ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>TÜRKİYE
18 Eylül 2012 Salı - 00:06

Milli Eğitim’de tarihi an…

Milli eğitim sistemi açısından tarihi bir an yaşadıklarını belirten Başbakan Erdoğan, “Sadece yeni eğitim öğretim dönemini yapmakla kalmıyoruz, aynı zamanda milli eğitimde gerçekleştirdiğimiz önemli reformların ilk adımını atıyoruz. Samimiyet ve gönül rahatlığıyla ifade ediyorum. Türkiye genelinde millet artık imam hatip okulları ile kucaklaşıyor. " vurgusunu yaptı.

Milli Eğitim’de tarihi an…

ALTAY VAROL-EMRAH VAROL
DENİZLİ (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2012-1013 Eğitim Öğretim Yılı’nı Denizli’de açtı. Erdoğan, "Çıkardığımız yasa ile imam hatip okullarının orta kısımlarının yeniden açılmasını sağladık" dedi.
Başbakan Erdoğan, 2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı ve Toplu Açılış Törenine katılmak üzere öğle saatlerinde Denizli’ye geldi. Hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu tarafından eşi Cedide Abalıoğlu adına Sevindik Mahallesi’nde yaptırdığı Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir tören düzenlendi. Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yanı sıra yapımı tamamlanan eğitim kurumlarının da hizmete açıldığı törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, milletvekilleri ve çok sayıda davetli katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, okul yaptıran hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu’nun elinden tutarak yanına oturttu.
ABALIOĞLU’NUN SUNUMU
Törende ilk konuşmayı yapan Cedide Abalıoğlu, Hakkari’de şehit olan 4 asker ve Bingöl’de şehit olan 8 polise Allah’tan rahmet, ailesine ve Türk Milleti’ne başsağlığı diledi. Abalıoğlu Ailesi olarak bir çok okuldan sonra 50 derslikli imam hatip lisesini eğitime kazandırmaktan gurur duyduklarını anlatan Abalıoğlu, şöyle konuştu: "Sayın başbakanımız bu okulun açılışında bulunacağına söz vermişti. Kendisi sözünü tutarak bugün yanımızda oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin milletimize hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum”
Denizli Valisi Abdülkadir Demir ise, "Denizli’de yapımı tamamlanan 13 eğitim kurumunun girdiği bugün sayın başbakanımızı yanımızda görmekten çok mutluyuz" dedi. Denizli’de hayırseverlerin eğitime verdiği katkıların büyük olduğunu anlatan Demir, sözlerini şöyle sürdürdü: "Son 9 yılda hayırseverlerimiz 63 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi. Devletin yaptığı yatırımın üçte ikisi kadar hayırseverler yatırım gerçekleştirdi. Bugün 13 tesisin 29 milyon TL’lik yatırımı hizmete açıyoruz. Denizli’de son teşvik uygulaması ile her alanda önemli yatırım imkanları doğmaya başladı. Denizli’de bir defada en büyük termal enerji tesisleri yapımına başlandı. Denizli enerji konusunda da merkez olma durumundadır. İhracatımız ithalatımızı geçen ender illerden biri olan Denizli, tüm sektörlerde hizmetler vermeye devam edecektir”
10 YILDA MUAZZAM YATIRIMLAR
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer de, 2012-2013 eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiası, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi. 10 yılda gerçekleştirilen muazzam yatırımlarla eğitime ilişkin sorunların büyük ölçüde arkada bırakıldığını belirten Bakan Dinçer, şöyle konuştu: “Kız çocuklarımızın ve engelli çocuklarımızın eğitime erişiminde önemli mesafe katettik. Eğitim sisteminin çözüm bekleyen yönleri var. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için adım atmazsak doğru yapmış olmayız. Öğrencilerimizin bilgi ve yeteneklerinin körelmesini, ülkemiz ve kendileri adına kayıp saymalıyız. Dünyadaki yaşıtlarıyla çocuklarımızı aynı seviyeye getirmeliyiz. Eğitim sistemimizi yeniden kurgularken, daha fazla eğitim sistemi içinde tutmalıyız."
Yeni sistemin çocuklara daha fazla eğitim sağladığını anlatan Dinçer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bilgiyi boca etmek yerine zamana yayarak, çocuklar da bilgiyi özümseyecek. Hayatın her safhasında kullanabilecekler. Öğrenmeyi öğrenmiş bireyler olarak kendi kanatlarıyla uçmayı öğrenecekler. Seçmeli derslerle, ilgi duyduğu alanlarda eğitim görebilecek. Günümüzün hızla değişen dünyasında her insanın ve kurumun kendini sürekli gözden geçirmesi gerekir. Biz de bakanlık olarak böyle bir çabanın içindeyiz. Bilişim teknolojisinin kullanılması da bunun önemli bir ayağını oluşturuyor. Bilişim teknoloji sınıfları kurarak çocuklarımızı bilgi ile buluşturduk. Ülkemizin bütün çocukları nerede yaşıyor olurlarsa olsunlar bundan yararlansın. Okullarımıza sunduğumuz bu imkanları sınıflara kadar taşımak istedik. Fatih projesi bu amaçla başlatıldı. Teknoloji eşitsizliğini ortadan kaldırmak hedefimizdi. Eğitim çağındaki tüm çocuk ve gencimizin eğitimin her basamağında nitelikli bir eğitim vermeyi istiyoruz. Bu herkesin ortak çaba ve katkısıyla olacak. El ele verirsek üstesinden gelebileceğimiz hiçbir sıkıntı olmaz. Hepimizin ortak çabasıyla bunlar olacaktır. Bir çok sosyal sorunun çözümünü istiyorsak en değerli araç eğitimdir. Öğrenciler, çok çalışmalısınız. Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyorum.”
ERDOĞAN:ÖĞRETMENLERİMİZE MİLLETÇE ŞÜKRANLARINI SUNUYORUM
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da törende yaptığı konuşmada, 2012-2013 eğitim öğretim yılının tüm Türkiye’deki öğrenci, öğretmen, eğitim camiası ve velilere hayırlı olmasını diledi.
Türkiye genelinde tüm öğrencilerin başarılı ve verimli bir eğitim öğretim dönemi geçirmesini temenni ettiğini belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu: “81 vilayette fedakarca görev yapan öğretmenlerimize bu eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Tüm öğretmenlerimize milletçe şükranlarımı sunuyorum. Bugün Denizli’de 2012-2013 eğitim öğretim yılının açılışını yaparken, 13 yeni eğitim kurumunu da Denizlili kardeşlerimize kazandırıyoruz. Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi çok değerli bir hayırsever olan Orhan Abalıoğlu tarafından 8 milyon TL’lik bir yatırımla tamamlandı. Bu muhteşem eseri Denizli’ye, Denizli’nin çocuklarına yani geleceğimize kazandıran hayırseverimizi tebrik ediyor, kutluyorum. İmam hatip lisesinin yanında öğrencilere hizmet verecek bir pansiyon inşa edildi. Bunu kazandıran derneğe ve yöneticilerine ve bağışçılarına şahsım ve milletim adına teşekkür ediyorum. Bu eserlerin mimari noktadaki görünüşü, görüntüsü gerçekten ülkemizde örnek bir mimari. Tam da imam hatipliye yakışır bir mimari. İnşallah yakın zamanda tatbikat camisi de bitirilecek. Bunun da bitmesiyle konsepti tamamlamış olacağız. Denizli’nin bir çok yerinde eğitime destek veren tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum”
BU MÜCADELE BEDELSİZ OLMUYOR
Konuşmasında son günlerdeki terör saldırılarına da değinen Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: “Hakkari Çukurca’da 4 askeri şehit verdik, dün de Bingöl Karlıova ilçesinden acı haber aldık. Bingöl’deki alçakça saldırı sonucu 8 kahraman polisimiz şehit oldu. 8 şehidimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Rabbim onlardan razı olsun, mekanları cennet olsun. Polislerimizin ailesinin, emniyet teşkilatımızın, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin başı sağolsun." Terörle mücadelenin devam edeceğini anlatan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: "Şüphesiz bir bedel ödüyoruz. Bu mücadele bedelsiz olmuyor. Akan kanların durmasını biz istiyoruz. Eğer terör örgütü ile yan yana olanlar terör örgütü ile silahların susmasını değil, silahların bırakılmasını isteyenler varsa, şunu bilsinler ki, biz devlet olarak hükümet olarak zaten silahların bırakıldığı yerde operasyonları devam ettirmeyiz. Ama devlet askeriyle polisiyle hiçbir zaman silah bırakmaz. Çünkü polisin de askerin de silah, kendisinin demirbaş enstrümanıdır. Onunla asayişi, terörü bertaraf etmek için mücadele ediyor. Ama terörist eğer silahı bırakırsa bilmelidir ki bu ülkede operasyonlar biter. Silah teröristin elinde olduğu sürece durmaz. Tüm bu haince saldırılara rağmen bölücü terör örgütüne karşı kararlı mücadelemizi yürütüyoruz, yürüteceğiz.”
373 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
Sadece son 10 gün içinde sadece Hakkari’de 123 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Başbakan Erdoğan, şunları söyledi: “Şubat ve ağustos ayları arasında 373 terörist etkisiz hale getirildi. Son 1 ay içinde bölgede yürütülen operasyonda toplam 500 terörist etkisiz hale getirildi. Bir yandan Türkiye’yi büyütecek bir yandan eli kanlı terör örgütü ile mücadele edeceğiz.”
MİLLET İMAM HATİP OKULLARIYLA KUCAKLAŞIYOR
Milli eğitim sistemi açısından tarihi bir an yaşadıklarını belirten Başbakan Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Sadece yeni eğitim öğretim dönemini yapmakla kalmıyoruz, aynı zamanda milli eğitimde gerçekleştirdiğimiz önemli reformların ilk adımını atıyoruz. Samimiyet ve gönül rahatlığıyla ifade ediyorum. Başta Denizli olmak üzere Türkiye genelinde millet artık imam hatip okulları ile kucaklaşıyor. Bu okullarla hasret bugün sona eriyor. Bugünden itibaren bu dönemden itibaren artık imam hatip okulları milletin okulları olarak eski parlak günlerine geri dönüyor. 28 şubat sürecinde milletin bu okullarından korkanlar, ürkenler, bu okulları öcü gibi görenler maalesef bu okulların kapısına kilit vurmuşlardır. İmam hatiplerin orta kısmını kapattılar, lise kısmına talebin azalması için katsayı getirdiler. İmam hatiplerin önünü kapatmak için tüm meslek okullara vebalı muamelesi yaptılar."
Bu zulme bu baskıya bu anti demokratik uygulamaya 30 Mart tarihinde TBMM’de son verdiklerini anlatan Erdoğan, şunları söyledi: "Çıkardığımız yasa ile imam hatip okullarının orta kısımlarının yeniden açılmasını sağladık. Ne zarar gördünüz imam hatip okullarından da kapattınız? İmam hatipler ne yaptı siz de bunları kapattınız? İmam hatip okullarından terörist yetişmediği için, anarşist yetişmediği için mi kapattınız. Vatana hizmet aşkıyla yetişenler olduğu için mi kapattınız? Açıkçası ben, evlatlarım bir çok bakan arkadaşım imam hatip lisesi mezunları olarak bugün imam hatip okullarına itibarını iade etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. Bugün yeniden eğitime başlayan imam hatip okullarının öğrencilerimize tüm milletimize hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum.”
EĞİTİMDE REFORM SÜRECİ
Eğitim sisteminde daha çok reformlar olduğunu belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milli eğitimde artık toplama yapıyoruz. 4+4+4 demiyorum 444 sistemini getirdik. Bugün bu sistem start alıyor. Kısa süre içinde de bu sistem yerine oturacak sorunsuz şekilde işleyecektir. Bu yıl eksiklerimiz, hatalarımız olabilir. Fiziki noktada bazı sıkıntılar yaşanabilir. Ama bu milletin hayırseverleri var. Bu açığımızı da devlet millet el ele vererek bunları aşacağız. 30 kişilik sınıflara bir an önce kavuşacağız. Okula başlama yaşını 66 aya çektik. Bu yıl ilk kez 66 ay ve üzeri yavrular okula başlıyor. Aslında çocuklar uyum sağlamak için geçen hafta okula başladı. Özel müfredatla oyun eğitimi harmanlayan yeni sistemle eğitime başladılar. İlk etapta 5 ve 9.sınıf öğrenciler seçmeli ders alacak. Ana muhalefet partisi kampanya başlattı. 66 ay ile ilgili sıkıntıları var. Hastanelerden rapor alma kampanyası başlattılar. Çocukları okullara başlatmayacaklar. Ey ana muhalefet, ey CHP, bu millet size itibar etmiyor. Ne yaparsanız yapın bu milletin değerleriyle oynamayın. Bir taraftan imam hatiplere karşı değiliz diyeceksin, sonra bunun önünü nasıl keseriz diye uğraşacaksın”
VELİLERİN TALEP ETMESİ
Velilerin talep etmesi halinde en az 10 öğrencinin olması durumunda tüm okullarda bundan sonra Kur'an-ı Kerim ve siyer derslerinin de haftada 8 saat olarak seçmeli alınabileceğini belirten Başbakan Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece Kur'an-ı Kerim ve siyer değil okuma becerileri, yazarlık ve yazma becerileri drama gibi dersler veliler isterse öğrencilere verilecek. Ana muhalefet partisi daha konuşma aşamasından itibaren milli eğitimdeki bu reformlara kademeli eğitime karşı çıktı. İmam hatip okullarının açılmasına, seçmeli derslere karşı çıktılar, çıkıyorlar. Bunlar Kur’andan acaip kaçarlar. Ciddi manada rahatsız olurlar. Çünkü bunlar hayatlarında Kur’an-ı mezarda okunmak için düşünmüşler. İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy ne diyordu ‘İnmemiştir Kur’an bunu hakkıyla bilin ne mezarda okunmak ne fal bakmak için’. Zorunlu eğitimin 66 ayda başlamasına karşı çıkıyorlar. Komisyon genel kurulda bu reformları engellemek için bu süreçleri terörize ettiler. Onlar tarihleri boyunca yaptıkları neyse bugünde bunu yapıyorlar."
CHP'nin milletin evlatlarının dinini ve manevi değerlerini öğrenmesine karşı çıktığını anlatan Erdoğan, şunları söyledi: "Milletin çocuklarını dar kalıplar içinde yetiştirmek istediler bugün de aynısını yapmak istiyorlar. Ezanı aslından Türkçeye çevirmek istediler. Merhum Menderes geldi ezanı aslına çevirdi. Merhum Menderes’i ve arkadaşlarını idam edenler bu zihniyetten farklı değildi. Dün binlerce Menderes sevdalısı İstanbul’da bir araya geldi. Aylardır milli eğitimde gerçekleştirdiğimiz reformlara karşı çıkıyorlar. Neye karşı olduklarını niye karşı olduklarını izah etmediler. 66 aylık çocukların okula başlamasını eleştirdiler. Edep ve adap sınırlarını aşarak eleştirdiler”
RAPOR ALANLAR YÜZDE 4
Anne ve babaların bugün çocuklarını okula gönderdiğini, kendi torununda okula başladığını belirten Başbakan Erdoğan, “Rapor alanların oranı yüzde 4. Şu an dünyada 197 ülkeden 126’sında okula başlama yaşı 6 yaş” dedi.
Bosna Hersek ziyareti sırasında herkesin kendilerine ‘Evladı fatihan merhaba’ dediğini belirten Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Hâla onlar bunu söylüyor. Biz burada nereye baksak Fatih’i görüyoruz diyorlar. Biz böyle bir ecdadın torunlarıyız. Bize durmak yakışmaz. Biz çok çalışacağız. Muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacağız. Muhalefete, teröre rağmen çıkacağız. Onlar zihinleri bulundurmaya çalışsın. İşte millet okullarına, öğretmenlerine güvendi. Okullara çocuklarına kaydetti. Kur'an-ı Kerim ve siyer derslerine karşı çıkıyor bu zihniyet. Seçmeli ve zorunlu arasındaki farkı bir türlü anlayamadılar. Biz kimseye bu dersleri alma konusunda baskı yapamayız. Biz velilere öğrencilere tercih hakkı getirdik. Veli isterse ve 10 öğrenci bulunursa bu dersler okutulacak. Yoksa olmayacak. Milletin gönlü ferah olsun. Öğrencilerimiz rahat olsun. Bu yeni reformlar tıkır tıkır işleyecek. İşlemeye başladı”
SÖZ DE KARAR DA MİLLETİN
Yola çıktıklarında ‘ Yeter söz de karar da milletin’ dediklerini belirten Başbakan Erdoğan, şöyle konuştu: “Biz her türlü baskının, dayatmanın karşısındayız. Milletin özgür şekilde bağımsız şekilde gönül rahatlığı içinde tercih haklarını kullanmasında yanayız. Veli çocuğunu istediği okula gönderir. Son 4 yıl herhangi bir yaşla bağlantılı değildir. İsteyen açık liseye gönderir isteyen aynen devam eder. 18 yaşını doldurmak gibi bir kayıt söz konusu değil. Biz üzümü yemek istiyoruz. Bağcı dövmek gibi bir derdimiz yok. Biz bu millete aşığız ve bu aşkımızın gereği de gece gündüz demeden bu çalışmaları devam ettireceğiz. Eğitim önündeki mazeretleri kaldırıyoruz. Düzenli nakit yardımlarla velileri desteklemeye devam edeceğiz. 10 yılda 354 bin 264 kadrolu öğretmen ataması gerçekleştirdik. Hiçbir dönemde böyle bir atama yapılmadı. Çünkü biz bütçenin yüzde 50’sini eğitime ayırdık. Bunu bu şekilde devam ettireceğiz. Derslikler süratle artıyor. 180 bini aşkın derslik yaptık. Hızla bu devam edecek. Sevgili öğrenciler biz sizler için yatırım yapmaya devam ediyoruz. En iyi eğitim imkanlarını sunmanın içinde olacağız. Biz sizlere daha aydınlık yarınlar bırakmak için çalışacağız. Siz de bu imkanlardan istifade edin. Okuyarak dersinizi çalışın, milletin fedakarlığının hakkını verin. Siz ne kadar iyi eğitim alırsanız bu ülkenin geleceği de o kadar iyi olacak. Karamsar olmayın”
İşsizlik rakamlarının açıklandığını ifade eden Başbakan Erdoğan, “Yüzde 14.1 işsizlik oranı bizim kaderimiz değildir demiştik. Açıklanan işsizlik oranı yüzde 8. İşsizlikte de dünya ile yarışır hale geldik. İçimizde bazı hazmedeyenler var. Siyasette düşman olmaz, rakip olur. Lütfen biz sizi rakip görüyoruz, siz de rakip olarak görün düşman olarak görmeyin. Gelin bu ülkeyi ayağa kaldıralım. Daha iyi noktaya gelelim. Ama onlar isteseler de istemeseler de bu kervan maksuduna ulaşacaktır."
Törenin sonunda Başbakan Erdoğan, hayırsever işadamı Orhan Abalıoğlu ve eşi Cedide Abalıoğlu’na plaket verdi. Başbakan Erdoğan’dan plaket alan Orhan Abalıoğlu, yapılacak okullar için 10 milyon TL daha bağışta bulundu. Başbakan Erdoğan diğer hayırseverlere de plaket verdikten sonra açılış kurdelesini kesti.

 
Öztürk öğrencilere nasihat etti
 
Güneysu en temiz köy
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hakkari'de patlama:4 şehit
Hakkari Valiliği, Hakkari-Çukurca karayolundaki mayınlı saldırı sonucu ...
Dinçer soruları cevapladı
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ...
Diyanet-Sen’den sert tepki
Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, “Peygamber Efendimize hakareti ...
 
32 yıl geçti....
12 Eylül askerî darbesinin üzerinden tam 32 yıl geçti.
Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na sert cevap
Başbakan Erdoğan, Afyonkarasihar'daki patlamayla ilgili Kılıçdaroğlu'nun ...
Malatya şehidini uğurladı
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen ...
 
Başbakan Erdoğan gündemi değerlendirdi
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Sosyalist Enternasyonel'in bildirisine ...
Şehit Öz dualarla uğurlandı
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade ...
Söğüt’ten Milli birlik mesajı
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, milli değerlere ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva