ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>ASAYİŞ
1 Ocak 2019 Salı - 16:20

Memiş: ’24 saat görev başındayız’

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum’da güvenlik kontrol noktalarını ziyaret ederek polis ve jandarmanın yeni yılını kutladı.

Memiş: ’24 saat görev başındayız’

Erzurum Valisi Okay Memiş ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum’da güvenlik kontrol noktalarını ziyaret ederek polis ve jandarmanın yeni yılını kutladı. Uzunkaya, emniyet, jandarma ve sahil güvenlikten 260 bine yakın güvenlik görevlisinin vatandaşın huzuru için çalıştığını söyledi.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hüseyin Koçan, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ile birlikte Gürcükapı Polis Merkezi’ni ziyaret ederek polislerin yeni yılını kutladı. Burada görevli polislerle bir süre sohbet eden Uzunkaya ve beraberindekiler daha sonra Dumlu Jandarma Uygulama noktasına geçti. Tortum Yolu Polis uygulama noktasında görevli polislerin kar yağışı altında yeni yılını kutlayan Vali Memiş ve Uzunkaya, her ilde bu akşam bu tür ziyaretlerin olduğunu söyledi.

24 SAAT GÖREV BAŞINDAYIZ

Vali Okay Memiş, il protokolüyle birlikte yılın son günüde 24 saat esasına göre görev yapan kamu görevlilerini görev yerlerinde ziyaret ettiklerini söyledi. Uzunkaya ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu aktaran Memiş, "Arkadaşlarımıza her daim onların yanında olduğumuzu ifade etmek maksadıyla bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Onlara teşekkür ediyoruz. Erzurum olarak kendi ölçeğimizde Türkiye'nin asayiş olayları açısından özellikle en güvenli ve huzurlu ili olduğumuzu ifade etmekten mutluluk duyuyorum. Bunda görevinin başında olan polis ve jandarma teşkilatımız ile birlikte kurallara ve hukuka riayet eden, devletin kurallarına uyan Erzurum halkının, milli ve manevi değerlere her zaman sahip olan Erzurum halkının da payı var. Onlarla beraber biz bu huzuru, asayişi ve güvenliği temin ediyoruz. 2019'un hem Erzurum hem bütün ülke hem Türk ve İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

VATANDAŞIN HUZURU İÇİN GÖREVDEYİZ

Uzunkaya, bu gece güvenlik hizmeti ifa eden meslek mensuplarının yanlarında olduklarını göstermek için bu tür ziyaretler yaptıklarını söyledi. Uzunkaya, “Şu saat itibariyle emniyet, jandarma ve sahil güvenlikten 260 cin civarındaki güvenlik görevlisi aynı amaç ve gayeyle vatandaşın huzur ve sükûnu için görev ifa ediyor. Bizler kar altında arkadaşlarımızın yanında iken başka yerlerde fırtına ve tipilerin altında çok daha zor şartlar altında görev yapan güvenlik görevlilerimiz görev başında bulunuyor. Vatandaşlarımız aileleriyle birlikte sıcak ev ortamında veya eğlence yerlerinde yeni yıla geçiş hazırlığı yaparken görüldüğü gibi devletin 24 saat esasına göre hizmet veren güvenlik, sağlık, belediye, karayolları ve benzeri kuruluş ekipleri vatandaşımızın huzuru için görev yapıyorlar. Yapılması gereken ve sistem bu. Bizler 2019'un huzurlu, sükun içerisinde, sağlıkla vatandaşımızın, bölgemizin, içerisinde bulunduğumuzun coğrafyanın ve tüm İslam aleminin daha huzurlu, gözyaşının olmayacağı, savaşların ve çatışmaların olmayacağı bir yıl olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Vali Okay Memiş’in de yeni yıl kutlamasından sonra Genel Müdür Uzunkaya, polis memurlarına baklava ikram etti. Elinde tepsi ile polis memurlarına baklava yediren Uzunkaya, basın mensuplarını da ihmal etmedi.

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya ve beraberindekiler daha sonra Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada itfaiyecilerle bir süre sohbet eden Uzunkaya, daha sonra GAMER ve AFAD’a giderek 2018 yılında yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 
‘Her şey vatandaşın huzuru için’
 
Perçi, 2019’a Polis noktasında merhaba dedi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Her şey vatandaşın huzuru için’
Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya , “24 saat esasına göre hizmet veren, AFAD, ...
18 ilde FETÖ operasyonu: 19 gözaltı
Aralarında Erzurum’un da yer aldığı 18 ilde ve KKTC'de FETÖ/PDY silahlı ...
Bin 746 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı, son bir yıl içerisinde 130 bin 640 iç güvenlik operasyonu ...
 
“Çatlasın PKK, çatlasın Türkiye düşmanları”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Şehirlerde huzur var. Çatlasın PKK, çatlasın ...
‘Erzurum’la kan bağımız var’
Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum’un kendisinde önemli bir ...
Erzurum POMEM’de mezuniyet sevinci
Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) eğitim gören 248 polis, ...
 
Bakan Soylu: "Şimdi kazıma zamanıdır"
2. JÖH Taburunda, jandarma ve Polis Özel Harekat timleriyle bir araya ...
Göğebakan'dan yeni yıl mesajı
Baro Başkanı Göğebakan, yeni yılla ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. ...
Jandarmadan büyük başarı
Terör arananlar listesinde Gri listede yer alan terör örgütü PKK’nın sözde ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva