ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şimşek kamuda tasarruf kararlarını paylaştı
Şimşek kamuda tasarruf kararlarını paylaştı
Kamuda tasarruf ve verimlilik dönemi
Kamuda tasarruf ve verimlilik dönemi
KOSGEB girişimcilik Destekleri güncellendi
KOSGEB girişimcilik Destekleri güncellendi
MHP’den Yerel Yönetim Kampı
MHP’den Yerel Yönetim Kampı
Milli coşku doruğa çıkacak
Milli coşku doruğa çıkacak
HABERLER>SİYASET
21 Nisan 2011 Perşembe - 05:59

MHP adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları yağmur altında düzenlenen törenle havalimanında karşılandı.

MHP adaylarını tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları yağmur altında düzenlenen törenle havalimanında karşılandı.
MHP Erzurum Milletvekili adayları Erzurum Havalimanı'nda düzenlenen görkemli törenle karşılandı. Törene yağmur damgasını vururken katılımcılar ıslanmamak için şemsiyelere sarıldı. Karşılama sırasında davul zurna ile tempo tutulurken folklor ekibi de bir gösteri yaptı. Folklor gösterisi sırasında yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde ayağı kayarak yere düşen bir oyuncu objektiflere yansıdı.
Daha sonra Erzurum Havalimanı'ndan yaklaşık 200 araçlık konvoyla ayrılan MHP'liler şehir turu attılar. Şehir turu ardından Abdurahman Gazi türbesini ziyaret eden aday ve katılımcılar parti binasına geçtiler.
TANITIM TOPLANTISI
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Erzurum Milletvekili adayları, tanıtım toplantısında boy gösterdi. Yıldız Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında, 12 Haziran hedefleri açıklandı. Partililerin büyük bir ilgi gösterdikleri tanıtım toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, milletvekili adaylarını Ulubatlı Hasan’a benzetti. İl Başkanı Kaya, “Milletvekili adaylarımız; şaibesiz, Erzurum’a geçmişte de önemli hizmetleri dokunmuş ve bundan sonra da layıkıyla hizmet edecek kişilerdir. Erzurum’da bugünden itibaren seçim çalışmalarına başladık. Gidilmedik köy, mahalle bırakmayacağız. Türkiye’nin bugünkü durumunu bütün milletimize anlatacağız.” diye konuştu.
Türkiye’nin çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini, bu sıkıntıların aşılması için de MHP kadrolarına ihtiyaç duyulduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Zekai Kaya, 12 Haziran seçimlerinin bu manada atılacak çok ciddi bir adım olacağını dile getirdi.
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) bazı bağımsız adaylarla ilgili olarak aldığı kararın eleştirilmesine de sert tepki gösteren İl Başkanı Kaya, “Türkiye’de özgürlük kisvesi adı altında bir takım çevreler, bir takım amaçlar ve emeller peşinde koşuyor. YSK’nın aldığı kararı eleştirenlerse, işte bu duruma çanak tutanlardan oluşuyor.” dedi.
KAYA: 12 HAZİRAN YEPYENİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAK
MHP Erzurum Milletvekili adayları Oktay Öztürk, Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Jale Hülya Alcan, Ömer Duru ve Muhsin Yılmaz’ın birer konuşma yaparak partilileri selamladıkları aday tanıtım toplantısında, birlik ve beraberlik mesajları da verildi.
Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, aday tanıtım toplantısının ardından partililere seçim programını da açıkladı. İlde oluşturulan seçim komisyonunun, Erzurum’un tüm ilçelerini kapsayacak şekilde adayların da katılımıyla kapsamlı bir propaganda çalışması yürüteceğini dile getiren Başkan Kaya, “Bugünden itibaren partimiz için artık zaman mefhumu da, mesai mefhumu da yoktur. Milliyetçi kadrolar olarak, hepimiz bir yandan yollara düşecek, Erzurum’u ilçe ilçe, mahalle sokak gezecek ve seçim beyannamemizi paylaşacağız. Milletin MHP ile neler kazanacağını, MHP olmadan neleri kaybedeceğini bir bir anlatacağız. Bu süreçte MHP’nin her bir neferine önemli görev ve sorumluluklar düşüyor. 12 Haziran Erzurum için de, Türkiye için de yepyeni bir dönemin başlangıç noktası olacak.”
diye konuştu.
(

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
irfan şimşek -izmir 23 Nisan 2011 Cumartesi 11:25

Sayın Editör, İzmirde yaşayan bir Erzurumlu olarak gazetenizi hergün mutlaka okuyorum amacım elbetteki Erzurum dan haberler almak.önceki yorumumda da gazetenizi itham flan etmedim tam aksine benim gibi binlerce Erzurumlununda sizinle yani gazetenizle ilgili düşüncelerini ifade ettim. yani sizin kendiniz için söyleyemediğinizi biz ifade ettik. ithamlarım değil doğru olan ifadelerimde de haklıyım vede hakkaniyetin ta kendisidir. cevap verdiğiniz yorumumu yayınlamayıp sadece cevabınızı yayınlamanız da sizlerin ne kadar hakkaniyetli olduğunun bir delilidir işte ! Bu arada sitemlerimizide anlayışla karşılayın lütfen. gönül sevdiklerine sitemde bulunurmuş. ben ve benim gibi binlerce Erzurumlu sizden şunu bekliyoruz. ya tarafsızca gazetecilik yapmalısınız yada açıkça akp taraftarlığınızı deklara etmelisiniz. bizler her durumdada sizleri severiz. Selametle

Yorumu oyla      6      4  
irfan şimşek -izmir 23 Nisan 2011 Cumartesi 01:25

EDİTÖR: SAYIN ŞİMŞEK, BAHSETTİĞİNİZ HABER AJANS KAYNAKLIDIR. HABER GAZETEMİZ HABER SERVİSİNCE ÜRETİLMEMİŞTİR. GAZETEMİZE ULAŞAN TUM SİYASİ PARTİ HABERLERİ HİÇ BİR AYIRIM GÖZETİLMEDEN OKURLARA SUNULMAKTA, PARTİ TEMSİLCİ, YETKİLİ VEYA KURUMLARINCA İLETİLEN HER TÜRLÜ HABER YAYINA KONULMAKTADIR. HER TÜRLÜ SİYASİ ETKİNLİK VE FAALİYET GAZETEMİZDE YER BULMAKTADIR. İTHAMLARINIZ HAKSIZ VE ASILSIZDIR VE HAKKANİYETE DAYANMAMAKTADIR. YİNE GAZETEMİZ HER GÜN ORTALAMA 50 ERZURUM HABERİNİ KAMUOYUNA SUNMAKTADIR. BU KONUDA HAKSIZLIK YAPTIĞINIZ VE YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİĞİNİZİ HATIRLATIYOR, DEĞERLİ YORUMLARINIZI BEKLİYOR, SAYGILAR SUNUYORUZ.

Yorumu oyla      6      4  
ahmet 21 Nisan 2011 Perşembe 08:53

Erzurum Emniyet Müdürlüğünden Yapılan Açıklamaya Göre adaylar 700 araçlık konvoyla karşılandı . 200 değil

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aday adaylarından birlik mesajı
AK Partililer yemekte buluştu. AK Parti İl Başkanlığı’nca 12 Haziran’da ...
2023’e Erzurum damgası
Sağlık Bakanı Akdağ, vizyon 2023 çerçevesinde Erzurum’un cazibe merkezi olacağını açıkladı.
Akdağ’dan katma değer çağrısı
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, girişimcilere ve işadamlarına ticareti ...
 
Çocuklar adına demokratik adım
Yakutiye Kent Konseyi Çocuk Meclisi, yapılan genel kurul toplantısında ...
SP Seçim Beyannamesi açıklandı
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, düzenlenen bir programla ...
AK Parti adaylarına görkemli karşılama
Erzurum'da Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın da aralarında bulunduğu AK Parti ...
 
MHP, adaylarını tanıtacak
Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayları bugün düzenlenen törenle tanıtılacak.
Milletvekili Geçici Aday Listeleri yayımlandı
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 12 Haziran 2011 Pazar günü yapılacak milletvekili ...
AK Parti adayları halkla buluştu
AK Parti’nin Erzurum Milletvekili adayları sokağa indi. Büyükşehir Belediyesi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva