ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Çiftçi Erzurum orman varlığını değerlendirdi
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nisan ayı enflasyon rakamları açıklandı
Nafiz Kotan’a vefa
Nafiz Kotan’a vefa
Ilıcalı Ailesi yasta
Ilıcalı Ailesi yasta
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
Bakan Tekin’den Diyarbakır annelerine destek
HABERLER>SPOR
11 Kasım 2014 Salı - 02:43

Erzurumspor bir ilk peşinde

Sakat futbolcu sayısı üçe yükselen Erzurumspor 3’üncü lig serüveninde kendisine en ters gelen Kahramanmaraş Belediyespor maçında puan ya da puanlar alarak süreci tersine çevirmek peşinde.

Erzurumspor bir ilk peşinde

Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 7’inci haftadaki Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasından sonra 11’inci haftada İstanbul Güngörenspor’u yenerek evinde  2’inci galibiyetini alan Erzurumspor bu hafta deplasmanda gurup 9’uncusu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Mavibeyazlı ekip 2012-2013 sezonunda iki maçta da yenildiği Kahramanmaraş Belediyespor karşısında puan arayacak.
İKİ MAÇI DA KAYBETTİK
Erzurumspor Yine Taşkın Güngör yönetiminde tamamladığı 2012-2013 sezonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile 2 kez karşılaşmış, iki maçını da kaybetmişti. Erzurumspor kendi sahasında 28 ekim 2012’de oynadığı maçta 2-1 yenilmiş, mavibeyazlı ekibin golünü 11’inci dakikada Cabir Coşar kaydetmişti. Erzurumspor 8 mart 2013’te deplasmanda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 3-1 yenilmiş, Erzurumspor’un tek golünü 87’de Fatih Arat kaydetmişti.
KAHRAMANMARAŞ TERS GELİYOR
Sakat futbolcu sayısı üçe yükselen Erzurumspor 3’üncü lig serüveninde kendisine en ters gelen Kahramanmaraş Belediyespor maçında puan ya da puanlar alarak süreci tersine çevirmek peşinde. Santrfor sıkıntısı had safhada olan, kanatlardan gelen topları gole çevirecek santrforu bulunmayan mavibeyazlılar  bir ilki gerçekleştirmeyi hedefliyor.
KAHRAMANMARAŞ’IN LİG SEYRİ
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 15 puanla 9’uncu sırada bulunuyor. Kahramanmaraş ekibi oynadığı 11 maçta sadece 3 galibiyet alırken, 6 maçını beraberlikle tamamladı, 2 maçını da kaybetti. Kahramanmaraş Belediyespor 11 maçta 9 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.
GALİBİYETLERİNİ İÇ SAHADA ALDILAR
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor tam bir iç saha ekibi. Takım aldığı galibiyetlerin tümünü evinde elde etti. İç sahada oynadığı 5 maçta 3 galibiyet alan ekip, bir maçta berabere kaldı, bir maçını da Orhangazispor’a kaybetti.  İç saha maçlarında 6 gol atan Kahramanmaraş Belediyespor kalesinden ise 2 gol çıkardı ve topladığı 10 puanla iç saha performans sıralamasında 5’inci sırada yer aldı.
DEPLASMANDA GALİBİYETLERİ YOK
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Erzurumspor’un aksine dış sahada hiç maç kazanamadı. Deplasmanda 6 maça çıkan ekip, 5 maçını beraberlikle tamamladı, sadece Van Büyükşehir Belediyespor’a 1-0 yenildi. Deplasmanda 3 gol atan ekip, 4 gol yedi ve topladığı 5 puan ile, gurup dış saha performans sıralamasında 10’uncu sırada yer bulabildi.
İÇ SAHA MAÇLARI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor evinde oynadığı Bergama Belediyespor maçını 1-0, Etimesgut Belediyespor ve Bayburt Gurup özel idare maçını ise 2-0’lık sonuçla kazandı. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Sandıklıspor ile 1-1 berabere kalırken, Orhangazispor’a 1-0 yenildi.
DEPLASMAN MAÇLARI
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor deplasmanda Sakaryaspor, İstanbul Güngörenspor ve Ankara Demirspor maçlarında 0-0, Beylerbeyispor maçında 1-1, Erzin Belediyespor maçında ise 2-2’lik sonuçlar elde etti. Kahramanmaraş ekibi deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor’a ise 1-0 yenildi. Kupada iki maç oynayan ekip Nevşehirspor’u 1-0 yenerek ikinci tura çıktı, Kayserispor’a ise 7-0 kaybederek kupadan elendi.
ERZURUMSPOR’UN LİG SEYRİ
Evinde 2’inci kez maç kazanma sevinci yaşayan Erzurumspor 11 maçta 5’inci galibiyetine ulaştı. 3 maçta berabere kalan ve 3 maçından ise puansız ayrılan mavibeyazlı ekip attığı 13 gole karşılık, kalesinden 9 gol çıkardı. 11 maçta 18 puan toplayabilen mavibeyazlılar Spor toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 5’inci sırada kaldı.
6 MAÇTA 2 GALİBİYET
Erzurumspor kendi evinde 6 maça çıktı. Bu maçlardan Van Büyükşehir Belediyespor ve İstanbul Güngörenspor maçlarını kazanabilen Erzurumspor, 2 maçtan 1, diğer 2 maçtan ise puansız ayrıldı.İç saha maçlarında 6 gol atabilen mavibeyazlılar, 3 golü kalesinden çıkardı. Erzurumspor 11’inci hafta sonunda iç saha performans sıralamasında 8’inci sıraya çıktı.
DEPLASMAN FARKLILIĞI
Erzurumspor deplasman maçlarında ise farklılığını korudu. 5 deplasman maçından 3’ünü kazanan, bir yenilgi ve beraberlik alan mavibeyazlı ekip, dış sahada 7 gol attı, 6 golü ise ağlarında buldu. Deplasman performansıyla övgüleri toplayan Erzurumspor 11 haftalık süreçte dış saha performansı bakımından 3’üncülüğünü korudu.
ERZURUMSPOR İÇ SAHA
Erzurumspor iç saha maçlarında Ayvalıkgücü  Belediyespor ve Sakaryaspor’a 1-0’lık sonuçla yenildi. Balçova Yaşamspor’la 1-1, Beylerbeyispor ile 0-0 berabere kalan mavibeyazlı ekip, Van Büyükşehir Belediyespor maçını 4-0, üç hafta sonra da İstanbul Güngörenspor maçını Fatih Gültekin’in penaltı golüyle 1-0 kazandı.
DEPLASMAN MAÇLARI
Gurupta deplasman takımı diye adlandırılan Erzurumspor Kayseri Şekerspor ve Etimesgut Belediyespor’u 2-1, Sandıklıspor’u ise 1-0 yendi. Bergama Belediyespor maçını 10 kişi kalması yüzünden 3-1 kaybeden Erzurum ekibi, Orhangazi maçında da aynı şansızlığı yaşadı. Yarım saat on kişiyle oynadığı maçı 1-1 tamamladı.
10 MART 2013’TEKİ MAÇ
Erzurumspor 10 mart 2013’te delasmanda oynadığı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçını 3-1 kaybetmişti. Erzurumspor maçı Erhan Kırcı, Fatih Gültekin, Cabir Ateş, Muhammed Emin Bakan,  (Fatih Arat), Muhammet Fettahoğlu, Emrah Bayram,  (Güner Okay), Ekrem Sütçü, Kemal Akbaba, Zafer Doğan, Samet Altıntaş (İsmail Arslan), Erdinç Pekgöz’lü kadrosuyla tamamlamıştı.
HAFTANIN MAÇLARI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta haftanın en önemli iki maçı 9’uncu sıradaki Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile Erzurumspor, 6’ıncı sıradaki Beylerbeyispor ile 2’inci sıradaki Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanacak. Gurupta 3’üncü sırada bulunan Ankarademirspor 13’üncü Bayburt Gurup Özel idare, 4’üncü sıradaki Sİlivrispor ise 14’üncü sıradaki İstanbul Güngörenspor ile deplasmanda oynayacak. Lider Sakaryaspor ise evinde 8’inci sırada ye alan Erzin Belediyespor’U ağırlayacak.
KAHRAMANMARAŞ PERFORMANS
İÇ SAHA
Kahramanmaraş B.Ş.B  1-1  Sandıklıspor 
Kahramanmaraş B.Ş.B  1-0  Bergama Belediyespor 
Kahramanmaraş B.Ş.B  2-0  Etimesgut Bld. Spor 
 Kahramanmaraş B.Ş.B  0-1  Orhangazispor
Kahramanmaraş B.Ş.B  2-0  Bayburt Grup Özel İdare

DEPLASMAN
Sakaryaspor A.Ş.  0-0  Kahramanmaraş B.Ş.B
Van Büyükşehir Belediyespor  1-0  Kahramanmaraş B.Ş.B 
Beylerbeyispor  1-1  Kahramanmaraş B.Ş.B 
İstanbul Güngörenspor  0-0  Kahramanmaraş B.Ş.B
Erzin Belediyespor  2-2  Kahramanmaraş B.Ş.B
 Ankara Demirspor  0-0  Kahramanmaraş B.Ş.B 

KUPA
Nevşehir Spor Gençlik  0-1  Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor 
Kayserispor  7-0  Kahramanmaraş B.Ş.Belediyespor 

ERZURUMSPOR PERFORMANSI
İÇ SAHA
 Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor
 Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor
 Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş.
Erzurumspor  4-0  Van Bşb
 Erzurumspor  0-0  Beylerbeyispor
Erzurumspor   1-0 İstanbul Güngörenspor
 DIŞ SAHA
 Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor
 Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor
 Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor
  Etimesgut Bld. Spor  1-2  Erzurumspor
 Orhangazispor  1-1  Erzurumspor
 KUPA MAÇLARI
 Arsinspor  0-1  Erzurumspor
 Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor
  Akhisar Belediye 2-1  Erzurumspor

12.HAFTA PROGRAMI
İstanbul Güngörenspor - Silivrispor  14-4
Bayburt Grup Özel İdare - Ankara Demirspor 13-3
Bergama Belediyespor - Sandıklıspor  12-16
Van Büyükşehir Belediyespor - Balçova Yaşam Spor 17-11
Beylerbeyispor - Ayvalıkgücü Bld.Spor 6-2
Kahramanmaraş B.Ş.B.- Erzurumspor  9-5
Sakaryaspor A.Ş.- Erzin Belediyespor 1-8
Etimesgut Bld. Spor - Kayseri Şekerspor 15-18
Orhangazispor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor 7-10

 

 
‘Rahmet ve minnetle anıyoruz’
 
Erzurumspor’un 11’inci hafta en’leri
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
otorite 11 Kasım 2014 Salı 12:35

arkadaş yukarda yorum yapmışsın kanatlardan gelen topları gol ile sonuçlanmadığını yazmışsın nasıl maç izlemek bu kanatlardan kaç tane top geliyor da gole çevrilmiyor bırakın bu işleri siz önce kanat oyuncusu alın bırakın forvet işlerini

Yorumu oyla      6      4  
MARAŞ 11 Kasım 2014 Salı 06:35

van belediye spporun kendi evinde ve ligde aldığı tek galibiyet Kahramanmaraş belediye spora karşı aldığı galibiyettir.Bizim iç ve dış saha performansının tersi bir durum da maraş takımı .Maraş takımı evlerinde iyi iken , deplasmanda kötüler.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buz Okulu Projesi uygulama safhasında
Erzurum GHSİM belirlenen 12 pilot okuldan taşıyacağı öğrencileri müsabık ...
Atlı Cirit’te Erzurum damgası
Atlı Cirit Türkiye Şampiyonası finali Antalya’da tamamlandı. 3 gün süren ...
Cirit sahasında gözyaşı
. Finalin son günü yaşanan at ölümü ise yarışları izleyen çocukları ağlattı. ...
 
Sakaryaspor liderlik koltuğunda
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta 11’inci hafta karşılaşmaları tamamlandı. ...
Kötü oyun, iyi sonuç...!
Erzurumspor İstanbul Güngörenspor maçını kazanarak puanını 18’e çıkardı, ...
ETÜ’de okçuluk seferberliği
Erzurum Teknik üniversitesi(ETÜ)’de geleneksel spor dalları içine de giren ...
 
Karabacak başarısıyla örnek oldu
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Atatürk Yetiştirme ...
Gör tecrübelerini minik güreşçilerle paylaştı
. Güreşe memleketi Oltu’da başladığını aktaran Şampiyon Güreşçi Gör, tecrübelerini ...
Curling sezonu açıldı
İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü önderliğindeki Curling antrenmanları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva