ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
KKKA! Erzurum 8 il içinde
KKKA! Erzurum 8 il içinde
Erzurum’da terör operasyonu
Erzurum’da terör operasyonu
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Palandöken’de Kaf Laleleri açtı
Emniyette terfi heyecanı
Emniyette terfi heyecanı
Yurtsever: “Ermeniler tarihi çarpıtıyorlar’
Yurtsever: “Ermeniler tarihi çarpıtıyorlar’
HABERLER>SPOR
2 Nisan 2015 Perşembe - 14:27

Haydi taraftar, haydi…

Erzurumspor pazar günü 6 maçlık serinin ilk finaline çıkacak. Mavibeyazlı ekibin en büyük güvencesi 12'inci adam. Gün, 26 bin kişilik stadyumu doldurma günü

Haydi taraftar, haydi…

Erzurumspor yönetimi, Pazar günü K. Maraş BŞB. ile oynayacakları maç için 20 bin taraftar bekliyor. Ligdeki son 3 maçını kazanarak bir anda lider ile puan farkını 3’e indirip, şampiyonluk için iddialı konuma gelen Erzurumspor yönetimi ve teknik heyet, Pazar günü K. Maraş BŞB. maçına en az 20 bin taraftarın gelmesini bekliyor. Taraftarları büyük ilgi göstermesinin beklendiği sezonun en önemli maçı için yönetim bu yıl ilk kez kale arkaları için de bilet bastırıldı. Kulüp Başkanı Saim Özakalın, “Şampiyonluk yolundaki en kritik maçımızda en az 20 bin kişinin tribünlerdeki yerini alacağını düşünüyoruz” dedi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta son 3 maçını kazanarak şampiyonluk için yeniden iddialı konuma gelen Erzurumspor, yakaladığı şansı iyi kullanmak istiyor. Pazar günü kendisi gibi şampiyonluğu kovalayan K.Maraş B.Ş.B.’yi Cemal Gürsel Stadyumu’nda saat 14.30’da konuk edecek olan Mavi-beyazlılar karşılaşmaya üç puan parolasıyla hazırlanıyor.

Beylerbeyi, Orhangazi ve Güngörenspor galibiyetleriyle lider Ankara Demir ile arasındaki puan farkını 3’e indirip, sezon başından bu yana zirveye ilk kez bu kadar çok yaklaşan B.B. Erzurumspor, hafta sonunda konuk edeceği K.Maraş B.Ş.B’yi mağlup ederek, iddiasını sürdürmek istiyor.

Teknik direktör Turhan Özyazanlar yönetiminde antrenmanlarını sürdüren mavi beyazlılar da 3 puandan başka bir şey düşünülmezken, futbolcuların çalışmalardaki hırslı ve istekli görüntüleri dikkat çekiyor.

20 BİN TARAFTAR BEKLENTİSİ

Son haftalarda alınan seri galibiyetler sonrasında şampiyonluğun ilk kez bu kadar yakından hissedilmesi yönetim kurulunu da harekete geçirdi. Başta Başkan Saim Özakalın olmak üzere yönetimin büyük bir bölümü kulüp tesislerinde adeta kamp kurdu.

Başkan, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların şampiyonluk için kenetlendiği görülürken, Başkan Saim Özakalın, kalan 6 maçı maç maç yaşamak istediklerini söyledi. Zorlu maçta taraftar desteğine de ihtiyaçları olduğunu ifade eden Özakalın, “En az 20 bin kişi bekliyoruz. O nedenle bu sezon ilk kez kale arkalarını da taraftarlarımıza açacağız. Kale arkaları için de biletlerimizi bastırdık” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK FIRSATI

Ligde artık her şeyin kendi ellerinde olduğuna dikkat çeken Başkan Özakalın, “İlk kez böyle bir avantaj ele geçirdik. Kalan 6 maçımızı da kazandığımız takdirde şampiyon olacağımızı biliyoruz. O nedenle elde ettiğimiz bu avantajı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. 6 maçlık serinin 6 maçını Pazar günü kendi sahamızda K. Maraş BŞB. ile oynayacağız. Galibiyetten başka bir şeyi aklımıza dahi getirmiyoruz. Gerek teknik heyet gerekse de futbolcularımız da bunun bilincinde. Bu maçı ya kazanacağız ya da kazanacağız” dedi.

ÖZYAZANLAR’IN AÇIKLAMASI

B.B. Erzurumspor teknik direktörü Turhan Özyazanlar ise K.Maraş BŞB ile oynayacakları maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Özyazanlar, “Pazar günü en az 20 bin taraftarımızı maça bekliyoruz. Onların desteği ile başarılı olacağız. Eğer biz şampiyon olacaksak, bu şampiyonluğu taraftarımızla birlikte yaşayacağız. Taraftarımızla şampiyon olacağız” dedi.

Oyuncularının performansından oldukça memnun olduğunu söyleyen teknik patron Özyazanlar, “Artık avantajın bizde olduğunun herkes farkında. Maçlarımızı kazanırsak, rakiplerimizin ne yaptığına bakmadan, şampiyonluğa ulaşacağız. Oyuncularım şampiyonluğu yaşamak istiyor ve bunun için de çok iyi çalışıyorlar. İnşallah Erzurumspor camiası için mutlu son çok yakın” diye konuştu.

 
OBM’den ağaçlandırma seferberliği
 
Erzurum AİTF 2015’te
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TFF 2 Nisan 2015 Perşembe 17:35

B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Kulübü'nün 29.03.2015 tarihinde oynanan İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR - B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında müsabakada doktor bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

Yorumu oyla      6      4  
2 Nisan 2015 Perşembe 17:33

B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Kulübü'nün 29.03.2015 tarihinde oynanan İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR - B.Ş. BLD. ERZURUMSPOR Spor Toto 3. Lig 3. Grup müsabakasında müsabakada doktor bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 4.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına. Ayrıca sakarya takımında sahası kapatıldı

Yorumu oyla      6      4  
TARAFTAR KENDİNE GEL 2 Nisan 2015 Perşembe 14:46

Bizim taraftarlar stada geliyor ama bir bölümü destek yerine köstek oluyor.Maçın 90.dakikasına kadar desteklemek varken maalesef ki gol gelmiyorsa küfürler havada uçuşuyor ve bunun sonucu stad kapanıyor.Bu durum sadece takımı değil taraftarı da etkiliyor.Bir günde küfür etmeden şu takımı destekleyin , küfür edecekseniz şu takımın maçına gelmeyin ki takım ceza almasın .Stadın kapatılmasından dolayı takımımız en az 4 puan kaybetti.Eğer o maçlarda seyirci olsaydı yüzde yüz şimdi ilk ikide olurduk

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurumlu Özel Sporcular tarih yazacak
Erzurum GHSİM Jimnastik Antrenörü İsmail Güler, Özel Sporcularla bir kez ...
12 Dev Adam Basketbol Şöleni başlıyor
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Dev Adam Projesi ...
Her şey milli forma için
Erzurum’da kamp yapan Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı’nın kampında seçme ...
 
5 futbolcu Erzurumspor'a 18 puan kazandırdı
RECEP DAĞ-Erzurumspor’un rakip filelere gönderdiği 12 golü, şu an kadroda ...
Palandöken, Elazığ Gurubu’na düştü
FUTSAL Ligi finallerinde yer alan Palandöken Belediyespor Elazığ gurubunda ...
Altıparmak başarıyı ödüllendirdi
Güreşte ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk ile Judo Grand ...
 
Palandöken'den Yeni Zelandaya bir başarı öyküsü
U18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası Grup Maçlarında birinci olarak bir üst ...
Alkış ve övgüler Onlar için
Erzurum’da düzenlenen Okullar arası Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde ...
Erzurumspor doğru rotada
RECEP DAĞ-Erzurumspor, son dört sezon içinde, 28 maçlık süreçte, en iyi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva