ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Şehir Hastanesi TRSM’de el sanatları sergisi açıldı
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
Erzurum’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılık
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
19 Mayıs Gençlik haftası başladı
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Doğu Anadolu Kitap Fuarında geri sayım
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
Çakmak Özel Gereksinimli Öğrencilerle Buluştu
HABERLER>SPOR
4 Kasım 2014 Salı - 07:24

Erzurumspor için artık kazanma zamanı…

Sezonun başladığı günden bugüne evinde çıktığı 5 maçtan sadece birini kazanan ve 5 puan toplayabilen Erzurumspor’un hafta sonunda İstanbul Güngörenspor karşısında alacağı sonuç merakla bekleniyor.

Erzurumspor için artık kazanma zamanı…

Orhangazispor deplasmanından bir puanla dönen ve taraftarına teselli armağanı veren mavibeyazlı ekip bu hafta Kazım Karabekir Stadyumunda İstanbul Güngörenspor’u ağırlayacak. Sezonun başladığı günden bugüne evinde çıktığı 5 maçtan sadece birini kazanan ve 5 puan toplayabilen Erzurumspor’un hafta sonunda İstanbul Güngörenspor karşısında alacağı sonuç merakla bekleniyor.
İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR’UN DURUMU
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü Gurupta genel sıralamada 14, iç saha gurup sıralamasında 12, dış saha performansı gurup sıralamasında ise 10’uncu sırada yer alan İstanbul Güngörenspor aldığı istikrarsız sonuçlarla dikkat çekti. İstanbul Güngörenspor evinde de 1, deplasmanda da 1 maç kazandı. İstanbul ekibi evinde 6, deplasmanda da 5 puan toplayabildi.
10 MAÇIN SADECE İKİSİNİ KAZANDILAR
Genel sıralamada 14’üncü olan İstanbul Güngörenspor 10 maçın 2’sinden galibiyet ile ayrılırken, 5 maçını kaybetti, 2 maçtan ise bir puanla ayrıldı. İstanbul Güngörenspor 10 maçta 9 gol atabilirken, kalesinden 12 gol çıkardı ve 11 puanda kaldı.
İÇ SAHA PERFORMANSI ERZURUMSPOR GİBİ
İstanbul Güngörenspor Evinde sezon sürecinde 5 maç oynadı. Bu maçlardan birini kazanabilen İstanbul ekibi 3 maçı beraberlikle sonuçlandırırken, bir maçından yenilgi ile ayrıldı. İstanbul Güngörenspor iç sahada 3 gol atabildi, 4 golü de kalesinden çıkardı. Ekip İstanbul maçlarında 6 puan toplayabildi.
DEPLASMAN PERFORMANSI
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta dış saha maçları performans sıralamasında 10’uncu olan İstanbul Güngörenspor 5 maçta bir galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı. Deplasman maçlarında evindeki maçlardan fazla olarak 6 gol atan ekip, 8 gol yedi. İstanbul Güngörenspor deplasman maçlarında ancak 5 puan toplayabildi.
MAÇ MAÇ İSTANBUL GÜNGÖREN
İstanbul Güngörenspor evinde oynadığı Van Büyükşehir Belediye Spor maçını 1-0 kazanabilirken, Ankara Demirspor maçını 3-1 kaybetti. İstanbul ekibi Sakaryaspor ile 1-1, Beylerbeyispor ile 0-0, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile de aynı sonuçla 0-0 berabere kaldı.  İstanbul Güngörenspor deplasmanda ise Etimesgut Belediyespor’u 2-1 yenerken, Erzin Belediyespor’a 3-1, Bayburt Gurup özel İdare’ye 2-1’lik sonuç ile kaybetti. İstanbul ekibi deplasmanda Bergama Belediyespor ve Orhangazispor ile 1-1 berabere kaldı.
İSTATİSTİKLER KIYASLANAMAZ DİYOR AMA..
İstatistikler de Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un  İstanbul Güngörenspor ile kıyaslanamayacağını ortaya koydu.  Büyükşehir Belediyespor gurubunda çıktığı 10 maçının 4’ünü kazanırken 3 beraberlik ve 3 de yenilgi aldı. Rakip filelere 12 gol gönderen ekip, kalesinde 9 gol gördü. Mavibeyazlılar 10 maçta 15 puan topladı.
MAVİBEYAZLILAR TARİHE GEÇTİ..!
Erzurumspor kendi tarihine geçecek bizimde sezonun üçte birlik sürecinde iç saha hüsranı yaşadı ve yaşattı. Erzurum’daki 5 maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi alan ekip, 5 gol attı, 3 de gol yedi ve 5 puan elde etti. MAvibeyazlılar deplasmanda ise adeta fırtına gibi esti. 5 maçın 3’ünü kazanan Erzurumspor, sadece bir maç kaybederken, geçen hafta sonu Orhangazispor maçından 1-1 ayrılarak ilk beraberliğini elde etti. Erzurumspor deplasman maçlarında 7 gol attı, 6 gol yedi ve 10 puan kazandı.
KİME YENİLDİYSE O TAKIM ZİRVEYE ÇIKTI
Erzurumspor’un evinde yenildiği ekipler Spıor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 10 hafta sonunda zirvede yer aldı. Mavibeyazlı ekibin evinde 1-0 yenildiği Ayvalıkgücü Belediyespor birinci, aynı sonuçla kaybettiği Sakaryaspor ise ikinci durumda.  Erzurumspor 5 maçlık iç saha sürecinde sadece Van’ı 4-0’lık sonuçla yenebilirken, Beylerbeyispor ile 0-0, Balçova Yaşamspor’la da 1-1 berabere kaldı.
ADI DEPLASMAN TAKIMI ANCAK
Gurupta deplasman takımı diye ünlenen Erzurumspor Kayseri Şekerspor ve Etimesgut Belediyespor’u 2-1, Sandıklıspor’u ise 1-0 yendi. Bergama Belediyespor maçını 10 kişi kalması yüzünden 3-1 kaybeden Erzurum ekibi, Orhangazi maçında da aynı şansızlığı yaşadı. Yarım saat on kişiyle oynadığı maçı 1-1 tamamladı.
HAFTANIN MAÇ ANALİZİ
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta bu hafta oyananacak olan maçlarla sezonun 3’te birlik bölümü tamamlanmış olacak. Takımların alacağı sonuçlara bağlı olarak gurup sıralamasındaki yerleri de kalan haftalar için yol haritası oluşturacak. Bu haftanın en zorlu maçı 3’üncü sıradaki Ankarademirspor ile 9’uncu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor arasında oynanacak.
ZİRVE ŞEKİLLENİYOR
Gurup lideri evinde 16’ıncı Etimesgut Belediyespor’u ağırlarken, 2’inci sıradaki Sakaryaspor deplasmanda 15’inci sıradaki Sandıklıspor’un konuğu olacak. 4’üncü sırada bulunan Orhangazispor, 6’ıncı sıradaki Sİlivrispor ile deplasmanda oynarken, 5’inci sıradaki Erzurumspor evinde İstanbul Güngörenspor önünde pUan arayacak.

İSTANBUL GÜNGÖRENSPOR PERFORMANSI
İÇ SAHA
İstanbul Güngörenspor  1-1  Sakaryaspor A.Ş. 
 İstanbul Güngörenspor  1-0  Van B.Ş.B 
İstanbul Güngörenspor  0-0  Beylerbeyispor 
İstanbul Güngörenspor  0-0  Kahramanmaraş B.Ş.B. 
İstanbul Güngörenspor  1-3  Ankara Demirspor 
DIŞ SAHA
Bergama Belediyespor  1-1  İstanbul Güngörenspor 
 Etimesgut Bld. Spor  1-2  İstanbul Güngörenspor 
Orhangazispor  1-1  İstanbul Güngörenspor 
Erzin Belediyespor  3-1  İstanbul Güngörenspor 
Bayburt Grup Özel İdare 2-1  İstanbul Güngörenspor 
KUPA
İstanbul Güngörenspor  1-0  Çatalca Spor 
Adana Demirspor  4-1  İstanbul Güngörenspor 

ERZURUMSPOR PERFORMANSI
İÇ SAHA
Erzurumspor  0-1  Ayvalıkgücü Bld.Spor 
Erzurumspor  1-1  Balçova Yaşam Spor 
Erzurumspor  0-1  Sakaryaspor A.Ş. 
Erzurumspor  4-0  Van Bşb 
Erzurumspor  0-0  Beylerbeyispor 
DIŞ SAHA
Kayseri Şekerspor  1-2  Erzurumspor 
Sandıklıspor  0-1  Erzurumspor 
Bergama Belediyespor  3-1  Erzurumspor 
 Etimesgut Bld. Spor  1-2  Erzurumspor 
Orhangazispor  1-1  Erzurumspor 
KUPA MAÇLARI
Arsinspor  0-1  Erzurumspor 
Antalyaspor A.Ş.  1-3  Erzurumspor 
 Akhisar Belediye 2-1  Erzurumspor 

11.HAFTA
Ayvalıkgücü Bld.Spor - Etimesgut Bld. Spor 1-16
Silivrispor - Orhangazispor 6-4
Erzurumspor - İstanbul Güngörenspor 5-14
Sandıklıspor - Sakaryaspor A.Ş.  15-2
Anadolu Üsküdar 1908 Spor - Beylerbeyispor  7-8
Balçova Yaşam Spor - Bergama Belediyespor  11-12
Erzin Belediyespor - Bayburt Grup Özel İdare 10-13
Ankara Demirspor - Kahramanmaraş B.Ş.B 3-9
Kayseri Şekerspor - Van B.Ş.B. 18-17
 
 12.HAFTA
Van Bşb - Balçova Yaşam Spor
Beylerbeyispor - Ayvalıkgücü Bld.Spor
Bergama Belediyespor - Sandıklıspor
İstanbul Güngörenspor - Silivrispor
Bayburt Grup Özel İdare- Ankara Demirspor
Kahramanmaraş B.Ş.B. - Erzurumspor
Sakaryaspor A.Ş.- Erzin Belediyespor
Etimesgut Bld. Spor - Kayseri Şekerspor
Orhangazispor - Anadolu Üsküdar 1908 Spor

 
Erzurum’un Ekim TÜFE’si açıklandı
 
‘Tuzak onlara, vizyon bize yakışır’
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
7 Kasım 2014 Cuma 15:42

güngörenspor acaba yeni hocasına 3 puan hediye etmek için farklı bir motive olursa bizim takımın işi zor.Yok eski Güngören gibi olursa kolay ama her zaman yeni bir hoca geldi mi takım farklı bir oyun sergiler .

Yorumu oyla      6      4  
otorite 7 Kasım 2014 Cuma 12:34

git gel metin lakabı ÇENE METİN güngörensporla anlaştı. 2 maç mağlup olsun buda gider.... yakup sen çıkar takımı her şeyi biliyosun ya ptt 1. lig takımını ne hale düşürdün

Yorumu oyla      6      4  
GÜNGÖRENE YENİ HOCA 6 Kasım 2014 Perşembe 14:09

Güngörenspor, istifa eden Fahrettin Sayhan'ın yerine teknik direktörlük görevi için Metin Altınay ile anlaşmaya vardı

Yorumu oyla      6      4  
takım 4 Kasım 2014 Salı 13:41

inşallh gerçek ideal 11 çıkar bu hafta

Yorumu oyla      6      4  
HOCA HAKKINDA 4 Kasım 2014 Salı 13:19

Karşı takımın hocasının istifa etmesi bizim için kötü oldu.Hocası yeni gelen takımlar ilk maçlarda genellikle (her zaman değil)galibiyet alırlar.

Yorumu oyla      6      4  
otorite 4 Kasım 2014 Salı 12:34

güngörenspor un hocası fahrettin istifa etti . büyük bir ihtimal ile kırıkhan spor la anlaşır

Yorumu oyla      6      4  
DİSİPLİNE SEVK EDİLDİK 4 Kasım 2014 Salı 09:44

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü'nün 02.11.2014 tarihinde oynanan ORHANGAZİSPOR-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Spor Toto 3.Lig 3.Grup müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi gereği "saha olayları" nedeniyle PFDK'ya sevkine, Aynı müsabakada BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü futbolcusu DENİZ SERT'in Futbol Disiplin Talimatının 43. maddesi gereği "kural dışı hareketi" nedeniyle 03.11.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine, Aynı müsabakada BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Kulübü teknik sorumlusu TAŞKIN GÜNGÖR'ün Futbol Disiplin Talimatının 41. maddesi gereği "hakareti" nedeniyle 03.11.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken Belediye galibiyetle tanıştı
Erzurum Palandöken Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, ligin dördüncü ...
Sakaryaspor zirveye tırmandı
Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor, 10. hafta müsabakasında ...
Sandıklıspor’da Erzin sevinci
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, kendi evinde Erzin ...
 
Bergama son anda kazandı
Erzurumspor ile aynı gurupta yer alan, Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta alt ...
TGSDF Genel Kurul'a gidiyor
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu 4. Olağan Mali Genel Kurulunu yapacak
Erzurumspor zoru başardı
Erzurumspor aşırı yorgunlukla çıktığı Orhangazispor maçını 1-1 tamamlayarak ...
 
3'üncü gurupta lider değişmedi
Spor Toto 3’üncü Lig 3’üncü gurupta 10’uncu hafta maçları tamamlandı
Tabyalara milli bilinç turu
Erzurumlu bisikletçiler, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında tabyalara ...
Gençlik Kulübü Külünk’ü konuk etti
Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Erzurum Temsilciliği, Atatürk ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva