ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SPOR
2 Nisan 2015 Perşembe - 05:36

5 futbolcu Erzurumspor'a 18 puan kazandırdı

RECEP DAĞ-Erzurumspor’un rakip filelere gönderdiği 12 golü, şu an kadroda bulunmayan futbolcular atarken, 4 futbolcu attıkları gollerle Erzurumspor’a 3, Fatih Gültekin ise 6 puan kazandırdı.

5 futbolcu Erzurumspor a 18 puan kazandırdı

Spor Toto 3’üncü Lig’de 28 maçta 33 gol kaydeden mavibeyazlı ekibin en golcü futbolcuları Mehmet Albayrak, Cebrail Serçek, Oltan Karakullukçu, Deniz Sert ve Aykut Çakay oldu. Erzurumspor’un rakip filelere gönderdiği 12 golü, şu an kadroda bulunmayan futbolcular atarken, 4 futbolcu attıkları gollerle Erzurumspor’a 3, Fatih Gültekin ise 6 puan kazandırdı.

GOLLERİYLE ANILACAKLAR

Erzurumspor’un 28 maçta 12 golünü, sezonun ikinci yarısında başka takımlara transfer olan Deniz Sert(3), Aykut Çakay(3), Yasin Yener(2), Fatih Gültekin(2), Ömer Faruk Çelimli ve Mikail Üzümcü kaydetti. Fatih Gültekin 1-0 biten Silivrispor ve İstanbul Güngörenspor maçlarında attığı gollerle Erzurumspor’a 6 puan kazandıran tek futbolcu oldu.

AYRILAN FUTBOLCULARIN GOL DAMGALARI

Ayrılan futbolculardan Fatih Gültekin 1-0 biten Silivrispor ve İstanbul Güngörenspor, Ömer Faruk Çelimli Bayburt Gurup Özel İdare, Aykut Çakay Sandıklıspor 3 puan kazandıran futbolcular oldu. Sezonun ikinci yarısında kadroya katılan Mehmet Albayrak Beylerbeyispor, Oltan Karakullukçu ise Orhangazi maçlarında attıkları gollerle mavibeyazlılara 3 puan kazandırdı.

GOLLERİN ÇOĞU İKİNCİ YARIDA GELDİ

Erzurumspor’un kaydettiği 33 golün 11’i ilk yarı, 22’si ise ikinci yarıda atıldı. Mavvibeyazlı ekip 4 gole penaltı ile kavuştu. Takımın penaltıcıları Fatih Gültekin, Mehmet Albayrak(3) oldu. Erzurumspor’un 5 golü kafayla atıldı, 24 gol ise ayakla kaydedildi. Mavibeyazlı ekipte bir maçta üç gol kaydeden tek futbolcu ise Mehmet Albayrak olarak belirlendi.

AYKUT ÇAKAY’IN GOLLERİ

Erzurumspor’dan ayrılan Deniz Sert Kayseri Şekerspor, Van Büyükşehir Belediyespor ve Etimesgut Belediyespor, Aykut Çakay Sandıklıspor, Etimesgut Belediyespor ve Orhangazispor, Yasin Yener Balçova Yaşamspor ve Van Büyükşehir Belediyespor, Mikail Üzümcü Van Büyükşehir Belediyespor, Fatih Gültekin İstanbul Güngörenspor ve Silivrispor, Ömer Faruk Çelimli Bayburt Gurup Özel İdare maçlarında gol kaydetti.

MEHMET ALBAYRAK FARKI

Sezonun ikinci yarısında Erzurumspor formasını giyen Kaptan Mehmet Albayrak takımın en golcü ismi oldu. Albayrak Ayvalıkgücü Belediyespor ve Kayseri Şekerspor maçlarında penaltıdan, Balçova Yaşamspor ve Beylerbeyispor maçlarında kafayla, İstanbul Güngörenspor maçında ise üç golünü ayakla kaydetti.

CEBRAİL ÇOK ŞEY KAZANDIRDI

Gol çokluğu bakımından Mehmet Albayrak’ı 5 golle Cebrail Serçek ve 4 golle Oltan Karakullukçu izledi. Takımın tüm yükünü çeken Cebrail Serçek Kayseri Şekerspor, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor, Balçova Yaşamspor, Sakaryaspor ve Bergama Belediyespor karşılaşmalarında mavibeyazlı ekibin gol ayağı oldu.

OLTAN’IN 4 GOLÜ VAR

Erzurumspor’un üçüncü golcüsü durumunda olan ve maçlarda yeterli süre bulamayan oltan Karakullukçu 4 maçta gol attı. Oltan Bergama Belediyespor, Van Büyükşehir Belediyespor, Orhangazispor ve İstanbul Güngörenspor maçlarında attığı gollerle Erzurumspor taraftarını sevindiren golcü oldu.

AH SEFER, AH SEFER..

Erzurumspor’da üstün yeteneği ile tüm taraftarların çok şey beklediği, ancak bekleneni bugüne kadar veremeyen futbolcusu Sefer Sever Bergama Belediyespor ve Van Büyükşehir Belediyespor maçlarında gol attı. Berat Eyüpoğlu Sandıklıspor, Özkan Serbes Bergama Belediyespor, Ekrem Sütçü ise Erzin Belediyespor maçlarında bir gol kaydeden diğer futbolculardı.

 
İhracatta yüzde 21’lik artış
 
Baro’dan anlamlı yaklaşım
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Sefer Sever 2 Nisan 2015 Perşembe 07:52

Futbolcu tribine girmese, adam gibi işini yapsa, yeteneklerine birşeyler katsa sadece hızına güvenmese. Şu an türkiyede oynamayacağı yer yok. Ama krampon alıp, altın renkli saatlere önem verir yani dış görünüşüne önem vermeye devam ederse işte o zaman 3. ligde oynar. bal liginde oynar çok çok 2. ligde oynar. Akıllı ol sefer, bu sefer herşey senin elinde!!!

Yorumu oyla      8      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken, Elazığ Gurubu’na düştü
FUTSAL Ligi finallerinde yer alan Palandöken Belediyespor Elazığ gurubunda ...
Altıparmak başarıyı ödüllendirdi
Güreşte ülkemize bronz madalya kazandıran Murat Ertürk ile Judo Grand ...
Palandöken'den Yeni Zelandaya bir başarı öyküsü
U18 Yaş Altı Dünya Şampiyonası Grup Maçlarında birinci olarak bir üst ...
 
Alkış ve övgüler Onlar için
Erzurum’da düzenlenen Okullar arası Puanlı Atletizm İl Birinciliğinde ...
Erzurumspor doğru rotada
RECEP DAĞ-Erzurumspor, son dört sezon içinde, 28 maçlık süreçte, en iyi ...
Aklımız başımıza yeni geldi
RECEP DAĞ-Bu hafta evinde Kahramanmaraş Belediyespor’u ağırlayacak ve ...
 
Palandöken Şahinbey’e bir set verdi
Palandöken Belediyespor Şahinbey Belediyespor’u 3-1 yendi.
Erzurumspor yine PFDK’da
Erzurumspor talimatlara aykırı hareket nedeniyle Profesyonel Disiplin ,Kurulu’na sevk edildi.
Palandöken baraj mücadelesinde
19 puanlı Palandöken Belediyespor bugün oynayacağı Şahinbey Belediyespor ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva