ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Müftü Can’dan Yaz Kur’an Kursları bilgilendirmesi
Erzurum eksi 6’yı gördü
Erzurum eksi 6’yı gördü
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
İbrahim Hakkı’nın 1755’te tespit ettiği gerçek
Tekman’da futbol turnuvası düzenlendi
Tekman’da futbol turnuvası düzenlendi
Lise öğrencilerinden ‘Sabrın İzleri’ filografi sergisi
Lise öğrencilerinden ‘Sabrın İzleri’ filografi sergisi
HABERLER>EĞİTİM
14 Eylül 2012 Cuma - 07:17

Erzurum’da sıkıntı yok..

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, kentte bulunan bakanlık denetçileriyle bir araya gelerek 2012-2013 eğitim-öğretim yılı hazırlık çalışmalarının istişaresini yaptı.

Erzurum’da sıkıntı yok..

ERZURUM (İHA) - Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, kentte bulunan bakanlık denetçileriyle bir araya gelerek 2012-2013 eğitim-öğretim yılı hazırlık çalışmalarının istişaresini yaptı.
Bakanlık denetçilerinin yanı sıra Milli Eğitim Müdürlüğü daire amirlerinin de katıldığı toplantıda 2012-2013 eğitim- öğretim yılı hazırlık çalışmaları masaya yatırıldı.İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, yeni eğitim öğretim yılına sıkıntısız bir şekilde girileceğini dile getirdi.
Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer’in 2012-2013 eğitim- öğretim yılı çalışma takvimi ne ilişkin yayımladığı genelge de şöyle açıklandı:
“2012-2013 eğitim- öğretim yılı 17 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Okul öncesi ve ilkokul birinci sınıf öğrencileri ise 10-14 Eylül tarihlerinde uyum eğitimine alınacak. Birinci yarıyıl 25 Ocak 2013 Cuma günü son erecek, öğrenciler 28 Ocak-8 Şubat 2013 tarihleri arasında yarıyıl tatiline girecek. İkinci yarıyıl ise 11 Şubat 2013 Pazartesi günü başlayacak ve 14 Haziran 2013 Cuma günü sona erecek. 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı ise 16 Eylül 2013 Pazartesi günü başlayacak.”

 
Taşıtta Erzurum, konutta Malatya
 
'Kuraklık fiyatları düşürdü..'
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ejder tepesi-3 14 Eylül 2012 Cuma 10:39

"Bizim oğlan bina okur, döner döner yine okur" sathi çalışmalarla başarı gelmiyor.Sayın Bige, lütfen Erzurum gözüyle Türkiye'ye bakmayınız.Türkiye'de başarılı olan illerin gözüyle Erzurum'un eğitimine bakınız.Hatanın nerede olduğunu anlarsınız.Bugüne kadar kesintisiz eğitim en büyük engel idi.Hadi bakalım bu engel de kalktı. Şimdi sizden başarı bekliyoruz.Bir veli olarak bu öğretim yılında, bunun takipçisi olacağım ve bu konuyu hep yazacağım.Farklı bir düşünce yapısı ile başlamanızı temenni ediyorum.Yoksa 17 Eylül'de,o alışılagelmiş klasik konuşmalarla bunu lütfen geçiştirmeyiniz.2012-2013 Öğretim yılı ülkemize,milletimize ve Erzurum'umuza hayırlı,uğurlu ve başarılı olsun.Sizden bu yıl,büyük bir başarı bekliyoruz. Şimdiden bunun alt yapısını hazırlayıp başarılı olanlarla görüşülüp bu yıl böyle bir çalışma yapmanızı bekliyor ve ümit ediyor,umuyoruz.Haydi kolay gelsin.Erzurum sizden başarılı bir yıl bekliyor.Allah yardımcınız olsun.Âmin!

Yorumu oyla      6      4  
vatandaş 14 Eylül 2012 Cuma 10:15

Milli Eğitim Müdürü gazetelere pz vermekten sorun yok demekle sorun olmadığını zannediyor her halde yazılan yorumlarda uydurmadır öğle diyecek büyük ihtimal memleketin kaderi ne yapsın kağıt üstünde başarılı göstermezse koltuğundan olur

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi-2 14 Eylül 2012 Cuma 10:11

ve müd.yardımcılarına bir hedef koyunuz.Bunun takipçisi olunuz.Bunları sık sık denetleyiniz.2 yıl önce Bitlis, SBS'de Türkiye birincisi olmuştu.İl Milli Eğitim Müdürü dostumuza bu başarıyı sordum."Biz kadro olarak velilerle teke tek görüştük.Problemleri yerinde çözdük.Başarımız bundandır" dediler.Bunu siz de yapınız. Ama yapamazsınız.Çünkü sizin kadronuz çok yaşlı,yorgun,pilleri bitmiş. Arzu,istek ve hevesleri yok.Lütfen tüm kadronuza bir performans sistemi getiriniz.Bunu Bakanlığa bildiriniz.Bu konuda çalışma yapınız.Maaşlarının,bu performansa göre verilmesini siz teklif ediniz.Bu,bu ülkede bir ilk olsun.Yoksa 65 yaşını beklemeden,yerlerini daha atik,daha genç,daha dinamik,arzulu,istekli, hevesli gençlere bıraksınlar.Bakınız o zaman nasıl verim artıyor,nasıl başarı geliyor.Yoksa ders zilini beklemekle,40 dakikayı doldurup ayın 15'inde bankamatikden maaş çekmekle başarı gelmiyor.Sayın Bilge, artık bu ilin eğitiminde yeni yöntem ve teknikler uygulanmalı,başarı için bu şart.Yoksa

Yorumu oyla      6      4  
ejder tepesi-1 14 Eylül 2012 Cuma 09:55

Sayın Bilge, sıkıntı olmasa da bu şehrin eğitimi dört dörtlüktür diyemeyiz.Allah rızası için,işi baştan sıkı tutun.Kaliteyi artırım. Kaliteli bir eğitim yaptırın.Lütfen okulları, başarılı bir dershane yapın. Dershaneleri okul yapacağınıza.Yine yıl sonunda Erzurum SBS'de Türkiye 60.cısı, LGS'de de 58.59.olmasın.Lütfen artık o yaşları geçmiş,yorulmuş,yorgun müdür yardımcılarınızı ve şube müdürlerinizi koltuklarda oturtturmayınız.Adamlar yerlerinden kalkamıyorlar.Onları okullara gönderiniz,Yeni yeni metotlar ve sistemler geliştiriniz.Bu adamlara görev veriniz.Bunların takipçisi olsunlar.Okullarda testler yapılsın. Neticeleri değerlendirilsin.Nerede hatalar varsa düzeltilsin.Bu atıl çalışmalarla Erzurum'un eğitimi yıllardır bir yerlere gelemedi.Ne olduysa fakir,fukaranın çocuğuna oldu.Sayın Bilge, hiç ayıp değil. Başarılı olan illerle görüşün.Onlardan başarılı oldukları,yöntem ve teknikleri alın.Bunları getirip bu şehire uygulayın.Başta müd.yardımcılarınıza, şube müdürleri,okul müd.

Yorumu oyla      6      4  
caykaralı 13 Eylül 2012 Perşembe 23:40

sıkıntımı yok?sıkıntısız işınızmı varkı? inonı okulu 3 yıldır kapısı acılamadı arka kaspıdan tek gıruış 2500talebe.şukrupaşa ve dumlupınar cıvarında okulların fızıkı durumu uygun deil yakutıye ilçesınde duz lıse yol denecek kadar hangısını sayıyayım beyfendılıse

Yorumu oyla      6      4  
erzurumlu 13 Eylül 2012 Perşembe 19:09

problem çok ta muhatap yok.okullara yapılan akıllı tahtalar yanlış takılmış firma yapmıyor.(vestel firması)peki tesisata aykırı takılan bu tahtaları kim düzeltecek.Hialkent lisesinde benzer sorun var.açın bir sorun.bir ilgilenin.toplanıp toplanıp dağılıyorlar.pratik te çok şey de sıkıntı var.resmiyet var.

Yorumu oyla      6      4  
samih 13 Eylül 2012 Perşembe 16:49

sıkıntı yokmuş adam makamından aşağıya kuşbakışı bakıyor. bu gün ayın 12 pazartesi okullar açılacak öğrencimiz halen yedek sırasını bekliyor nereye yazdıracağız...... gerçek yöneticiler yokmu??bu şehrin talihimi bu...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’a bin 100 yeni öğretmen
Erzurum’a atanan bin 100 civarında öğretmen görevlerine başladı.
Bilge, öğrenci duası aldı
Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, otizm özellikleri gösteren ...
Ceylan’dan eğitim övgüsü
Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan Koçak’ı ziyaret etti Kalkınma ...
 
Kırmacı parka kavuşuyor
Yakutiye Belediyesi tarafından Kırmacı mahallesine devasa büyüklükte bir ...
Kırtasiyeciler siftah etti
Velileri, okulların açılmasına sayılı günler kala alışveriş telaşı sardı. ...
Eğitim sistemine ‘Şuurlu’ yaklaşım
Şuurlu Öğretmenler Derneği Erzurum Şube Başkanı Abdullah İkinci, dershanelerin ...
 
Budak görevine başladı
Bayburt Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Gökhan Budak görevine ...
Erzurum 3'üncü Üniversiteyi bekliyor
Yüksek öğretimde Dünya markası olma sürecinde bulunan Atatürk Üniversitesi’yle ...
Kur'an Kursu’na buruk veda
Pehlivanlı Kur’an Kursu 2011-2012 eğitim-öğretim yılında yaz Kur’an Kursuna ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva