ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Dadaşlar 19 Mayıs coşkusunu paylaştı
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Allahuekber Dağı eteklerinde milli coşku
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Çomaklı’dan 19 Mayıs mesajı
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
Doğu Anadolu’da Milli Coşku zirvede
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
ESKİ 2024 bütçesi onaylandı
HABERLER>EĞİTİM
15 Eylül 2012 Cumartesi - 08:54

İlk Ders: Çağrı Merkezi

Finansbank tarafından Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum lokasyonunda Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ne tahsis edilen derslikte 12 Eylül 2012 tarihinde ilk ders gerçekleştirildi. Finansbank Çağrı Merkezi yetkililerinin yürüttüğü derste dünya ve ülkemizdeki çağrı merkezi sektörü ele alındı.

İlk Ders: Çağrı Merkezi

ERZURUM (İHA) - Finansbank tarafından Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum lokasyonunda Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’ne tahsis edilen derslikte 12 Eylül 2012 tarihinde ilk ders gerçekleştirildi. Finansbank Çağrı Merkezi yetkililerinin yürüttüğü derste dünya ve ülkemizdeki çağrı merkezi sektörü ele alındı.
AÇIKÖĞRETİM ÇAĞRI MERKEZİ LOKASYONU
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bünyesinde yer alan Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı kapsamında eğitim-öğretim faaliyetlerinin uygulamalı olarak gerçekleştirilmesi amacıyla Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum lokasyonunda tahsis edilen derslikte ilk ders başarıyla yürütüldü. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezi çalışanları ile Finansbank Çağrı Merkezi çalışanlarının dinleyici olarak katıldığı derste Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum Lokasyonu Birim Yöneticisi Devrim Dileroğlu, Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum Lokasyonu Yönetmeni Şehnaz Toprakkazan ve Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum Lokasyonu Yönetmeni Serkan Beşdaş sektörün gelişimine ilişkin sunumlar yaptılar.
DİLEROĞLU’NUN SUNUMU
Dersin açılış konuşmasını yapan Devrim Dileroğlu, çağrı merkezi sektörünün önemi, değişen yapısı ve geleceği üzerine konuştu. Dinamik ve sürekli gelişim eğilimi gösteren bu sektörde akademik eğitim hizmetlerinin önemine vurgu yapan Dileroğlu, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı’nın alanında uzman, nitelikli eleman ihtiyacını karşılaması açısından vazgeçilmez öneme sahip olduğunu dile getirdi. Dünyada çağrı merkezi sektörünün teknolojik ve işgücü açısından gelişimine dikkat çeken Şehnaz Toprakkazan, bu sektörü gençler açısından gelişen istihdam alanı olarak gördüklerini ifade etti. İstatistiklerle çağrı merkezlerinin bulunduğu konum üzerine değerlendirmelerde bulunan Serkan Beşdaş ise ülkemizde hızla gelişim gösteren ve birçok ilde istihdam olanağı sağlayan bu sektörde eğitim ve uygulamanın bir aradalığı ve üniversite ile sektör işbirliğinin katkıları üzerinde durdu. Ders, konuşmacıların, dinleyicilerin kendilerine yönelttikleri çağrı merkezi sektörü, alanda iletişimin önemi ve çalışanların meslek yaşamlarında nelere dikkat etmeleri gerektiği gibi sorulara yanıt vermeleriyle sonlandı.
Uygulamalı olarak Finansbank Çağrı Merkezi Erzurum Lokasyonu’nda yer alan dersliklerinde gerçekleştirilen dersin önemine dikkat çeken Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen şu değerlendirmeyi yaptı: “Alan olarak gelişime açık olan çağrı merkezi hizmetleri, akademik boyutta sunduğumuz eğitim hizmetlerinde sektörle işbirliği yapmamızı adeta zorunlu kılıyor. Fakültemiz bünyesinde yer alan Çağrı Merkezi Hizmetleri Önlisans Programı’nda kayıtlı olan ve bu dönem kayıt yaptıracak olan tüm öğrencilerimizin iki yıllık eğitimleri süresince nitelikli eğitim almalarını amaçlıyoruz. Bu çerçevede ilkini düzenlediğimiz bu dersi online olarak tüm öğrencilerimizle paylaşmayı planlıyoruz. Benzeri dersler ve uygulamalarla öğrencilerimizin alandaki gelişimlerine katkıda bulunmak ve sektörü tanımalarına yardımcı olmak öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Bu vesileyle Finansbank’a vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ederim.”

 
Pasinler’de turistik otel muamması
 
Tarım’da şap seferberliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Eğitime açılan Pencere’
Eğitime Açılan Pencere” adlı proje kapsamında okulların dış cepheleri ...
Erzurum’da sıkıntı yok..
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, kentte bulunan bakanlık ...
Erzurum’a bin 100 yeni öğretmen
Erzurum’a atanan bin 100 civarında öğretmen görevlerine başladı.
 
Bilge, öğrenci duası aldı
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, otizm özellikleri gösteren ...
Ceylan’dan eğitim övgüsü
Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan Koçak’ı ziyaret etti Kalkınma ...
Kırmacı parka kavuşuyor
Yakutiye Belediyesi tarafından Kırmacı mahallesine devasa büyüklükte bir ...
 
Kırtasiyeciler siftah etti
Velileri, okulların açılmasına sayılı günler kala alışveriş telaşı sardı. ...
Eğitim sistemine ‘Şuurlu’ yaklaşım
Şuurlu Öğretmenler Derneği Erzurum Şube Başkanı Abdullah İkinci, dershanelerin ...
Budak görevine başladı
Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Gökhan Budak görevine ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva