ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
TOBB’dan Karaca’ya başarı plaketi
TOBB’dan Karaca’ya başarı plaketi
Mart ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Mart ayı bilimsel teşvik ödülleri sahiplerini buldu
Yücelik ailesi yasta
Yücelik ailesi yasta
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum’da DEAŞ operasyonu
Erzurum’da Narkoçelik-15 operasyonu
Erzurum’da Narkoçelik-15 operasyonu
HABERLER>GUNCEL
4 Nisan 2011 Pazartesi - 00:58

Olur’a TOKİ damgası

Erzurum’un Olur ilçesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan öğrenci yurdu, ilköğretim okulu, lojman ve çok amaçlı salonla yepyeni bir çehreye kavuşuyor. İnşasına komplike bir yatırım olarak 2009 yılı sonunda başlanan eğitim kompleksinde, 240’ar kişilik 2 öğrenci yurdu, 15 derslikli ilköğretim okulu ile öğretmen lojmanı ve çok amaçlı bir de salon bulunuyor.

Olur’a TOKİ damgası

SAMET ÖZÜNAL(GHA) – Erzurum’un Olur ilçesi, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan öğrenci yurdu, ilköğretim okulu, lojman ve çok amaçlı salonla yepyeni bir çehreye kavuşuyor. İnşasına komplike bir yatırım olarak 2009 yılı sonunda başlanan eğitim kompleksinde, 240’ar kişilik 2 öğrenci yurdu, 15 derslikli ilköğretim okulu ile öğretmen lojmanı ve çok amaçlı bir de salon bulunuyor.
EĞİTİM KOMPLEKSİ
Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılan eğitim kompleksi hakkında bilgiler verdi. Olur Belediye Başkanlığı’nın girişim ve teklifi doğrultusunda ilçeye kazandırılan eğitim yatırımlarının, bölgenin çehresini değiştireceğini anlatan Rüstem Polat, “TOKİ’nin yapımını yürüttüğü eğitim yatırımı, kendi içerisinde bir kompleks niteliği taşıyor. Kız ve erkek öğrenciler için 240’ar kişilik 2 ayrı öğrenci yurdunun yanı sıra, 15 derslikli bir ilköğretim okulu, öğretmen lojmanı ve ayrıca çok amaçlı bir de salonun bulunduğu kompleks, ‘Kuzey’in İncisi’ olan ilçemize eğitim merkezi sıfatı da kazandıracak.” dedi.
Olur’a söz konusu yatırımın kazandırılmasında belediye olarak talep eden ve her türlü desteği veren konumunda bulunduklarını anlatan Belediye Başkanı Rüstem Polat, yatırım için 20 dönümlük arazinin tahsis edilmesinde önemli bir rol üstlendiklerini söyledi. Yatırımın maliyetinin 12 milyon 150 bin lira olduğuna dikkati çeken Başkan Polat, “Eğitim anlamında bir kalemde böylesine büyük bir yatırımın sahibi olacağımız için mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.
POLAT: OLUR İLÇESİNİ YENİLİKLERLE BULUŞTURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
Eğitim kompleksinin yüzde 95 oranında tamamlandığını, önümüzdeki günlerde de açılışının yapılacağını bildiren Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, bu yatırım sayesinde ilçenin iyice cazibe ve çekim merkezi haline geleceğini dile getirdi.
Olur Belediyesi olarak, ilçenin alt ve üstyapı ihtiyaçlarını ortadan kaldırdıklarını ve Türkiye’nin borçsuz ilçe belediyeleri arasında bulunduklarını vurgulayan Başkan Rüstem Polat, “Rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında sosyal etkinliklere de önem veriyoruz. Hizmet dönemimiz içerisinde Olur’da birbirinden ayrı 6 festival düzenledik. Bu tip etkinliklerle hem Erzurum’un, hem de Erzurum dışında yaşayan Olurluların ilgisini ilçemize çekeceğiz. Bunun dışında ilçe için yeni projelerimiz ve çalışmalarımız olacak. İlçe halkımızın desteği ve ilgisiyle daha birçok alanda yenilikler yapacak, yeni hizmetlerle Olur’u tanıştırmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
olurdan 4 Nisan 2011 Pazartesi 14:02

gazetenizde yine bir komediye yer vermişsiniz tebrikler.Bu yibo sadece oluramı yapılmış 18 ilçe arasında acaba bizim etrafımızda ki ilçelerin hepsinde var en sonda olur a yepılmış velhasıl yibolar bir devlet politikası olarak taşımalı eğitimin yükünden kurtulmak daha iyi eğitim vermek için yapılmaktadır bu kadar kabarık rakamlarla anlatmaya gerek yok kendisine sorun belediyeye ait en ufak bir yatırımı varmı bırakın bir binayıda bir kulübe yapmış mı sokaklar çamur ve pislikten geçilmiyor alt yapı problemi yok demiş 50 yıllık asbestli burolarla su içiyoruz yine 50 yıllık buz borularla yapılan kanalisazyonla idare ediyoruz toprağın altından haberi varmı bu kanalisazyon nereye akıyor hepsi yalan 3-5 aşığa para verip kendini övdürtmekten başka meziyeti yok gerçi kendiside itiraf etmiş yazının sonunda borcu yok(3 ay önce belediyeye itfaiye pikap makam arabası aldı krediyle borç sayılmıyor) bu diye buda yalan ama sen bir şeyler yapmassan borcunda olmaz başka tasanda olmaz..

Yorumu oyla      6      4  
OLURLU 4 Nisan 2011 Pazartesi 11:55

yanlız resim güzel okul güzel ama belediye yok ortada sular akmaz altyapı yok,her taraf çamur çukur personel yok sadece yanlaşlara herşey var

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ovit açılmayı bekliyor
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın memleketi Rize ile Sağlık Bakanı Recep ...
Bahçeli'ye Türkeş hatırlatması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Fethullah Gülen ilgili yaptığı açıklamalara ...
EKSPOMED 2011’de Aziziye Fırtınası
Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri, EKSPOMED 2011 Uluslararası ...
 
Hızlı Tren’de proje tamam, sıra ihalede
Sivas-Erzincan arasındaki hızlı tren projesi güzergahını inceleyen Türkiye ...
Yerel Basında 1 Nisan şakası
Erzurum’da yerel olarak yayımlanan Palandöken Gazetesi’nde köşe yazarı ...
Dernekçiliği bilmiyoruz..!
Dernek sayısı itibariyle Türkiye ortalamasının üzerinde bir yere sahip ...
 
Sarızeybek’ten terör konferansı
Emekli Albay Erdal Sarızeybek, Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde ...
Hukukçular, ‘idam’ı tartışıyor
Kayseri’de kaybolan 3 çocuğun cesedinin bulunmasının ardından yeniden ...
TOG’dan Gençlik Paneli
Erzurum’da Yakutiye Gençlik Merkezi ve Atatürk Üniversitesi Toplum Gönüllüleri ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva