ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>SİYASET
8 Mayıs 2014 Perşembe - 11:39

Sekmen: ‘Erzurum'u yeniden şahlandıracağız’

Sekmen,"Erzurum'u yeniden şahlandıracağız. Doğu Anadolu'nun kalkınma hamlesini Erzurum'dan başlatacağız. Erzurum; geçmişte 1950'lerde ülkemizin gelişmişlikte olan 6. vilayetinden biriydi. Bugün 67. sıradayız. Şehrimizin marka ve vizyon şehri olması için çok çalışacağız."dedi

Sekmen: ‘Erzurum u yeniden şahlandıracağız’

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl ve İlçe Teşkilatı onuruna birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Müceldili Konağı'nda düzenlenen akşam yemeğine AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Başkan Sekmen, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, yerel seçimlerde kendisine destek veren tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Sekmen, partililere seslenerek, şöyle devam etti:

"AK davaya gönül vermiş AK kadrolar olarak, biz güçlü bir aileyiz. Sizlerle 4 ay boyunca seçim döneminde el ele gönül gönüle vererek yoğun gayret gösterdik. Seçimde önemli emek ve gayret sarf edildi. Hamd olsun bu büyük yarışta güzel bir netice aldık. Bunda teşkilat mensuplarımızın da büyük payı var. Bizim isimsiz kahramanlarımız da var. Onları da hayırla yad ediyoruz. Emeği geçen bütün teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyük Türkiye'mizin gelişmesine katkı sağlayan bu davanın birer temsilcisi olmak herkese nasip olmaz. İstikrara destek veren ve koşan bütün kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyorum."

TEŞKİLATLARIN ÖNEMİ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç da, konuşmasında teşkilatçılığın önemine dikkati çekti. Başkan Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü:"Büyükşehir Belediye Başkanımıza böylesine anlamlı bir buluşmada bize ev sahipliği yaptığı için kendisine teşekkür ediyorum. Siyasi literatürde teşkilatlar bir seçimden önce bir de seçimden sonra hatırlanır. Sağ olsun Başkanımız bu düşüncenin böyle olmadığını bize gösterdi. Teşkilatlar sadece seçimde değil her daim hatırlanmalı. Bu ülkenin ve şehrimizin geleceği için çocuklarımızın geleceği için teşkilatımız yoğun çaba harcadı. Sayın Sekmen'in bizlere gösterdiği nezakete çok teşekkür ediyorum. Bizim için en büyük hediye 30 Mart akşamı aldığımız sonuçtur. Erzurum bir kez daha kendine yakışanı yaptı. Hamd olsun başımız dik alnımız açık bir şekilde iyi bir netice aldık. Seçimler bitmez. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var.  Aynı heyecan ve gayretle Türkiye'de ilk defa milletimizin seçeceği Cumhurbaşkanını birlikte seçtirmek de bize nasip olacak."  Konuşmaların ardından Başkan Sekmen, 30 Mart yerel seçimlerindeki katkılarından ötürü teşkilat mensuplarına plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

"BİZ BU ŞEHRİ YENİDEN İMAR EDECEĞİZ"

Başkan Sekmen, AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanlığı'na mensup hanım teşkilatlarıyla da akşam yemeğinde bir araya geldi. AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, il ve ilçe teşkilat başkanları ve partililerin katıldığı yemekte hanımlara seslenen Başkan Sekmen, seçim kampanyasında kendisine destek veren AK Kadınlara teşekkür etti. Sekmen, burada yaptığı konuşmada, şehri yeniden şahlandıracağını ifade etti. Başkan Sekmen, şöyle konuştu:

"Erzurum'u yeniden şahlandıracağız. Doğu Anadolu'nun kalkınma hamlesini Erzurum'dan başlatacağız. Erzurum; geçmişte 1950'lerde ülkemizin gelişmişlikte olan 6. vilayetinden biriydi. Bugün 67. sıradayız. Şehrimizin marka ve vizyon şehri olması için çok çalışacağız. Değişim ve dönüşüm kolay olmaz. Bunlar zaman ve fedakarlık ister. Şehrimiz turizm, tarım ve hayvancılık şehri olacak. Biz bu şehri yeniden imar edeceğiz. Bir çağdaş kentte ne varsa hepsi Erzurum'da da olacak. Değerlerin yaşatıldığı bir kent olacağız. Biz hizmetlerimizle bu şehri büyüteceğiz."

"AK DAVA'NIN AK KADINLARI"

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir de,  yerel seçimlerde gecesini gündüzüne katarak çalışan hanım teşkilatına teşekkür etti. Başkan Demir, şöyle dedi:

"Sizler inandığınız dava uğruna çalışan, bunu büyük bir aşkla yapan, mazlumların sesi olan yürekli Anadolu kadınlarısınız. İnanıyorum ki adınız insanların gönül defterine nakış nakış işlenecek. Sizler geleceğin Kara Fatma'ları, Nene Hatun'ları ve  2023 Türkiye'sinin kurucuları olacaksınız. Biz hanımlar AK Dava'da yer aldıkça ülkemiz daha da büyüyüp gelişecek. 30 Mart seçimlerinde evlerinizden, ailenizden ve yaşamınızdan fedakarlık ederek ülke ve kent siyasetine AK davamıza hizmet ettiniz, hepinize gönül dolusu şükranlarımı sunuyorum." Konuşmaların ardından Başkan Sekmen, yerel seçimlerdeki katkılarından ötürü Başkan Demir ve hanım teşkilatına plaket ve hediye takdim etti.

 

 
Pasinler'de trafik kazası; 1 yaralı
 
6 Erzurumlu SP GİK’e seçildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sekmen’in Kartal’dan konukları vardı
İstanbul Kartal Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi Okul Müdürü, öğretmenlerle ...
Palandöken'de öncelik: temizlik
Palandöken Belediyesi, cadde ve sokaklarda yoğun bir temizlik çalışması ...
Vatandaş Büyükşehir'den açıklama bekliyor
İHSAN KUMRU-Erzurum büyükşehir belediyesinin sosyal konut projesi kapsamında ...
 
Feyzioğlu’ndan Bakan İslam’a destek
Erzurum Barosunda gazetecilerle bir araya gelen Feyzioğlu, gündeme ilişkin ...
‘İdama karşıyız, cezalar ağırlaştırılabilir’
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, artan çocuk cinayetlerine ...
Taksiciler sorunlarına çözüm bekliyor
İHSAN KUMRU-KOOP-İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Osman Tarık Toğrul, ...
 
Palandöken Belediyesi yatırım sezonunu açtı
Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yeni mahalle olarak ilçeye bağlanan ...
Memur-Sen önceliklerini açıkladı
Sendikal mücadelelerini; emeğin, alın terinin, ekmeğin daha değerli olduğu ...
ESOB Başkanı Fırat güvenoyu aldı
Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Rasim Fırat, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva