ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>GUNCEL
11 Kasım 2013 Pazartesi - 12:44

SP Oltu adayını açıkladı

Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimlerine Sebahattin Bektaş ile girecek. Oltu Belediye Başkanlığı için ilk adayı Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı açıkladı.

SP Oltu adayını açıkladı

DURSUN MURAT AYDIN
ERZURUM (İHA) - Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı, 2014 yerel seçimlerine Sebahattin Bektaş ile girecek. Oltu Belediye Başkanlığı için ilk adayı Saadet Partisi Oltu İlçe Teşkilatı açıkladı.
Oltu Belediye Başkan Adayı Sebahattin Bektaş’ı parti binasında düzenlenen tanıtım toplantısıyla kamuoyuna açıklayan Saadet Partisi Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, “Yatan değil, çalışan bir belediye” anlayışıyla 30 Mart 2014 Yerel seçimlerine hazırlanacaklarını söyledi.
OLTU’YA 24 AYAR HİZMET YAPACAĞIZ
Saadet Partisi Oltu Belediye Başkan Adayı Sebahattin Bektaş, “Oltu’ya sevdalı bir kardeşiniz olarak inşallah ilçemize 24 ayar bir hizmet yapacağız.” dedi.
Seçimlerin hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Adayı Bektaş, “Milli Görüş belediyeleri yatmaz çalışır. Bizim hedeflerimizi diğerleri rüyaların da bile göremezler. Biz Allah’ın izniyle her şeyimizle hizmete hazırız. Milli Görüş belediyelerinin hayali de hedefi de büyük olur. Yeter ki bu inançlı kadrolara halkımız ‘evet’ desin. Gündüz 9 saat, gece de rüyada çalışırız.” Derken uzun yıllardır ticaretle uğraşması nedeniyle ilçe halkını yakından tanıdığını ve sorunlarını bildiğini kaydetti.
Sebahattin Bektaş, “Bizim, halkımızla aramızda perde veya aracı olmaz, olamaz. Herkese bir telefon kadar yakınım. 10 yılda anlatamadıklarınızı, inşallah 10 dakikada anlatacaksınız. Sağlıklıyım ve saadetliyim. Gökteki meleklerle, en güzel dileklerle saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diyerek önümüzdeki günlerde bir seçim beyannamesi hazırlayarak ilçe kamuoyu ile paylaşacaklarını aktardı.
BU MİLLET MHP VEYA AK PARTİ’YE MAHKÛM DEĞİL
Yerel seçimlere 5 ay kala Oltu Belediye Başkan adaylarını açıklayarak seçimlerde ne kadar iddialı olduklarının ilçe kamuoyu tarafından bilinmesinin önemine değinen SP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, “Türkiye’de İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirler Milli Görüş belediyeciliğiyle tanışmışken, Oltumuz maalesef henüz bunu başaramadı. Milletimizin önünde çok büyük bir imkân var. O da 30 Mart yerel seçimlerinde Oltu’yu Milli Görüş belediyeciliğiyle tanıştıracağız ve hizmet nasıl oluyormuş göreceksiniz.” dedi.
Oltu’da seçimlerin üç parti arasında geçeceğini öne süren SP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, “Oltu’da yerel seçimler Ak Parti, MHP ve Saadet Partisi arasında geçecek. İnanıyoruz, bu defa milli görüşü Oltu’yla tanıştıracağız. Saadet Partisi gerçekten Türkiye’de ve Oltu’da sistemlerin alternatifidir. Bu millet Ak Parti veya MHP’ye mahkûm değildir.” Diye konuştu.
MEVCUT BELEDİYE BAŞKANININ OLTU’YA KATACAĞI BİRŞEY KALMAMIŞTIR
SP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, Oltu’nun son 10 yıldır beklenilen hizmete bir türlü kavuşamadığını belirterek “Soruyorum sizlere; Allah aşkına mevcut belediye başkanı bundan sonra Oltu’ya ne katacak? Sorsanız kendine ‘Acaba benden sonra gelen adam ne yapacak’ der ama cevabını mevcut aday adayları veriyor. Broşürlerine baktığınızda Oltu için onlarca projeleri var. Bu da demek oluyor ki Oltu’nun çok eksiği var. Tabii onlara da sormak istiyorum buradan; aynı teşkilattan olmanıza rağmen madem bu kadar projeniz vardı, neden götürüp belediye başkanına vermediniz? Böyle bir teşkilatçılık olur mu?” şeklinde eleştirilerde bulundu.
SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞMADI
Konuşmasında ilçede yaşanan sorunların bugün halen daha devam ettiğine atıfta bulunan Akbulut, “10 yıl önce suyumuz içiliyor muydu; içilmiyordu, bugün de içilmiyor. 10 yıl önce otoparkımız var mıydı; yoktu, bugün de yok. Yine 10 yıl önce umumi açık tuvalet var mıydı; yoktu, bugün de yok. İlçe dediğiniz bir bütün olarak, her şeyiyle şehir gibi olmalıdır, şehircilik anlayışıyla yönetilmelidir. Şehirler köy oldu, köyler şehir oldu sanki. Köylerde içilecek su var, şehirde yok. Şahsen milli görüşçü bir belediye başkanı bu şekilde yönetmiş olsaydı, ben onu bir daha aday göstermezdim. Beceremiyorsun, yapamıyorsun derdim.” dedi.
Yerel seçimlerin ülke ve ilçe için hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Saadet Partisi Oltu İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, demokratik ve huzur içerisinde bir seçim sürecinin yaşanması dileğini yeniledi.

 
El kaide soruşturmasında 5 tutuklama
 
Erzurumlu Kadınlar Saygı Zincirindeydi
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ilyas celik 1 Şubat 2014 Cumartesi 22:29

ALLAH yardimcin olsun inananlar seninle insalla kazanirsin

Yorumu oyla      6      4  
kerim 24 Aralık 2013 Salı 12:25

köylerede bekliyoruz. sayın başkan.

Yorumu oyla      6      4  
hasancoşkun 23 Aralık 2013 Pazartesi 21:57

sebahattin beye başarlar dilerim yolu açık olsun

Yorumu oyla      7      4  
oltulu can 12 Kasım 2013 Salı 17:57

Oltu için hayırlı olmasını diliyorum inşallah hayırlı çalışmalara vesile olur. Oltu yıllardır göç veriyor. İnşallah yeni belediye başkanı bu göçe engel olmak için çözüm üretir. işsizliğe inşallah çözüm üretilir. Rabbim hayırlı etsin.Başkan adayı değerli bir kardeşimiz.İyi çalışlılır ve ter dökülürse oltu saadet partisi kazanır. Halk tutunacak dal arıyor şu an .Alternatif bekliyor ama sesinizin yüksek çıkması lazım ki halk sesinizi duysun. selam ve dua

Yorumu oyla      8      4  
oltulu dadaş 12 Kasım 2013 Salı 00:08

Oltumuza hayırlı olsun. gerçekten kaliteli ve iddialı bir aday çıkardı saadet.hafiz abi ile beraber köy köy mahalle mahalle gezip bu seçimde belediyeyi saadet alır inş.Sayın başkan oltuda bir şeyler yapmak istedi.ama bu seçimde tüm aile saadet diyeceğiz .hayırlı olsun Sabahattin bey.

Yorumu oyla      9      4  
Şenkayalı 11 Kasım 2013 Pazartesi 22:32

Şimdiden oltuya hayırlı olsun. Oltunun gelişmesi demek şenkayanında gelişmesi demektir. Saadetin adayını tebrik ediyorum

Yorumu oyla      12      4  
abdulvahit aslan 11 Kasım 2013 Pazartesi 16:51

hadi hayırlı olsun

Yorumu oyla      9      4  
hasan çalışır 11 Kasım 2013 Pazartesi 14:49

Oltu için güzel gelişme.hayırlı olsun.oltuda bir değişime ihtiyaç vardı.inşallah Sebahattin bey oltuya çok şey katacak yeterliklikte bir kardeşimiz.

Yorumu oyla      10      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Köse’den çarpıcı tespit
Medya ve Mahremiyetin Sınırları” konulu ulusal sempozyumda konuşan Atatürk ...
Erzurum budur işte
M.AKDAĞ-Nene Hatun oradaydı, Alvarlı Efe oradaydı..Erzurum’un ruhu oradaydı.. ...
Oltulular Atatürk sevgisinde buluştu
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 75. Yıl dönümünde ...
 
Tan’a tepki yağıyor
Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMED) Başkanı Savaş Eğilmez, ...
Atatürk rahmet ve şükranla anıldı
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete ...
Saygı ve Şükranla anıyoruz
Bugün 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ...
 
İMO’dan milli birlik vurgusu
TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Erzurum ...
‘Adını onur ve kıvançla taşıyoruz’
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hikmet Koçak, “Kurtuluş destanımızın ...
Bir tepki de Türk Ocakları’ndan
Erzurum, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Giresun, Tokat ve Sivas illerinin ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva