ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>EĞİTİM
20 Ağustos 2011 Cumartesi - 03:59

Özel Güneş'ten büyük başarı

Basın açıklamasını Özel güneş ilköğretim Okulu Müdürü Musa sönmez, rehberlik ve psikoloji danışman Abdülhamit Yıldırım ve okulun eğitim koordinatörü kemal tunç yaptı.

Özel Güneş ten büyük başarı

Toplantıya katılanlara Okul Müdürü Sönmez, 2011 yılı yapılan SBS ve diğer sınavlarla ilgili resmi sonuçlarını dağıttı. Sönmez şu açıklamada bulundu.

ÖNEMLİ BAŞARI

2011 yılının da Özel Güneş ilköğretim yılı için çok daha parlak ve yine başarılarla geçti. Bu başarıların bazılarını resmi rakamlarla kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz. Okulumuz Erzurum da sınavlardaki birinciliğini bu yılda korudu. Öncelikle sınava giren tüm öğrencileri ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Geleceğimizi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi aslında yarının Türkiye sininde nasıl şekilleneceğini gösterecektir.  Bu yıl da milli eğitim müdürlüğümüzün hazırladığı ilköğretim okulları arasındaki bilgi ve kültür yarışmasında özel güneş okulumuz birinciliğini devam ettirdi. Her yıl yapılan Erzurum matematik fen olimpiyat yarışmasında okulumuz öğrencileri bu yılda Erzurum birincisi olmuşlardır. Yine Türkiye geneli yapılan 2011 SBS sınavlarında okulumuz ve öğrencilerimiz üstün bir başarıya imza attılar. Erzurum eğitim tarihinin en büyük başarısını sergilediler. Türkiye de 32797  ilköğretim okulu arasından Özel Güneş Okulumuz Türkiye 68. si olmuştur. Okulumuz Türkiye de ilk 100 ilköğretim okulu arasında Erzurum’u temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. SBS’de alınan sayısal resmi verileri siz değerli basın mensupları ile paylaşmak istiyoruz.

ÖZEL GÜNEŞ EĞİTİMDE MARKA

Okulumuz. SBS 8. sınıflarda 439.305 orta öğretim yerleştirme puanı ile Erzurum il birincisi olmuştur. SBS de alına bu derecemiz sayın ilçe kaymakamımız ve sayın il milli eğitim müdürlüğümüz tarafında resmi başarı belgeleri ile tescillenmiştir. SBS de 8. sınıf öğrencilerimizden bedir han okta tüm sorulara cevap vererek 500 tam puan almıştır. Yine öğrencilerimizden Fatmanur Dilruba Bingöl  497 puan ile polis koleji Türkiye 3. sü  SBS sınavı üç yılın ortalaması ile Türkiye 27.si ve Erzurum 2. olmuştur. Yine okulumuz bu yıl yapılan askeri liseler sınavında büyük bir başarı sağladı. Öğrencimiz Muhammed Raşit İncioğlu askeri liseler  Erzurum birincisi olmuştur.  Okulumuz bu yıl 57 mezun verdi bu mezunlarımızın 26 sı fen liselerine yerleşerek büyük bir rekora daha imza attılar yani her iki öğrencimizden biri artık fen liselerine göndermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Tüm öğrencilerimiz liselere yerleştirildi. Böylece %100 kazandırma yerleştirme başarısı gösterildi. Bu öğrencilerimizin 45 i 45o puan ve üzerini , 1o u 490 puan ve  üzerini almışlardır. Okulumuz 7. sınıf SBS sınavında da çok büyük bir başarıya imza attı. Öğrencilerimizden Elif Temur ve Sılay Bostan sorulan tüm sorulara doğru yanıtlayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincileri olmuşlardır. Bu başarılarımız resmi ve belgeleri ile kamuoyu ile paylaşarak Erzurum eğitimine katkıda bulunmanın sevinci içerisindeyiz. Okulumuz her yıl olduğu gibi bu yılda okul başarıları ile ilgili kamuoyunu bilgilendirmiştir. Bu üstün başarılarda emeği geçen eğitim ve öğretim kadrosuna, sayın velilerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz. ALLAHA hamdolsun okulumuz bu yılda kendisine yakışanı yaptı.

Türkiye’nin en başarılı  ilk 100 okulu içerisinde 68. sırada Erzurum u Türkiye genelinde 32797 okul arasında temsil etme bizleri son derece mutlu etmiştir. 

 
Selçuklu mezarlığı ayağa kalkıyor
 
Devlet Övünç Madalyası'yla onurlandırıldı
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
1 Temmuz 2014 Salı 04:12

BAŞARILAR TAKTİRLER

Yorumu oyla      7      4  
H.sonmez 30 Kasım 2013 Cumartesi 20:34

Takip ediyorum ve taktir ediyorum başarılar

Yorumu oyla      6      4  
IŞIN ÇINAR 21 Ağustos 2011 Pazar 14:27

Erzurum'a yakışanı yaptığınız için sizleri tebrik ederim.Kendi adınızı kendiniz oluşturarak bu başarıyı elde ediyorsanız bu azımsanacak,küçümsenecek ve umursanmayacak bir durum değildir. Ismarlama markaları şehir dışından getirip dış görünüş okulları oluşturmanın zamanı geçti.Artık Erzurum halkı özü araştırıp çocuklarını kaydediyor.ARTIK ŞEKİL OKULLARI DEĞİL,İÇERİK OKULLARI İSTİYORUZ ERZURUMDA.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayıltan sınavlar başladı
Erzurum Atatürk Üniversitesi'ne (AÜ) bağlı Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu ...
Yurttaş'tan 'sanat sitemi'
Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi ...
Çaylar TDP’den
Erzurum Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ...
 
Öğretmen adaylarına müjde
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, bakanlık görevi süresince öğretmenlerin ...
A.Ü. ailelerin nabzını tuttu
Erzurum Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin boşanma davası açan 700 kişiyle ...
Cambridge sınavında üstün başarı
İhsan Doğramacı Vakfı Erzurum Laburatuvar Lisesi 10. sınıfta okuyan 62 ...
 
A.Ü'den yeni bir ilk
Mühendislik fakültesi artık washington accord küresel anlaşması’nın bir üyesi
'Her şey Eğitim için'
Erzurum'da bir köy okulunda görev yapan iki öğretmen, tatillerinden fedakarlık ...
Erzurum’a tarih gezisi
Türkiye genelindeki tüm illerden toplamda 6 bin 500 ilk ve ortaöğretim ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva