ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 11 tutuklama
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
KADES sayesinde şiddetten kurtuldular
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
 Bingöl yolunda drone destekli trafik denetimleri sürüyor
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
Şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi
HABERLER>BÖLGEDEN
11 Kasım 2014 Salı - 02:40

‘Rahmet ve minnetle anıyoruz’

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 76’ıncı yılında, tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde saygı, şükran ve minnetle anıldı.

‘Rahmet ve minnetle anıyoruz’

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 76’ıncı yılında, tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde saygı, şükran ve minnetle anıldı.
AĞRI’DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76’ncı yıl dönümünde Ağrı’da düzenlenen törenlerle anıldı.
Sabah saatlerinde Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılması ile başlayan törenler, 09.05’te sirenler eşliğindeki 2 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Tören programı daha sonra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde devam etti. Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.
Yaklaşık iki saat süren program sonunda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri dağıtıldı. Programa Vali Dr. Mehmet Tekinarslan, 12. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yaşar, Belediye Başkan Vekili Nedim Erincik, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrenciler katıldılar.
ÇILDIR'DA 10 KASIM
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76. Yıl dönümünde Çıldır hükumet konağı önünde düzenlenen törenlerle anıldı.
Atatürk Anıtı önünde çelenk konulmasıyla başlanan anma töreninin ardından saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu. Bayrakların yarıya çekildiği, sirenlerin çalındığı saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu . Anma törenine Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç, 2. Hudut Tabur Komutanı Bülent Atmaca, Çıldır Belediye Başkanı Vekili Yavuz Onur, Çıldır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Barış Aşçı, Kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve halk katıldı.
Hükumet konağı önünde gerçekleştirilen çelenk koyma törenin ardından ise anma programı Çıldır Çok Programlı Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen programla devam etti. Konferans salonundaki programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Sosyal Bilgiler öğretmeni Uğur Çakıroğlu tarafından yapıldı. Öğrenciler hazırladıkları şiirleri okurken, hazırlanan slayt gösterisi ile Atatürk'ün hayatından kesitler sunuldu. Daha sonra Şehit Öğretmen Sezgin Yolcu YİBO okulu öğrencilerinden oluşan koro Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirilerek Atatürk konulu şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.
ADİLCEVAZ’DA ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI
Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde, 10 Kasım Atatürk’ün ölümünün 76. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.
 Anma programı ilk olarak Belediye Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başladı. Buradaki töreninin ardından İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programda öğrenciler tarafından Atatürk’ün hayatı anlatıldı ve Atatürk konulu şiirler ve şarkılar seslendirildi.
 Daha sonra günün anlam ve önemini belirten şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.
 Anma programına Adilcevaz Kaymakamı Özer Özbek, Belediye Başkanı Necati Gürsoy, AK Parti ilçe Başkanı A. Hamdi Tutçu, Adilcevaz Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Aktaş, İlçe Emniyet Müdürü Davut Küçüker, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kurbani Özdaş, kamu kurum amirleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
TATVAN’DA ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yıl dönümü nedeniyle Bitlis’in Tatvan ilçesinde anma töreni düzenlendi.
 Tatvan Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan tören, sirenlerin çalınması, saygı duruşu, bayrakların yarıya indirilmesi ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. Anma etkinlikleri daha sonra Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi’nde çeşitli etkinliklerle devam etti. Program günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrencilerin şiir okuması ve çeşitli etkinliklerle devam etti. Programın sona ermesinin ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve Tatvan 10. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Mustafa Yılmaz etkinliklerde yer alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektiler.
ELAZIĞ’DA 10 KASIM PROGRAMI
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 76. yıl dönümü nedeniyle Elazığ’da Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde program düzenlendi.
 Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Elazığ Valisi Ömer Faruk Koçak, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Yılmaz Uyar, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, İl Emniyet Müdürü Nihat İşlek, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sefer Resuloğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Mezre Ortaokulu tarafından düzenlenen programda okulun Türkçe öğretmeni Uğur Kıraç, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Programda ayrıca 8. Kolordu ve Garnizon Komutanlığı adına Kurmay Yüzbay Fatih Gökşin bir konuşma gerçekleştirdi. Programın son bölümünde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde gerçekleştirilen yarışmalarda dereceye girenlere protokol üyeleri tarafından plaket verildi. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Elazığ Belediyesi tarafından dereceye girenlere tablet bilgisayar hediye edileceğini kaydetti.
 Programın son bölümünde oratoryo gösterisi yapıldı ve Atatürk'ün sevdiği eserler seslendirdi.
ERZİNCAN’DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENLERİ
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde Erzincan’da törenlerle anıldı. Anma etkinliklerinin ilk bölümü Erzincan Belediyesi önündeki Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Anıta çelenk bırakılmasının ardından saat 09.05'te iki dakikalık Saygı duruşunda bulunuldu. Bayrakların yarıya indirildiği, sirenlerin çalındı, İstiklal Marşı okundu.
 Çelenk sunma törenine Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, 3. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Selçuk Bayraktaroğlu, mülki ve askeri erkan, kamu ve özel kuruluş temsilcileri, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce görevlendirilen okulların öğrenci grupları ve vatandaşlar katıldı.
Yapılan törenin ardından, İl Müftülük Konferans Salonunda Mustafa Doğan Anadolu Lisesi tarafından günün anlamına müteakiben program düzenlendi.
 Gerçekleştirilen program, Atatürk’ü anlatan video gösterimi ve öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam etti. Program da son olarak, öğrenciler tarafından hazırlanan “Selanik’ten Ankara’ya” adıyla Atatürk oratoryosu sergilendi.
HAKKARİ'DE ATATÜRK'Ü ANMA PROGRAMI
Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 76. yılında Hakkari'de düzenlenen törenle anıldı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 76. yılı münasebetiyle Hakkari Valiliği önünde düzenlenen törene Vali Yakup Canbolat, Belediye Başkan Vekili Ahmet Taş, AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin, askeri erkan, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Çelenklerinin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Ardından program Atatürk Kültür Merkezi’nde devam etti. Burada yapılan törende ise Atatürk'ün hayatından kesitler sunularak günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmalar yapıldı. Şiir ve düzenlenen çeşitli etkinliklerle devam eden anma programında alınan yoğun güvenlik önlemleri ise dikkatlerden kaçmadı.
IĞDIR’DA 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA TÖRENİ
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde Iğdır'da düzenlenen törenlerle anıldı.
Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene Iğdır Valisi Davut Haner, 5. Hudut Alayı ve Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Ali Kalyoncu, Belediye Başkanı Murat Yikit, daire amir ve müdürlerinin yanı sıra askeri erkan, siyasi parti il temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü salonunda devam eden programda günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalar yapıldı. Burada düzenlenen programda ise “Atatürk’ün Asker Kişiliği” anlatıldıktan sonra Atatürk’ün biyografisine yer verildi.
 Öğrencilerin okuduğu şiirlerin ardından Iğdır Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ‘Atatürk Oratoryosu’ sergilendi.
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 76. YIL DÖNÜMÜNDE ANILDI
Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kars'ta da ebediyete uğurlanışının 76. yılında düzenlenen tören ve etkinliklerle anıldı.
Atatürk'ü anma törenleri ilk olarak Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na sırasıyla Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı’nın çelenklerinin konulmasıyla başladı.
Çelenklerin konulmasının ardından tüm Yurtta olduğu gibi Kars'ta da, "Ti" sesi ile birlikte Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e saygı için 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından da İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı'nın ikinci yarsında ise Bayrak yarıya indirildi.
 Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Günay Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kenan Kalay, Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Baro Başkanı İbrahim Baştimar, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Törenlere daha sonra İl Kültür Müdürlüğü Salonu’nda devam edildi. Kültür Müdürlüğü Salonu’ndaki tören Saygı Duruşu, 10 yıl Nutku banttan dinletimesi ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Program Atatürk'ün biyokrafisinin okunması ve şiirler, Atatürk'ün gençliğe hitabesi ve Gençliğin Ata'ya cevabı, Atatürk Oratoryosu ve Atatürk'ün sevdiği şarkı ve türkülerin dinletilmesiyle sona erdi.
KAĞIZMAN’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENLERİ
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 76. yıldönümünde Kağızman’da törenlerle anıldı.
Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan konuşmaların ardından lise öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo gösterisi sunuldu. Daha sonra çeşitli alanlarda dereceyi giren öğrencilere hediyeler takdim edildi.
 Törene, Kağızman Kaymakamı Musa Üçgül, Garnizon Komutanı Binbaşı Sevgi Derya Çelik, Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Utku Şanlı, kurum amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
MUŞ'TA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENLERİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde Muş’ta çeşitli etkinliklerle anıldı.
Anma etkinlikleri, Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasından sonra, saat 09.05’te Atatürk’ün manevi huzurunda iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bu sırada Muş Belediyesi ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nün (AFAD) yanı sıra tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ait araçlar ve sivil otomobiller siren çaldı. İstiklal Marşı’nın ikinci kıtasından sonra bayraklar yarıya indirildi.
 Anma etkinliği daha sonra öğretmenevi konferans salonunda devam etti. Güzel Sanatlar Lisesi tarafından düzenlenen etkinliğe Vali Vedat Büyükersoy, Garnizon Komutanı Kurmay Albay İsmail Işık, Belediye Başkanı Feyat Asya, kamu kurum amirleri, askeri erkan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Anma törenleri, Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gösterilerin ardından sona erdi.
DARENDE’DE DE ANMA PROGRAMI
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76.yılında Malatya’nın Darende İlçesi’nde törenlerle anıldı.
Darende'de Hükümet Konağı önündeki törende Kaymakam Bünyamin Kuş, Belediye Başkanı Dr.Süleyman Eser, Garnizon Komutan Üstteğmen Rauf Özgenç ve Cumhuriyet Savcısı Fatih Yol tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.
 Öğrenciler tarafından Atatürk Anıtı yanında meşale yakıldı. Saygı duruşu ve İstiklal İstiklal Marşı'nın ardından tören sona erdi. Törene, ilçedeki yöneticiler ve siyasi parti başkanları ile sivil toplum örgüt yöneticilerinin yanı sıra öğrenciler de katıldı.
Anma töreni Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Çok Amaçlı Salonunda devam etti. Burada Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı sunum ve ardından Atatürk ile ilgili günün anlamı ve önemi hakkındaki konuşmalar yapıldı. Slayt ile öğrenciler tarafından, Atatürk'ün hayatı, Atatürk'ten son mektup, Atatürk'e göre Atatürk, Mustafa Kemal'e giden yol, gençliğe hitabı ve gençliğin Ata'ya cevabı, Atatürk Oratoryosu ve sevdiği şarkıları seslendirildi.
ATATÜRK’ÜN VEFATININ YILDÖNÜMÜ
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük devlet adamı ve asker Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76'ncı yıldönümü nedeniyle Malatya’da anma konferansı düzenlendi.
 Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlenen anma programına Vali Süleyman Kamçı, Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ve Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Çakır, daire müdürleri, askeri ve mülki erkan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra 10. Yıl Nutkunun Okunması banttan verildi. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından 10’ncu Yıl Marşı söylendi ve Seçme Marşlar ve Atatürk’ün sevdiği şarkıların sunumu yapıldı.
Malatya Lisesi Tarih Öğretmeni Erkan Erdoğan tarafından “Atatürk’ün Son Günleri” konulu konferans verildi.
ATATÜRK’ÜN ÖLÜMÜNÜN 76. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Atatürk ve arkadaşları, bu ülkede herkes özgür ve eşit yaşasın diye mücadele vermiştir” dedi.
 Atatürk’ün vefatının yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyan ve sonra partilerle birlikte basın açıklaması yapan CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “CHP’liler olarak Atamızın manevi huzurundayız. 76 yıldır Türk milleti her 10 Kasım’da saat 9’u 5 geçe aynı duyguları yaşıyoruz. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları ülkemize önemli şeyler kazandırdı. Bunların en önemlisi de Cumhuriyettir. Bu ülkenin kurtuluşu ve kuruluşu de önem ifade etmektedir. Atatürk, bu ülkenin bağımsızlığı, birliği ve beraberliği için mücadele etmiştir. Bu ülkede herkes özgür ve eşit yaşasın diye mücadele vermiştir. Biz de bu mücadelelerin izinde olduğumuzu tekrarlıyoruz” ifadelerini kullandı.
VAN’DA 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde Van’da düzenlenen törenlerle anıldı.
Valilik bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan anma törenine Van Valisi Aydın Nezih Doğan, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Barutçu, Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdulbasit Bildirici, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, öğrenci ve askeri erkan katıldı. Çelenk sunma ve İstiklal Marşı’nın ardından törene Van Valiliği Sanat Çadırı’nda devam edildi. Buradaki programda askeri bando eşliğinde Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencileri Atatürk’ün sevdiği şarkılrı seslendirdi. Atatürk’ün hayatını anlatan konuşmaların ardından, 10 Kasım ile ilgili düzenlenen şiir, resim, kompozisyon ve atletizm dalında dereceye giren örencilere ödülleri verildi.
 Mesut Özata Anadolu Lisesi öğrencileri Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Ata’ya Cevabı’nı okumasının ardından program son buldu.
 

 
Ciyavul güven tazeledi
 
Erzurumspor bir ilk peşinde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘AK Parti bir hizmet davasıdır’
AK Parti Aydıntepe ilçe başkanlığına, yeniden Siyami Kabak getirildi.
‘Benim sözüm de havada kaldı’
AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Karsspor tesislerin elektriğinin ...
Erzincan Cumhurbaşkanı’nı ağırlayacak
AK Parti Erzincan İl Başkanlığı'nca düzenlenen toplantıda Cumhurbaşkanı ...
 
Kazlar askıya çıktı
Çıldır ilçesinde kazlar kesilip, temizlenip kuruması için hazırlanan askılarda yerini aldı.
Aşkale’de Aşure Günü etkinliği
Aşkale İlçesi’nde Muharrem ayı ve Aşure günü dolayısı ile Aşkale Hayır ...
Arpaçay da 94.yıl coşkusu
Kars’ın Arpaçay İlçesi’nin düşman işgalinden kurtuluşun 94. Düzenlenen ...
 
Yaylada mahsur kalan köylüler kurtarıldı
Ardahan'ın Hanak ilçesi Koyunpınar Köyü yaylasında kar yağışı ve tipi ...
Doğu’nun yarısında yaz, yarısında kış var
Türkiye'nin bir bölümü kar altında kalırken, Doğu Anadolu Bölgesi'nde ...
Aras cinayeti aydınlatıldı
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde ikinci kattaki bir evin balkonundan düşerek ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva