ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>EKONOMİ
16 Aralık 2011 Cuma - 08:41

İşçiler yeni sendikalarını belirleyecek

Büro, Eğitim, Güzel Sanatlar, Ticaret ve Kooperatif İşçileri Sendikası (Öz Büro İş Sen) Erzurum’un Pasinler İlçesinde Milli Eğitim Bakanlığına geçişleri yapılan eski belediye personellerinin yeni sendikaya üyelikleri hakkında tanıtıcı toplantı düzenlendi.

İşçiler yeni sendikalarını belirleyecek

Büro, Eğitim, Güzel Sanatlar, Ticaret ve Kooperatif İşçileri Sendikası (Öz Büro İş Sen) Erzurum’un Pasinler İlçesinde Milli Eğitim Bakanlığına geçişleri yapılan eski belediye personellerinin yeni sendikaya üyelikleri hakkında tanıtıcı toplantı düzenlendi.
Hak İş’e bağlı Öz Büro İş Sendikası Pasinler Öğretmen evinde 5747 sayılı kanunla Milli Eğitim Bakanlığına geçişleri yapılan eski Pasinler Belediyesi personellerine yönelik Öz Büro İş Sendikası yetkilileri tarafından, sendikalarının faaliyetlerini tanıtıcı toplantı düzenleyerek personellere Öz Büro Sen hakkında bilgi verdi. Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Muharrem Özkaya, başkanlığında düzenlenen toplantıda Öz Büro İş Sendikası olarak Türkiye Geneli Milli Eğitim Bakanlığı’yla yapacakları sözleşmeyle bütün il ve ilçeleri kapsayacak. Bu şekilde yeni iş toplu sözleşmesinde belediyelerden gelen sözleşmelerde yer alan, kıdem tazminatı için mutlak surette her üyenin emeklilik halinde kıdem tazminatı tavanının yakalayacağı bir sözleşme imzalanacağını belirtildi.
ÖZKAYA’NIN AÇIKLAMASI
Ücretlerde ise bir taban belirlenmesi sağlanarak ücretlendirmenin yapılacağını ifade eden Genel Başkan Muharrem Özkaya, Milli Eğitim Bakanlığına geçiş yapan eski belediye personellerine Öz Büro İş Sendikası olarak her zaman şeffaflıktan yana olduklarını, hiçbir zaman sendika üyelerine uçuk vaatler bulunmadıklarını, İşçi kardeşlerimiz emeklerinin karşılığını bulmak istiyorsanız. Öz Büro İş sendikasına vereceğiniz yetkilendirme ile sizlerin var olan haklarınızı en uygun koşullarda almayı sağlayacaklarını ifade etti.
Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Muharrem Özkaya, toplantı sonrası sendikaya üye olmak isteyenlerle birebir sorularını cevaplandırdı. Genel Başkana Hak İş Erzurum il Temsilcisi Erol Aksakal ve Öz Büro İş Erzurum İl Temsilcisi Yılmaz Diler’de eşlik ettiler. Öğretmen evinde sendika yöneticileri ile personeller arasında yapılan toplantı samimi bir ortamda gerçekleşti.

 
Araç sahiplerine yıkama uyarısı
 
Yoksulluğa besicilik çözümü
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet sezer 12 Nisan 2012 Perşembe 20:45

arkadşım halil ibrahimin yorumuna katılıyorum nerdeydniz bu zamana kadar muharrem özkaya 51 işçi arkadaşımız işten atıldı nerdeydiniz 11 ay maaşla bizi oraya göndaerdiniz sendikacılık ankarada oturmakla olmuyor muharrem bey tabana inceksin işçinin yanında olucaksınbenim alın terimi avukatlara yadimeteceksin bunları yapmış olsaydınız kırıkkale işçisi sizlere minnettar kalırdı ama siz ne yaptınız geldiniz belediyeye kendi paranızı kurtardınız işçiyi işverenle karşı karşıya getirdiniz daha doğrusu sattınız gittiniz işçi bunları unutmadaı muharrem bey adam gibi sendikacılık yapsaydınız bu işçi sızi goklere çıkartırdı burayada hiç bir sendika giremezdi siz sabah kahvaltısında balla tereyag yerken kırıkkale işçisi zeytini bulamıyordu çocuğumuza sabah okula giderken 1milyon harçlığı veremedik muharrem bey nerdeydiniz harun aslan geldi sizin paranızı alıcam dedi o bile bizi sattı gitti biz sizlere nasıl üye olalım keser döner sap döner birgün hesap döner sen anlamışındır muharrem bey

Yorumu oyla      6      4  
halilibrahim soyalp 11 Ocak 2012 Çarşamba 16:59

ben kırıkkalede 20 senden beri üyenizdim kırıkkal belediyesinden 11 maaş alacağımız var-keskin belediyesinin 25 maaaş alacağı kılıçlar belediyesinin 37 maaş daha bir çok belediyeler işçilere maaş vermedi perişan oldukk evimize ekmek götüremedik icralardan kurtulamadık kiramızı ödüyemedik çocuğumuzun istediğini alamadık kahrolduk intahar eden arkadaşlarımız oldu borcu yüzünden beylerr ozaman nerdeydiniz siz işçiyi düşünen bir sendika değilsiniz siz anca kendinizi düşünen sendikasınız daha eylemde yediğim copların izi sırtımda siz bırakıp kaçtınız bize sahip çıkmadınız insanları kandırmayın tamammı. öz-büro-iş miş güldürmeyin hizmet-iş sendikası adını değiştirmiş

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Araç sahiplerine yıkama uyarısı
Dondurucu soğukların yaşandığı bölgemizde hava sıcaklığının sıfırın altında ...
2. OSB’de yeni ihale süreci
Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, çevre yolu Pasinler çıkışında ...
DAİB’ten ihracatta Ufuk Arayışı
Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği’nce Kenya’nın başkenti Nairoba’ya yönelik ...
 
İl kredi hacminde genişleme
Merkez Bankası (TCMB) ekim ayı bankacılık nakdi kredi dağılımını açıkladı. ...
MMO’dan ağır sanayi çağrısı
Makine Mühendisleri Odası Erzurum İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı ...
Ekmek derdi soğuk derdinden büyük..
Erzurum’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ayakkabı boyacıları kar ...
 
Markalaşmada 39’uncuyuz..
Erzurum’da ekim ayı bazında marka tescil başvurusu sayısı eylül ayına ...
Ormancılık Zirvesi Erzurum’da toplandı
Ormancılık Araştırma Projeleri çalışma gurup toplantısı Erzurum’da başladı. ...
TESK’ten elektrik faturası tepkisi
Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva