ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Erzurum’da 'Narkoçelik-14' operasyonu
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Aranan 2 hükümlü yakalandı
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Kaymakam Taşkın muhtarları dinledi
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Short Track Türkiye şampiyonası başladı
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
HABERLER>GUNCEL
28 Temmuz 2013 Pazar - 14:19

Lalapaşa’dan Adeviyye’ye dua…

Cumartesi teravih namazı sonrasında Lalapaşa Camisi avlusunda toplanan cemaat, Mısır’da yaşanan olayları protesto ederek hayatını kaybedenler için dua etti.

Lalapaşa’dan Adeviyye’ye dua…

AHMET AKBUĞA
ERZURUM (İHA) - Mısır'da, Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda toplanan demokrasi yanlılarına güvenlik güçlerinin ateş açması, Erzurum’da protesto edildi. Cumartesi teravih namazı sonrasında Lalapaşa Camisi avlusunda toplanan cemaat, Mısır’da yaşanan olayları protesto ederek hayatını kaybedenler için dua etti. Mısır'ın başkenti Kahire'de güvenlik güçlerinin darbe karşıtı göstericilerin üzerine ateş açması sonucu ölenlerin sayısının çok sayıda olduğunun belirtildiği protestoda Mursi lehine sloganlar atıldı.

 
Sağanak su baskınlarına neden oldu
 
ETSO’da Büyükşehir oturumu
YORUMLAR
Toplam 17 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Salih Gül Beyefendiye 29 Temmuz 2013 Pazartesi 21:09

Salih bey kardeşim gündemi sanırım erzurumda değilsin.Eğer erzurumda isen teravih namazından sonra şöyle lalapaşa şadırvanına bir otur etrafı gözlemle bak bakalım neler dönüyor. İkinci bir husus bak ben agd ci yada milli görüşçü değilim ama bu ülkede mazlumlar için birileri bir çalışma yapıyorsa bunu yapan muhakkak Milli görüşçülerdir bu konularda çok duyarlı olduklarını ve istanbulda milyonluk mitingler tertip ettiklerini biliyorum. Çin zulmüne karşı en son çağlayanda yine milyonluk mitingi biz ülkücüler değil milli görüşçüler yaptı. Yiğidin hakkını yiğide teslim etmek gerekiyor.

Yorumu oyla      7      4  
DADALOĞLU 29 Temmuz 2013 Pazartesi 15:59

SN A.KURTULUŞ AĞABEY BEN SİZİN İÇİN SÖYLEMEDİM O SÖYLEDİKLERİMİ BİR KISIM ARKADAŞ İÇİN YAZMIŞTIM.KUSURA BAKMAYIN SİZİ MÜTEESSİR ETTİ İSEM ÇÜNKÜ BEN YORUMLARINIZA DEĞER VERİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN BEN DE GURBETTEYİM.KUSURA BAKMAYIN

Yorumu oyla      7      4  
A.KURTULUŞ 29 Temmuz 2013 Pazartesi 13:30

Sn Dadaloğlu rumuzlu yorumcu siz sanırım yazılan yorumları sadece kafanızdaki düşüncenize göre algılamışsınız o yorumda 'ayrımcılığın karşısında ve mazlumların yanındayım' diye yazmışım ve sizde aynı konuyu yazmışsınız 'zulmün Arabı,Türkü olmaz' diye ifade etmişsin yapılan protesoto yada karşı tepkilerin Erzurum da dahil olmak üzere Elazığda,Erzincanda,Sivasta,Malatyada aklımda kalan illerde de oldu benim de dileğim böyle gündemde olan zulme işkenceye tüm Türkiye'mizin diğer illerinde olması yönünde idi tabii bu tepkiler verilirken soydaşlarımıza yapılan zulümler işkenceler tecavüzlerle yapılan vahşetlere gösteri yada sözlü eylemlerde yer verilerek gündemde tutulması ve eylemlerin Diğer sivil toplum kuruluşları parti teşkilatları ve dolayısıyla kamu kurum ve kuruluşları veya daha üst yönetim bireyleri tarafından da gündemi oluşturacak mesajların verilmesi idi ayrıca şunda bilmeni isterim ki En az senin kadar ERZURUM'lu ve ERZURUM hayranıyım gurbette olsamda

Yorumu oyla      7      4  
ümmet 29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:50

camiler islam toplumunun dertlerinin konuşulup çözldüğü yerdir.bu konular cami kapılarında değil aslında camilerin içinde konuşmalıdır.dini camiye hapsettiğimiz için bu konular konuşulmuyor.Bu gün islam toplumunun büyük sornları vardır.bu sorunları çözecek olan da Türkiyedir.Bunu yapabilmek için İslam ülkelerini ve Türk dünyasını yanına alarak islam birliğini yani Erbakanın D8 ini canlandırıp Rusya ve Çin i de yanımıza alıp ABD ve küresel emperyalizme dur deme zamanı gelmiştir.Kurtuluş sav aşı başlarken bu mücadele camilerden başladı inşallah yeniden büyük Osmanlının kuruluşuda camilerin kapısından başlayacak.ümmet şuurlanacak ve ayağa kalkacağız.Bir kadının medinede örtüsü açıldığı için namaz kıldırmayıp yahudileri üzerine yürüyen peygamberimizi sadece namaz peygamberi olarak tanımyalım.farklı yönlerini saklamayalım.haksızlık karşısında susmayıp haddini bildirmekte peygamberimizin özelliğidir.ALLAH TÜM MÜSLÜMANLARA BİRLİK VERSİN.ŞUUR VERSİN İNŞ.

Yorumu oyla      8      4  
salih güle 29 Temmuz 2013 Pazartesi 11:02

salih kardeş sen galiba başka şehirden yazıyorsun lalapaşanın hemen yanı başında türkü bar gibi canlı müzikmi dersin bağıran çağıranmı dersin acaip bir durum . yok erzurumdayım diyorsan yapacak bir şey yok demekki siz o kadar görüyorsunuz ...

Yorumu oyla      7      4  
DADALOĞLU 29 Temmuz 2013 Pazartesi 10:58

ZULMÜN TÜRKÜ ARABI OLMAZ. EĞER ÇEÇENYA DOĞU TÜRKİSTAN İÇİN DE YÜRÜYÜŞ DÜZENLENDİ ZATEN.LÜTFEN BARİ BURADA BU KONUDA AYRIMCILIK YAPMAYIN. ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİNE TEŞEKKÜRLER.YANİ BU YÜRÜYÜS İÇİN YAPILACAK EN KÖTÜ YORUM NİYE TÜRKİ CUMHURİYETLER İÇİN YAPMIYORSUNUZ YORUMUDUR. HEPSİ MÜSLÜMAN HEPSİNE DUA EDİYORUZ. ALLAH ZALİMLERİ KAHRETSİN.ŞUNU DA BELİRTEYİM ARTIK ERZURUMUN ÜZERİNE RİCA EDİYORUM SUÇ ATMAYIN.ERZURUM ŞÖYLE ERZURUM BÖYLE HALK TEPKİSİZ HALK CAHİL VS.SİZ BİRAZ GURBETTE YAŞAYIN ERZURUMUN FARKINI ANLAYACAKSINIZ.KENDİ YAPMADIĞINIZ EYLENLERİ ERZURUMA GENELLEYİP SÖYLÜYORSUNUZ.ŞEHRİN İÇİNDEKİ İNSANLAR NE YAPARSA ŞEHİR ÖYLE GÖRÜNÜR. ALLAH MÜSLÜMANLARI KORUSUN AMİN.

Yorumu oyla      8      6  
siyami 29 Temmuz 2013 Pazartesi 09:32

yurtta sulh cihanda sulh...türkiyede sıkıntılar bitti de mısırmı kaldı....suriye mısır filistin her olayın içine atlıyoruz. ırakta ölen 1.5 milyon için kimse neden yürüyüş eylem yapmıyor.onlar müslüman değilmi.kerkük türklerine sahip çıkıyormuyuz.zulumu sevmeyiz.ama her işede atlamak doğru değil.

Yorumu oyla      7      5  
salih gül 29 Temmuz 2013 Pazartesi 02:48

hangi caminin bahçesi diskoteğe dönmüş?bence siyasi konuşuyorsunuz!bu kadar duyarlıysanız mardinde medresede cemil ipekçiye defile yaptıranlara tepkinizi göstermelisiniz.dikkatinizi çekerim yanlızca müslümanlar ölüyor ve müslümanları öldürenlerde hep müslüman!sizce burada bir sorun yokmu?acaba birileri bizim gibimi gözüküyor.allahtürk ükorusun.amin

Yorumu oyla      8      5  
furkan 29 Temmuz 2013 Pazartesi 02:14

erzurum gitgide tepkisizlesiyor. halbuki erzurum yapilmasi gerekenlerde her zaman bu ulkede oncu olmustur. saniyorum sesimiz solugumuz olan bizim bam telimize dokunabilen hocalarin, kanaat onderlerinin eksikligi var. bu halkin dilinden anlayan ve bu halka hitap edebilen liderlere ihtiyac var. rabbim bizi derleyip toparlayacak liderler cikarmamizi nasip etsin. yoksa bu bassizlik ve ihtilaflarimiz basimiza cok isler getirecek. bu arada bu eylemlere on ayak olan kardeslerimizden Allah razi olsun. azda olsa haleti ruhiyemize tercuman oluyorlar.

Yorumu oyla      8      4  
Barış 28 Temmuz 2013 Pazar 20:43

Mısır halkı Tunus halkı İran halkı ABD halkı hep kardeş olmalıdır. Dünya barışı için ...

Yorumu oyla      8      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sağanak su baskınlarına neden oldu
Oltu ilçesinde, cumartesi günü akşam saatlerinde etkili olan doluyla karışık ...
Katliama tepki yağıyor
Erzurum, Erzincan, Malatya, Ağrı, Elazığ illerinde katliamı protesto eden ...
TFF temsilci kadrolarını açıkladı
Erzurum’dan İbrahim Karaman ve Fahreddin Selçuk Federasyon Güvenlik ve ...
 
ESPDER’den Mısır protestosu
Mısır'da Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda toplanan demokrasi yanlılarına ...
Aksak İftarı Meslektaşlarıyla Yaptı
AK Parti Milletvekili Muhyettin Aksak İnşaat Mühendisleri Odasının organize ettiği iftara katıldı.
136 yıl sonra ilk iftar
Erzurum’a kısa bir süre önce Antalya’dan atanan Vali Ahmet Altıparmak’ın ...
 
BESYO için rekor başvuru
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) ...
Şehitler mevlidle anılacak
Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Erzurum il Temsilciliği tarafından ...
Çoruh’ta suya kapılan gencin cesedi bulundu
İspir ilçesinde baraj kapılarının açılması üzerine Çoruh nehri kenarında ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva