ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>GUNCEL
11 Aralık 2009 Cuma - 03:04

Kasımpaşa Bulvarı açılış safhasında

GHA/Cedit Caddesi’ni, Kasımpaşa üzerinden Kongre Caddesi’ne bağlayacak olan köprülü kavşağın yapımı tamamlandı. Cumartesi günü öğleden sonra açılışı yapılacak olan Kasımpaşa Köprüsü, tek yönlü ve 234 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde inşa edildi.

Kasımpaşa Bulvarı açılış safhasında

 Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Kasımpaşa Köprülü Kavşağı, Cumartesi günü hizmete giriyor. Cedit Caddesi’ni, Kasımpaşa üzerinden Kongre Caddesi’ne bağlayacak olan köprülü kavşağın yapımı tamamlandı. Cumartesi günü öğleden sonra açılışı yapılacak olan Kasımpaşa Köprüsü, tek yönlü ve 234 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğinde inşa edildi.
//AÇILIŞ CUMARTESİ GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, şehrin ulaşım ve trafik sorununu çözmek için gerçekleştirilen projelerin ardı ardına tamamladığını söyledi. Yapımına, Temmuz ayında başlanan Kasımpaşa Köprülü Kavşağı’nın açılışını, Cumartesi günü yapacaklarını bildiren Başkan Küçükler, “Bu yol ve kavşaklarla Erzurum’un geleceğinin de temelleri atılıyor. Erzurum Doğu Anadolu’nun kalbidir. Bir aziz emanet olarak kabul ettiğimiz bu şehri, hak ettiği noktaya mutlaka taşıyacağız.” dedi.
//KAVŞAK 234 METRE UZUNLUĞUNDA
Alttan tek yönlü olacak şekilde Kasımpaşa Mahallesi üzerinden Kongre Caddesi’ne geçişi sağlayacak olan köprülü kavşağın, 234 metre uzunluğunda olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 6 metresi araçlar, 9 metresi de yayalar için olmak üzere, kavşağın genişliğinin ise, 15 metreyi bulduğunu dile getirdi. Taşmağazalar, Cedit Caddesi ve Tahtacılar üçgenindeki trafik yoğunluğunun, söz konusu köprülü kavşakla rahatlayacağını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, yatırımın, 3 milyon TL’ye mal olduğunu açıkladı. Başkan Küçükler, “Yapılan hesaplamalar ve yürütülen çalışmalar doğrultusunda Kasımpaşa Köprülü Kavşağı’nın yapımı tamamlandı, çevre düzenlemesi yapıldı. Bölgedeki trafik yükünü önemli ölçüde azaltacak olan Kasımpaşa Köprülü Kavşağı’nı, Cumartesi günü saat 13.30’da hizmete sunmuş olacağız. Tüm halkımızı, açılışımıza davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
//ULAŞIM RAHATLAYACAK
Erzurum’a yapılan yatırımların Erzurumlular için zaman zaman sıkıntı ve zorlukları da beraberinde getirdiğini ifade eden Başkan Küçükler, bunun çağdaş bir kentin doğum sancıları olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu; “Erzurum’u ulaşım altyapısı, çevre düzeni ve modern şehirciliği ile bir dünya şehri yapmak kararlığındayız. Erzurum’u 2011 Universiade Kış Oyunları sinerjisi de bu kararlılıktan doğmuştur. Erzurum’u kalkındırmadan Doğu Anadolu’yu kalkındıramayız. Erzurum’un sorunlarını çözmeden Doğu’nun sorunlarını çözemeyiz. Erzurum Doğu’nun görünen yüzü, dünyaya açılan penceresidir. Erzurum Türkiye’nin lokomotifi olmalıdır.” şeklinde konuştu. 
Başkan Ahmet Küçükler, Erzurum'un geleceğinin kendisini heyecanlandırdığını vurgulayarak, “Artık Erzurum'un trafik problemleriyle, gecekondularıyla, çarpık kentleşmesiyle, sağlıksız çevre ile anılmasını istemiyoruz. Bütün bu yazgıları kökünden değiştireceğiz. Erzurum değişecek, gelişecek. Çağdaş yollarla, kavşaklarla, tünellerle, köprülerle, gelişen projeleri, altyapılarıyla, ağaçlandırmalarla, parklarıyla ve çiçekleriyle modern zamanların rüya şehri haline gelecektir. Bu şehirde yaşamaktan herkes gurur duyacak.” şeklinde konuştu.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mamoç 11 Aralık 2009 Cuma 16:23

Erzurum'a hizmet için kim taş üstüne bir taş koyuyorsa Allah ondan razı olsun. Yanlız köprünün yanındaki camininde yıkılarak Bosna cadesindeki cami gibi altı dükkan olarak yapılması çok güzel olur. Zaten yeni yapılacak camilerin altlarını dükkan veya depo gibi yapılması ilerde cami giderlernin karşılansı amaç edilmeli.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den kar hazırlığı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce, 2009 - 2010 kış sezonu olumsuz hava ...
Hınıslı ailenin feci sonu
Erzurum'dan Adıyaman'a gelen ve karısının kendisini aldattığı gerekçesiyle, ...
Yol-İş terörü lanetledi
GHA/ Yol-İş Sendikası Erzurum 2 Nolu Şube Başkanı Kıyas Daşkaya, “Tokat’ın ...
 
Tapu’da Cevher dönemi başladı
Erzurum Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü görevine atanan Adnan Cevher, ...
Polat’tan köy açılımı
GHA/ Oltu Kaymakamı Gürkan Polat, kar yağışına aldırmadan köylere yönelik ...
“Hakkını helal et şehidim”
İHA/Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Sazak köyü yakınlarındaki terörist ...
 
Erzurum 2.8’le sallandı
Erzurum'da saat 16.54'te 2.8 hafif şiddetinde deprem meydana geldi.
‘Yüreğimize kor düştü’
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, eli kanlı terör örgütü ...
‘Türk Milleti bölünmez bütündür’
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Tokat’ın Reşadiye ilçesi Sazak ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva