ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>ASAYİŞ
31 Aralık 2018 Pazartesi - 16:39

‘Erzurum’la kan bağımız var’

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum’un kendisinde önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Erzurum’la benim kan bağım var. Ben Karadenizliyim ama soy kütüğümüz 100 yıllar ötesinden Erzurum üzeri Rize ve Karadeniz’e geçmiştir. ‘dedi

‘Erzurum’la kan bağımız var’

Emniyet Müdürlüğü yöneticileriyle bir takım değerlendirme toplantıları kapsamında Erzurum’a gelen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Vali Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.

İlk olarak Valilik şeref defterini imzalayan Uzunkaya, ardından Vali Memiş ile bir araya gelerek, şehir hakkında genel bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Memiş, Erzurum’un konum itibariyle Türkiye’nin stratejik bölgesinde bulunduğunu ifade etti.

Devletin kararlı duruşunun terörle mücadelede kendilerine güç kattığını ifade eden Vali Okay Memiş, “Cumhurbaşkanımızın kararlılığı, İçleri Bakanımızın kararlılığı, Emniyet Genel Müdürümüzün, Jandarma Genel Komutanlığımızın kararlılıkları bu duruşları bizlere hakikaten güç veriyor. Erzurum konum itibariyle Türkiye’nin stratejik illerinden birisi. Doğu’nun Anadolu’ya açılış kapısı olarak değerlendiriyoruz. Yeterli sayıdaki emniyet teşkilatımızla birlikte Türkiye’nin en huzurlu en güvenilir illerinden birisi olduğumuzu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Hem terörle mücadelede hem de rutin asayiş hizmetleri ve trafik hizmetleri açısından hakikaten yeterli buluyoruz. Bunu memnuniyetle ifade edebilirim. Başta ben Erzurum valisi olarak vatandaşın emrindeyiz. Vatandaşımıza ağalık paşalık yapmaya değil ona hizmet etmeye geldik. Yediden yetmişe herkese kapımız sonuna kadar açıktır. Bunu özellikle ifade etmek isterim. Dışarda görev yapan üniformalı herhangi bir polis memurunun tavrı vatandaş gözünde çok daha önemli çok daha değerli. Onların yetiştirilmesine de bakanlık ve genel müdürlük olarak büyük önem veriyoruz. Ben tekrardan zatıâlinize ilimize teşriflerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Özellikle yılın son gününü burada geçireceksiniz ayrıca bir kadirşinaslık olarak değerlendiriyorum. Ebediyete intikal etmiş bütün polislerimize bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

ERZURUM’LA KAN BAĞIMIZ VAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Hakkâri’de ve yine diğer bakan yardımcılarının da farklı illerde yeni yıla gireceklerini dile getiren Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, Erzurum’un kendisinde önemli bir yeri olduğunu ifade ederek, “Erzurum’la benim kan bağım var. Ben Karadenizliyim ama soy kütüğümüz 100 yıllar ötesinden Erzurum üzeri Rize ve Karadeniz’e geçmiştir. Dolayısıyla Erzurum’un artı bir farklı durumu var. Emniyet Genel Müdürü olarak ben doğunun bu özel güzel şehri Erzurum’u özellikle tercih ettim” dedi.

Bugün tüm emniyet teşkilatımız Türkiye’nin 81 vilayetinde İl Emniyet Müdüründen yeni atanmış polis memurlarına kadar herkesin sokakta olduğunu vurgulayan Uzunkaya, “Özellikle yılbaşı nedeniyle bir takım terör örgütlerinin toplumu germek isteyen huzursuzluk oluşturmak, kaos ortamı oluşturmak isteyen bir takım terör örgütlerinin yılbaşında mülhem birtakım hareketlilikler ve eylemler içerisine tevessül ettiklerini edebildiklerini biliyoruz. Vatandaşlarımızın evlerinde, sokaklarda, gerekse de eğlence mekânlarında yaşamlarını çok rahatlıkla güven içinde geçirmelerini sağlamak amaçlı her zamankinden daha artı donatılmış bir güvenlik konseptiyle Türkiye genelinde tüm arkadaşlarımız görevde olacaklar” diye konuştu.

400 bine yakın bir personelin sahada olacağına dikkat çeken Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, “Bu demektir ki sahil güvenlik, emniyet teşkilatı ve jandarma; toplamda 400 bine yakın bir personel 24 saatlik bir zaman dilimi içerisinde güvenlik hizmeti verecektir” dedi.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya’nın valilik ziyaretine İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan eşlik etti.

 
Aydemir: ‘Kardeşlik, değişmez ufkumuzdur’
 
Orhan: “2019 barış ve kardeşlik yılı olsun”
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum POMEM’de mezuniyet sevinci
Erzurum Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) eğitim gören 248 polis, ...
Bakan Soylu: "Şimdi kazıma zamanıdır"
2. JÖH Taburunda, jandarma ve Polis Özel Harekat timleriyle bir araya ...
Göğebakan'dan yeni yıl mesajı
Baro Başkanı Göğebakan, yeni yılla ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. ...
 
Jandarmadan büyük başarı
Terör arananlar listesinde Gri listede yer alan terör örgütü PKK’nın sözde ...
İşte terör örgütünün gerçek yüzü
Örgütten kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan R.S. kod adlı terörist ...
Azerbaycan'daki FETÖ'cü Türkiye'ye getirildi
Firari FETÖ'cü Mehmet Gelen, Azerbaycan'da yakalanarak Türkiye'ye getirildi.
 
“Yurt içi ve dışında 27 terörist etkisiz hale getirildi”
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), son bir hafta içinde yurt içinde ve dışında ...
Darbecinin ağabeyine istenen ceza belli oldu
Şakir Batmaz’ın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında yargılandığı davada savcı, ...
Erzurum’da aranan bin 356 şahıs yakalandı
Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Güven Timlerince 2018 ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva