıkmak ne kadar doğru ?Şampiyon olmak istiyorsan takımında 3-4 tane forvet olması lazım.Play off a oynayan Bayburt takımının bünyesinde 3 tane forvet oyuncusu bulunmaktadır ama nedense bizim takım kadrosunda 2 tane forvet oyuncusu bulunurken 3 tane kaleci yer almakta.Galiba kaleciler bizim takımda golleri atacak.Eğer bu takım bir üst lige çıkamazsa ali demirhan yönetimi ve hocanın sorumluluğu olduğunu bilinmesi gerekir.Futbolu bilen ve futbolun içinden gelen insanlar bile bu takımın forvete ihtiyacı olduğunu basa başa söylerken , ali demirhan yönetimi söylenenlerin tam tersini yaparak takıma zarar vermekteler.Sadece Mehmet'in çabalarıyla bir üst lige çıkılsa hiçbir takım birden fazla forvet almaz.Bunları yazmamın sebebi şudur açıkçası :Yapılan yanlışlıkları taraftarlara aktarıyorum ki herkes neyin ne olduğunu bilsin.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tekirdağ maçına İstanbul’dan hakem..!
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un sahasında oynayacağı Tekirdağspor karşılaşmasını ...
EYOF 2017 Düzenleme Kurulu açıklandı
EYOF 2017 hazırlık ve düzenleme kurulu belirlendi. EYOF 2017 Hazırlık ...
Vanlı kayakçılardan Erzurum başarısı
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından Erzurum Palandöken Kayak Tesisleri’nde ...
 
Erzurum ve Kesiktaş, Judo’nun Gündemi
Judo camiası Erzurum’a gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasını ve işitme ...
Yıldırım: ‘Hedef üç puan’
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, her maçı kazanma arzusu ...
Manisalı Sporculara Erzurum övgüsü
Erzurum’da düzenlenen Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Manisa ...
 
Buz gibi havada Tekirdağspor hazırlığı
Erzurum'da hava sıcaklığının eksi 25 dereceye kadar düşmesi antrenman ...
Altıparmak: ‘WCF’nin kararı şık değil’
Altıparmak Dünya Gençler Curling Şampiyonası’nın, terör nedeniyle iptaline ...
Erzurumspor için tek yol galibiyet
34 puanla Spor toto 3’üncü Lig 1’İnci gurupta 3’üncü sırada bulunan, Cizrespor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva