ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Emniyetten gerçeği aratmayan tatbikat
Karagöbek yolunda trafik kazası: 4 yaralı
Karagöbek yolunda trafik kazası: 4 yaralı
ASHM’den Şehitlerin Aziz Hatıralarına vefa projesi
ASHM’den Şehitlerin Aziz Hatıralarına vefa projesi
İrfan Meclisi’nde turizm ele alındı
İrfan Meclisi’nde turizm ele alındı
Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu
Şehit yakınları ve gaziler iftarda buluştu
HABERLER>BÖLGEDEN
15 Ocak 2021 Cuma - 15:10

Kar yağdı, Doğu’da yüzler güldü

Son yılların en kurak kış mevsimini yaşayan Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi illerinde başlayan kar yağışı çiftçiler başta olmak üzere halkın yüzünü güldürdü.

Kar yağdı, Doğu’da yüzler güldü

Son yılların en kurak kış mevsimini yaşayan Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesi illerinde başlayan kar yağışı çiftçiler başta olmak üzere halkın yüzünü güldürdü. Erzurum’da Cuma akşamı başlayan kar yağışı sabah saatlerinde durdu. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının aralıklı olarak süreceği müjdesini paylaştı.

Meteoroloji verilerine göre Palandöken’de kar kalınlığı 44, Konaklı Kayak Merkezinde ise 24 santimetreye ulaştı.

BİNGÖL’DE KAR NEDENİYLE 45 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI
Bingöl genelinde kar yağışı nedeniyle 45 köy ulaşıma kapandı.
Bir çok ilde olduğu gibi Bingöl’de de kar yağışı yüksek kesimli yerlerde etkisini gösterdi. Dün gece kentte etkili olan kar nedeniyle 20'si Karlıova ilçesinde olmak üzere toplamda 45 köy yolu ulaşıma kapandı. Özellikle yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığının yer yer 50 santimetreye yaklaştığı bildirildi.
Valilik koordinesindeki İl Özel İdare Genel Sekreterliğine bağlı Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nün oluşturduğu "Karla Mücadele" ekipleri ise sahada çalışmaya başladı. Kapalı olan 45 köy yolunun kısa sürede açılması için ekiplerin sürekli görevde olacağı belirtildi.

KARLIOVA’DA KAR 20 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATTI

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle 20 köy yolu ulaşıma kapandı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Bingöl’ün yüksek kesimli ilçelerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Yılın yaklaşık 6 ayını kar altında geçiren Karlıova da iki günde tamamen beyaza bürünürken, kar kalınlığı yer yer 50 santimetreye ulaştı. Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar nedeniyle ilçeye bağlı 20 köy yolu ulaşıma kapanırken, Özel İdare ekipleri yollarda çalışma başlattı. İlçe merkezinde de etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle Karlıova Belediyesi ekiplerince cadde ve sokaklarda temizleme çalışması başlatıldı.

Kış aylarının hazırlıklarını önceden tamamladıklarını aktaran Belediye Zabıta Amiri Metin Bingöl, "Bu sabah güne yine kar yağışıyla uyandık, zaten beklediğimiz bir kardı. Bundan dolayı da bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Sabahın erken saatlerinden itibaren mahalle ve çarşıda kar temizliğini yaptık. Şu anda önemli bir durum yok, yağış da yok. Yağdıkça biz temizliğimize devam ediyoruz” dedi.

ELAZIĞ'DA KAR 38 KÖY YOLUNU KAPATTI

Elazığ'da kar yağışı nedeniyle 38 köy yolu ulaşıma kapandı.

Meteorolojinin uyardığı kar yağışı yüksek rakımlı bölgelerde etkili oldu. Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte ilçelerden Sivrice ve Maden'de 10'ar, Karakoçan ile Palu da 4'er , Kovancılar'da 7 ve Baskil ilçesinde 3 olmak üzere toplam 38 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarının açılması için valilik koordinesinde İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler çalışmalara başladı.

Öteyandan meteoroloji, Elazığ, Malatya, Tunceli, Bingöl ve Adıyaman genelinde öğlen saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve kar yağışı beklendiğini bildirdi.

KAR NEDENİYLE MAHSUR KALAN 3 KİŞİ KURTARILDI

Bingöl’de etkili olan kar nedeniyle araçlarıyla birlikte mahsur kalan 3 kişi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü’nün uyarısının ardından Bingöl’ün merkezi hariç birçok bölgesinde kar yağışı etkili oldu.Kar yağışının etkili olduğu Genç ilçesi Sağgöze köyünde de bir aracın yoldan çıkarak kara saplanmasıyla, araç içindeki 3 kişi mahsur kaldı. Araçta bulunanların jandarmaya haber vermesi üzerine bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri sevk edildi.Bölgeye paletli araçla ulaşan ekipler, kara saplanan aracı ve içinde mahsur kalan 3 kişi yoğun çalışmaların ardından kurtardı.

Bölge genelinde kar yağışı nedeniyle sürücülerin dikkatli olması ve ihtiyaç olmadığı sürece yola çıkmamaları önerildi.

BİTLİS’TE 160 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Bitlis’te iki gündür aralıklarla yağan kar yağışı nedeniyle 160 köy yolu ulaşıma kapandı.

Bitlis merkeze bağlı Küllüce köyünde yol açma çalışması yürütün özel idaresi ekipleri, toplamda kış boyunca 643 yerleşim yerinde karla mücadele yapacak. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu, 2 bin 443 kilometre yol ağında 9 şantiye, 75 personel ve 52 iş makinesiyle kışa hazır olduklarını söyledi. Köyde karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Aydoğdu, “Karın başkenti Bitlis'ten, rahmetin ve zahmetin olduğu yerden karla mücadele çalışmalarına başladık. Bugün itibarıyla 160 köyümüzün yolu kapalı. Ekiplerimiz düzenli şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Bu yıl kar yağışı geç yaşanmasından dolayı tasarrufumuz da oldu. Büyüklerimizin dediği gibi ‘zahmetsiz rahmet, emeksiz bereket’ bu topraklarda. Tabi ki 7/24 gece gündüz demeden çalışmalarımıza başladık. 9 şantiye, 75 personel ve 52 iş makinesiyle çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalarda 350 köy ve 293 mezra olmak üzere 643 yerleşim birimine 2 bin 443 kilometrelik köy yolu ağında çalışmalarımıza gece gündüz devam edeceğiz. Bu çalışmaları yaparken her zaman tekrarladığımız bir konu var. Asılsız ihbarlar yapılmasın. Asılsız ihbarlar yapılırken başkasının hayatına mal olabiliyor. Çalışma alanımız dağlık ve çığ bölgeleri olduğundan ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Vatandaşlarımıza hizmet için bereketli gelen karla mücadele çalışmamızı elbirliğiyle yürütüyoruz. Bu yıl tedbirlerimizi aldık. İş makinelerimiz hazır. Ekiplerimizi yerinde denetliyoruz. Şu anda bir sıkıntı yok. Vatandaşa hizmet Hakk’a hizmet düsturuyla gece gündüz çalışmaktayız” dedi.

ERZİNCAN'DA 267 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Erzincan ve ilçelerinde dün akşamdan itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle 267 köy yolu ulaşıma kapandı. Karla mücadele çalışması drone ile havadan görüntülendi.

Erzincan İl Özel İdaresi kapalı köy yollarının yeniden ulaşıma açılabilmesi için 10 ekiple karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışı nedeniyle merkezde 15, Çayırlı'da 7, Otlukbeli'nde 5, İliç'te 15, Kemah'ta 60, Kemaliye'de 20, Refahiye 90, Tercan 40 ve Üzümlü ilçesinde 15 olmak üzere 140 köy yolu kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi 14 greyder, 7 kepçe ve 4 bıçaklı kamyon olmak üzere 10 ekiple köy yollarında karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Yollarının yeniden ulaşıma açılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar özel idare ekiplerine teşekkür ettiler.

ERZİNCAN'DA 2021 YILININ İLK KAR YAĞIŞI ULAŞIMDA AKSAMALARA NEDEN OLDU

Erzincan'da etkili olan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu.

Kar ve tipi Erzincan genelinde etkili oldu. 2021 yılının ilk kar yağışı Erzincan merkezide beyaza bürüdü.

Erzincan- Sivas kara yolundaki Sakaltutan, Kızıldağ ile Erzincan-Gümüşhane kara yolundaki Ahmediye Geçidi'nde kar ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor. Karayolları ve polis ekipleri, yolda kalan araçların trafiği engellememesi için iş makinelerinin desteğiyle yoğun çalışma yürütüyor. Trafik polisleri, yoğun kar yağışı ve sisin görüş mesafesini düşürmesi nedeniyle tır, çekici gibi ağır tonajlı araçları durdurarak sürücülere, dinlenme tesislerinde bir süre bekleyip hava düzeldikten sonra yola devam etmeleri uyarısında bulundu.

Erzincan Valisi Mehmet Makas’ta, Sakaltutan mevkiinde karla mücadele çalışmalarını denetledi.

TUNCELİ’DE KAR 132 KÖY YOLUNU ULAŞIMA KAPATTI

Tunceli’de etkili olan kar yağışı nedeniyle 132 köy yolu ulaşıma kapandı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarısını yaptığı kar yağışı Tunceli'nin yüksek rakımlı bölgelerinde dün akşamdan itibaren etkili olmaya başladı. Gece de etkisini ara ara sürdüren kar yağışı nedeniyle şu ana kadar merkezde 8, Pülümür’de 40, Ovacık’ta 32, Nazımiye’de 21, Hozat’ta 17, Mazgirt’te 13, Çemişgezek’te ise 1 olmak üzere toplam 132 köy yolu ulaşıma kapandı. Kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için valilik koordinesinde İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışma başlattı.

Öte yandan Tunceli-Erzincan karayolunu kullanan ağır tonajlı araçların zincirsiz geçişlerine izin verildiği, karayolları ekiplerinin de yollarda çalışma yürüttüğü kaydedildi.

TUNCELİ’DE KARLA KAPLANAN KÖY YOLLARI İÇİN EKİPLER GÖREVDE

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı.

Meteorolojinin uyarısının ardından kar yağışı kentte dün geceden itibaren etkili oldu. Kar nedeniyle Ovacık, Hozat, Pülümür ve Nazımiye ilçelerine bağlı 132 köy yolu ulaşıma kapandı. Valilik koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağlı ekipler kapanan köy yollarını açmak için göreve başladı. Birçok noktada sevk edilen ekipler, iş makineleriyle çalışmalara başladı.

Kar yağışının etkili olduğu Ovacık’ta çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, “Valimizin himayelerinde karla mücadele ekibi olarak 54 iş makinesi, 112 personelimizle karla mücadele çalışması yapıyoruz. Malum bu yıl mevsim normallerinin altında bir kar yağışı mevcut ilimizde. İnşallah temennimiz odur ki bu ayın sonunda, şubat ayında yağacak karla bu açığı kapatmış oluruz” dedi.

Kent genelinde 132 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğunu aktaran Yıldırım, “132 köyümüzün yolu kapalı. Bin 300 kilometrede karla mücadele çalışması yapıyoruz. Ekiplerimiz sahada. Herhangi bir mağduriyet yaşanmıyor. Çalışma programımızı belirlerken önce grup köy yolları, karakol yolları, daha sonra münferit köy yollarını açıyoruz. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasına göre çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.

 

 

HAKKARİ'DE 289 YERLEŞİM YERİ ULAŞIMA KAPANDI

Hakkari'de etkili olan kar yağışı nedeniyle 289 yerleşim yolu ulaşıma kapandı.

Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı yüksek kesimlerde hayatı olumsuz yönden etkiliyor. Saat 08.00 itibariyle merkezde 21 köy ve 47 mezra, Şemdinli'de 18 köy ve 69 mezra, Yüksekova'da 57 köy ve 77 mezra yolu ulaşıma kapandı. Hakkari Valiliği, kapanan 289 yerleşim yolunun yeniden açılması için karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü açıkladı.

YÜKSEKOVA KARA GÖMÜLDÜ

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışından sonra araçlar kara gömülürken, bazı sürücüler ise yollarda mahsur kaldı.

Meteorolojinin uyarılarından sonra Yüksekova’da dün başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Dünden beri etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe beyaza bürünürken, araçlar ise kara gömüldü. Kara hazırlıksız yakalanan bazı sürücüler yollarda mahsur kalırken, birçok yerleşim yeri yolu da ulaşıma kapandı.

Sürücü Selim Genç, kar yağışından dolayı mahsur kaldığını belirterek, “Benden önce 3 araç mahsur kalmıştı. Onları çıkarttık, şimdi de ben kaldım. Hem yoğun kardan hem de yol çok kaygan” dedi.

Belediye ve ilçe özel idaresi ekipleri de yol açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

HAKKARİ’DE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

Hakkari Belediyesi karla mücadele ekibi kentin 15 mahallesinde çalışma başlattı.

Sabahın ilk saatlerinde başlatılan karla mücadele çalışmalarına Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek de eşlik etti. Karla mücadele ekibi; çarşı merkezi, cadde ve sokaklar ile mahalle yollarını kardan temizledi. Cadde ve sokaklardaki kar yığınları ise üst üste toplanarak kamyonlarla şehir dışına çıkartıldı.

Yağışlara hazırlıklı olan belediye karla mücadele ekibinin çalışması vatandaşlar tarafından da takdir edildi.

KARS’A BEKLENEN KAR YAĞDI

Kars’ta uzun süreden beri beklenen kar yağdı. Saba doğru başlayan kar yağışı kısa sürede etrafı beyaza bürüdü.

Kars’ta sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte sokaklar beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışının etkili olduğu kentte sokaklara çıkan vatandaşlar bol bol fotoğraf çekerken, yağan kar vatandaşlarında yüzünü güldürdü.

Kars’a karın yakıştığını ifade eden Timuçin Güney, “Beklenen kar yağdı. İnşallah 1 metre kar yağar, Çünkü Kars’a kar yakışıyor” dedi.

Öte yandan beyaz örtüyle kaplanan kentte tarihi binalarda beyazla birlikte görsel şölen sundu. Kars Kalesi, Havariler Kilisesi, Evliya Cami ve caddelerde kart postal görüntüler ortaya çıktı.

ARDAHAN BEYAZA BÜRÜNDÜ

Ardahan’da akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar devam eden kar yağışı sonrası kent beyaza büründü.

Son yılların en sıcak kış aylarının yaşandığı Ardahan’da akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı sonrası vatandaşlar güne karla uyandı. Kar yağışının özlemini çeken Ardahanlılar, havanın soğuk olmasına aldırış etmeden sabah saatlerinde, anı ölümsüzleştirmek için sokaklara çıktı. Karla kaplanan şehir merkezinde kartpostallık görüntüler oluştu.

Uzun zamandır kara hasret kaldıklarını belirten vatandaşlar kar yağışı ile mutlu olduklarını söylediler.

MUŞ'TA 86 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

Muş’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 86 köy yolu ulaşıma kapandı.

Kentte 2 gündür etkili olan yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte 86 köy yolu ulaşıma kapanırken, şehir merkezi de beyaza büründü. Sabah saatlerinde işe gitmeye çalışan sürücüler trafikte ilerlemekte güçlük yaşadı. İş yerlerini açmaya çalışan esnaf ise kapı önlerinde biriken karı temizledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şeyhmus Yentür, merkezde 30, Malazgirt’te 19, Varto’da 25, Korkut’ta 11, Hasköy’de 1 köy olmak üzere toplam 86 yerleşim yerinin kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığını bildirdi.

İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri de kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Muş’ta geçmiş yıllarda kar yağışının bu tarihlerde yoğun olduğunu belirten Mahmut Avcı, “Bu sene kar yağışımız çok çok gecikti. Bu nedenle kuraklık korkusu vardı. Allah’a şükür yağış yağdı. İnşallah ekinlerimiz de iyi olacak. Susuzluk sorunu da bu sayede ortadan kalkacak” dedi.

BAŞKALE’DE KAR YAĞIŞI

Van’ın Başkale ilçesinde sıcak ve güneşli hava yerini kar yağışına bıraktı. 43 yerleşim yerinin ulaşıma kapandığı ilçede yol açma çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

2400 rakımla Türkiye’nin en yüksek yerleşim yerlerinden biri olan Van’ın Başkale ilçesinde kar yağışı etkili oldu. Günlerdir mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak ve güneşli hava, dün akşam saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bıraktı. Sabah güne karla uyanan Başkaleliler, kar yağışının sevincini yaşarken, Başkale Belediyesi karla mücadele ekipleri de vatandaşların mağdur olmaması ve ulaşımın aksamaması için kar küreme, temizleme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Yüksek kesimlerde 20, ilçe merkezinde ise 10 santimetre kalınlığa ulaşan kar yağışı 43 yerleşim yerinin yolunu da ulaşıma kapattı.

İlçede esnaflık yapan Hacı İbrahim Aydın, yağışların kuraklık için iyi olacağını belirterek, “Ülkemizde bu yıl biraz kuraklık var. Allah’ın izniyle kuraklık olmayacak. Yağışlar yağacak, yağıyor artık. Bizim memlekette genelde yağışlar bu aydan itibaren oluyor. Allah’ın izniyle yağışlar çok olacak, kuraklık olmayacak. Su hayattır su olmazsa hayat olmaz. Kar yağışına alışığız, yağmayınca özlüyoruz” diye konuştu.

Geçmiş yıllara göre kar yağışının daha az olduğunu söyleyen Sedat Teymur ise “Bu sene fazla kar gelmedi. Kuraklık oldu. Kar yağışından dolayı çok sevindik. Allah’a şükürler olsun. Daha çok yağmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

VANLI ÇOBANLAR YAYLA SEZONUNU KAPATTI

Van’da yüksek kesimlere kar yağması ve havaların soğumaya başlamasıyla çobanlarda yayla sezonunu kapattı.

Van’da yüksek kesimlere kar yağması ve havaların soğumaya başlamasıyla çobanların da çalışma sezonu sona erdi. Mevsim şartlarının çetin geçmeye başladığı kırsal kesimlerde sürüleri yaylalardan indiren çobanlar, yerleşim yerlerine yakın noktalardaki belirli bölgelerde hayvanları sahiplerine teslim etmeye başladı. Kış boyunca ağıllarda bakılacak koyunlar, ilkbaharda yeniden yaylalara çıkarılacak.

Çatak ilçesinin Boynupınar Mahallesinin yaylasında hayvanlarını çıkaran Nevzat Gültepe, yazın hayvanlarını yüksek kesimlerdeki yaylalara çıkararak baktıklarını söyledi. Kar yağınca da tekrar mahalleye indiklerini ifade den Gültepe, “Bu yıl yaylada otlarımız çoktu. Bu yüzden diğer yaylacılardan yaklaşık 1 ay sonra iniyoruz. Yayladaki otlarımız bu gün itibarı ile bitince bizde kışı geçirmek üzere mahalleye dönüyoruz” dedi.

 
Erzurumspor’da tek hedef galibiyet
 
JASAT timleri hayvan hırsızlığı çetesini çökertti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Anaların evlat nöbeti 501’inci güne girdi
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
Şırnak anneleri, HDP'den çocuklarını istedi
Şırnak'ta PKK'lı teröristlerce çocukları dağa kaçırılan, yakınlarını terör ...
Doğu Anadolu’da aşı seferberliği
Tüm ülkede olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illerinde de covid-19 aşısı ...
 
Aşkale'de aşı süreci başladı
Aşkale'de, sağlık çalışanlarına koronavirüs aşısı yapılmaya başlandı.
Kardan heykeller ışıklandırıldı
Sarıkamış Harekatı'nda şehit düşen 90 bin askerin anısına yapılan kardan heykeller ışıklandırıldı.
Ailelerin evlat nöbeti 499’uncu gününde
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
Ayvalı Barajı'nda sular 4 kilometre çekildi
Oltu ilçesindeki Ayvalı Barajı'nda yaşanan kuraklık nedeniyle sular 4 kilometre çekildi.
Dölekli’den Pasinler’e bilişim yatırımı müjdesi
Pasinler ilçe Belediye Başkanı Ahmet Dölekli‘nin girişimleri ile bölgesinde ...
Bir Aile daha evlat nöbetine katıldı
Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Riskin Güveni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva