ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>GUNCEL
2 Haziran 2016 Perşembe - 13:33

Onlarla övünüyoruz..

Oltulu İlhami Aktaş Nevşehir, Şişli Kaymakamı Aşkaleli Salih Işık Amasya, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Horasanlı Davut Gül Sivas, Batman Valisi Oltulu Azmi Çelik Eskişehir ve Urfa Valisi Tortumlu İzzettin Küçük ise Bursa Valiliğine atandı.

Onlarla övünüyoruz..

Oltulu İlhami Aktaş Nevşehir, Şişli Kaymakamı Aşkaleli Salih Işık Amasya, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Horasanlı Davut Gül Sivas, Batman Valisi Oltulu Azmi Çelik Eskişehir ve Urfa Valisi Tortumlu İzzettin Küçük ise Bursa Valiliğine atandı.

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile Sivas’ta yılın Kaymakamı seçilen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanı Davut Gül, Sivas’a Vali olarak atandı.

SİVAS’TA YILIN KAYMAKAMI SEÇİLMİŞTİ

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesi ile Sivas Valisi Alim Barut merkeze alındı, onun yerine İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanı Davut Gül atandı. Davut Gül, Sivas'ta Gürün ve Şarkışla'da uzun yıllar kaymakamlık görevlerinde bulundu ayrıca yılın kaymakamı ödülüne layık görüldü. Davut Gül, kaymakam olarak bulunduğu Sivas'ta ilk kez vali olarak görev yapacak. Gül'ün Sivas Valiliğine atanması Erzurum’da memnuniyetle karşılandı.

ÇALIŞMA HAYATI BAŞARILARLA DOLU DAVUT GÜL KİMDİR?

1974 yılında Erzurum Horasan ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Horasan'da liseyi Kadıköy Mehmet Beyazıt Lisesi'nde bitirdi. Kıbrıs Yakındoğu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2000 yılında Gaziantep'te kaymakam adayı olarak mesleğe başladı. Muğla- Kavaklıdere, İzmir-Kemalpaşa ilçesinde kaymakam vekilliği, İngiltere'de yurtdışı stajı AÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde yüksek lisans yaptıktan sonra asaleten Kırklareli-Kofçaz Kaymakamı olarak atandı. 2003-2005 Şirvan Kaymakamlığı, 2005-2006 yıllarında Karaman Vali yardımcılığı, 2006-2009 yıllarında Gürün Kaymakamı olarak görev yaptı. Türk İdareciler Derneği tarafından 2009 yılında Yılın Kaymakamı seçilerek Şehit Kaymakam Ersin Ateş Ödülü'ne layık görüldü. Gördes ve Şarkışla Kaymakamlığı yapan, 2015'te İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Daire Başkanlığına atanan Davut Gül, İngilizce ve Fransızca bilmektedir.

NEVŞEHİR VALİSİ İLHAMİ AKTAŞ

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Valiler Kararnamesine göre Nevşehir Valiliğine, İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı İlhami Aktaş atandı.

İLHAMİ AKTAŞ KİMDİR?

İlhami Aktaş 1970 Erzurum Oltu doğumludur. 1987 İstanbul Siyasi Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Aktaş Bolu Gökkaya Kaymakamlığı, Kastamonu Devrekhani Kaymakamlığı, Bayburt Demirözü Kaymakamlığı, Erzincan Tercan Kaymakamlığı, Antalya Finike Kaymakamlığı, Mahalli idareler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü ve Daire Başkanlığı, İçişleri Bakanlığında Personel Genel Müdürlüğünde Daire Başkanlığı görevlerini yaptı. İlhami Aktaş Evli ve iki çocuk babasıdır.

AMASYA VALİSİ SALİH IŞIK

1 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazete Vali atama kararnamesinde eski Şişli Kaymakamı Salih Işık Amasya Valiliğine atandı.

SALİH IŞIK KİMDİR?

1965 yılında Erzurum'un Aşkale ilçesinde doğan Salih Işık ilk, orta ve lise öğrenimimi Erzurum`da tamamladı. 1984-1988 yılları arasında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü okuyarak mezun oldu. 1990 yılında Denizli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. 3 yıllık adaylık dönemi içerisinde İngilizce, bilgi ve görgü arttırmak amacı ile İngiltere`de bulundu. Yine adaylık dönemi içerisinde Adıyaman Gölbaşı ve Kastamonu İhsangazi İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Asalete 1994 yılında Konya Derbent Kaymakamlığında atandı. Daha sonra sırası ile Diyarbakır Kulp Kaymakamlığı, Gümüşhane Vali Yardımcılığı, Kastamonu Cide Kaymakamlığı, Isparta Şarkikaraağaç Kaymakamlığı ve Antalya Kumluca Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 19 Temmuz 2013 tarihinde 2013/463 Sayılı Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Şişli Kaymakamlığına atandı. Salih Işık 1 Haziran 2016 itibariyle yeni Amasya Valisi oldu.  Salih Işık, İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

ESKİŞEHİR VALİSİ AZMİ ÇELİK

1967 yılında Erzurum ili Oltu ilçesinde doğdu. İlk ve Orta öğrenimini Oltu'da tamamladıktan sonra 1984 yılında İstanbul Ünv. S.B.F. kazandı. 1988 yılında mezun oldu. 1992 yılında Kaymakam Adayı olarak Trabzon'da göreve başladı. Kastamonu – Azdavay, Bayburt- Aydıntepe, Batman – Kozluk, Diyarbakır – Çermik, Isparta – Şarkikaraağaç Kaymakamlıklarından sonra 2004 yılında Havza Kaymakamlığına atandı. 2008 yılı Ağustos Ayı’ndan bu yana Yenişehir’de görev yapan Azmi Çelik, Evli ve 2 çocuk babasıdır.

BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Valiler Kararnamesi 1 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. 50 ilde değişiklik yapılan Valiler Kararnamesi içerisinde Bursa Valiliğine Şanlıurfa eski Valisi İzzettin Küçük atandı.

 İZZETTİN KÜÇÜK KİMDİR?

1 Kasım 1964 yılında Tortum’da  dünyaya gelen İzzettin Küçük, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Yüksek Lisansını Sakarya Ünivversitesinde tamamlayan İzzettin Küçük, Eflani ve Pehlivanköy Kaymakamlığı görevini yürüttü. İzzettin Küçük ayrıca, Abana, Aydıntepe Kaymakamlıkları, Siirt Vali Yardımcılığı ve Pamukova, Safranbolu Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 4 Ağustos 2008 tarih ve 2008/10307 Sayılı Müşterek Kararname İle Üsküdar Kaymakamlığı görevine atanmıştır. 13 Mayıs 2010 tarihli kararname ile Karabük Valisi olmuştur. 16 Şubat 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle de Şanlıurfa Valisi olmuştu. 1 Haziran 2016 tarihli Resmî Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ün Bursa Valiliğine atandığı duyuruldu.

 
Erzurum manasıyla bütünleşen yatırım
 
“Alman Meclisi tarihi bir hata yaptı”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir Yandırmaz’ı ağırladı
Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) 3. Daire Başkanı Metin Yandırmaz, ...
‘Çözüm, terör örgütünün defolup gitmesidir’
Başbakan Binali Yıldırım, "Eğer bu terör örgütü, ülkeyi bölme heves ve ...
Ala: ‘Milleti örnek alacaksınız’
Ala, ‘"Bizim dönemlerimizde en önemli misyon olarak 'Millete örnek olacaksınız' ...
 
Azizoğlu Erzurum Valiliğine atandı
Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu Erzurum Valiliğine atandı, Erzurum Valisi ...
Sekmen: “Erzurum’u yeniden inşa ediyoruz”
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Doğu’nun başkenti ...
Büyükşehir’den bin 700 aileye Ramazan desteği
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı için bin 700 kişiye gıda yardımı yaptı.
 
Erzurum’da 1904 Aile hayırda yarışıyor
Erzurum Valiliği öncülüğünde kurulan Uluçınar Vakfı kimsesizlerin umudu olmaya devam ediyor.
Altıparmak’a Türk Dünyası teşekkürü
Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine ...
Yüksel, Antalya'ya atandı
Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan atandı.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva